ComputereUdstyr

Russisk mikroprocessor - er ikke kun værdifuld pels, men ...

Mange har hørt sige, at den teknologiske kløft mellem udviklede lande og resten af verden er uimodståelig. Rusland, desværre i mange positioner i gruppen er nu "resten af verden". Her er en populær fortælling, der udkom allerede i slutningen af det socialistiske æra: vores fabrik produktion af elektronik inviteret en delegation fra Japan. De kiggede plante, og efter en tur til en af vores overordnede spurgte: "I din mening, fortælle mig, hvordan vi er bagud på din computer?". De bliver knust japansk beskedent, men svarede: "Forever, for at være ærlig."

Men gudskelov, at der i Rusland er der mennesker, for hvem den japanske ingeniør sætningen ikke bliver et aksiom. De er bare gør deres arbejde. Det er en af de reelle fakta: Fujitsu (Japan) erhvervet fra firmaet "Module" licens NeuroMatrix produktion Moskva - er en russisk mikroprocessor. Selvom transaktionen sidestilles med en følelse, er det klart, at "den tætte," landet ikke kan frembringe sådanne ting, og har en chance for at indhente Rusland stadig eksisterer.

I mellemtiden mikroprocessoren - dette er ikke et indenlandsk produkt. I vores land forekommer kun computer montering. Mikroprocessorer og bestyrelse produceret i Sydøstasien, designcentre - Japan, Europa, Nordamerika. Rusland på dette kort ikke.

Generelt mikroprocessoren er grundlaget for enhver pc afhænger af det, hvilke muligheder vil have det endelige produkt. Selv i vores land er der avancerede udvikling på dette område, er det stadig mange uløste problemer med indføring i produktionen.

Først og fremmest er den manglende kapacitet, som at realisere en mikroprocessor - det er teknisk meget kompliceret opgave, som kræver tilstedeværelsen af højteknologiske industrier, som vi ikke har. I Rusland kan mikroprocessoren kun gives et virtuelt liv, og for at gøre konti i udlandet. Sagde første mikroprocessor NeuroMatrix blev lavet på fabrikken Samsung koreanske bekymring.

Den resulterende chippen er overgået af nogle karakteristika alt, hvad han havde i verden på det tidspunkt. Han havde ikke-standard arkitektur, som ikke har nogen analoger. Japanerne havde planer om at bruge det i en cellulær telefoni i sine nye standarder for transmission af samtalepartnere billede i realtid. Til almindelig hjemmecomputer chip er det ikke egnet, selv om det kan installeres, og der, men det ville være som at skyde en pistol på spurve. Siden sine evner langt overstiger behovet for pc'en, og anvende det skal være i en langt mere kompleks enheder.

På grundlag af russiske processorer første monoblok computere "Elbrus" udgivet. This desktop computere, hvor systemet enhed kombineres med skærmen. Og fra den bærbare computer, de adskiller sig ved, at tastaturet er - separat, er det forbundet på samme måde som en almindelig desktop-pc'er. Bundkort "monokub" - fra den russiske ZAO MCST mikroprocessoren - en "Elbrus-2S +" - og russisk design. Computeren har en touch skærm på 1600x900 pixels, DVD-drev, der er et sæde til en anden installation af ekstra harddisk. Fordele monoblok - er en god ergonomi, attraktivt udseende, lavt støjniveau, lav varmeudvikling.

Opsummering, vil jeg sige, at for at begrave Rusland som et land af højteknologi er ikke det værd. Vi har masser af smarte, talentfulde, højt motiverede mennesker. Den landets ledelse forstår, at petrodollars tiden går, og tilskynder aktivt fremkomsten og udviklingen af nye højteknologiske projekter. Jeg er glad for, at forbedringer opstår, fordi mikroprocessoren til at skabe - er ikke kun en teknisk udfordring, det kræver enorme finansielle investeringer, og vi kan ikke undvære offentlig støtte.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.