Nyheder og SamfundØkonomi

Volgograd vej. Kongerige Yam

I Rusland er der nogle evige problemer. Først - det tåber, og den anden er også kendt. Volgograd veje har længe været et symbol på korruption, fordi der i mange folks ratings, er de læser den mest "døde" i landet. Men er alt så simpelt? Der er intet, hvad der kunne blive dømt tydeligt. Problemet med brudte veje, selv om der er, det er gradvist ved at blive løst.

Kongerige Yam

I Rusland, mange byer med modbydelige kvalitet veje. Gruber, huller, bump, og selv virkningerne af gentagen patching - alt dette absolut gør dem ikke bedre. Volgograd vej - en af de værste i landet, hvilket er ganske overraskende for en større regionalt center.

Selvfølgelig ikke alle vejene er så slemt. Faktum er, at for de milliontedel sådan tilstand vejbane er simpelthen uacceptabelt. Der er intet overraskende i, at de vrede beboere i Volgograd kalder sig "borgere i Kongeriget Yam".

Hvis man ser på kortet over "døde" vej, over den røde mærke, du kan ikke se byen. Anmeldelser af Volgograd veje tvetydige. Nogen mener, at linjen i en forfærdelig tilstand, og nogle er enige med en sådan, men ville ikke blive værre. Individuelle drivere og gør tror i perfekt stand af vejbanen. Som de siger, hvor mange mennesker - så mange meninger.

For at forstå den reelle situation, er det muligt at ty til tricks. En indikator for den frygtelige veje er den mængde udstødning som en taxa bil i det sekundære marked, samt deres tilstand. Må ikke opmærksomme på de tørre tal, må vi huske, at det er en by med en million mennesker. Hvis dette er taget i betragtning, er det ikke så meget i salget af disse maskiner.

Lappe - for evigt

Volgograd vej sjældent lukket for reparationer. Som regel livet af vejbanen øger lappe. Dette er en relativt billig og sparer på i nogen tid. I Volgograd, patching næsten evig. Det foregår i al slags vejr og på alle tider af året, hvilket i sig selv er en overtrædelse af vejanlæg teknologi.

Vejene er dårlige, ikke kun på grund af pitten, men også fra sådanne reparationer. Bilen er meget følsomme over for eventuelle uregelmæssigheder og delvis asfaltering bidrager ofte til tuberositas af internettet. Konstant gravhøje på vejen såre bilen i samme omfang som den hule ubemærket af føreren. Sådanne veje kan ikke engang give en tilfredsstillende vurdering.

Må ikke male vej gade

Volgograd efterlader som regel et behageligt indtryk på turister. Men der er ikke så god. I hver by er der en fælles tradition - at reparere kun de gader og veje, som er tættere på centrum og de offentlige myndigheder. Der er en klar logik - turister kan ikke se dårlige veje og gamle gader. Stedfortrædere og embedsmænd flyttede kun "ceremonielle" gade, som kaldes "at skabe et positivt billede af byen." Dette er en forkert tilgang: det samme, som ruiner til pind plakater med billeder af hele bygninger. Dette er ikke en løsning på problemet, og ikke dens udsættelse, og almindelig spray budget og løgne.

Gaderne i Volgograd, som ligger væk fra centrum, har ikke blot ikke er blevet repareret, er det ofte bare en primer. I Volgograd, et stort område dækker den private sektor, hvor der er ingen veje. Grusveje med gruber kan ikke betragtes som sådan. Det er den samme side af Volgograd, der ser langt ikke alle.

anmeldelser

For at være ærlig og meget objektivt - i Rusland bedømmelser af eventuelle veje i enhver by er overvejende negative. Russiske borgere bor i dette land, og se, hvad der vil aldrig mærke udenlandske turister. Anmeldelser af Volgograd veje næsten alle negative. Sjældne positive citater forekomme i den periode af valgkampen, når de deputerede massivt reparere veje i byen. Blandede anmeldelser har i løbet af statslige programmer. Det værste ting at sige om selve vejene beboerne i Volgograd.

spor

Hvis du ønsker at kontrollere kvaliteten af veje i byen, før det engang behøver at blive nået af den føderale hovedvej. Sporet - dette er ikke nogen almindelig gade. Hold det i en modbydelig som urentabel. Overraskende, i Volgograd motorvejen det har en meget høje karakterer bilister.

Især kvalitet websteder er vejen til Saratov. Negative anmeldelser er primært til det tidspunkt, hvor den føderale hovedvej repareret.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.