Hjem og familieBørn

Baby 7 måneder udvikling

Hver mor ved, om barnet er 7 måneder, dens udvikling - en fortsættelse af de vanskeligste år i udlandet. Og du har overvundet de første seks måneder. Lange nætter uden søvn, den første reaktion i den lille verden omkring os, og kærlige forældre. De første glade smil og den første selvsikker løft hoved - bag, og hvad der venter os i den 7. måned for fødslen af dit barn.

Typisk er denne periode er sikker på at have børn sidde, de ser en masse foran ham og begynder at bevæge sig vandret. Første tentative fremstød bag barnet og søger at udvikle det store rum i din bolig. Denne måned, være særlig opmærksom på ham, eller han kan komme til skade. Det gælder forretninger, udstationerede skarpe skære- og stikkende genstande og små detaljer, som barnet er sikker på at prøve. Meget traumatisk periode i livet af dine krummer, så han især har brug for din opmærksomhed.

Hvis dit barn er doven, uanset af hvilken grund, ikke ønsker at flytte på alle fire, blidt stimulere interessen. Drej baby på hans mave, tilbyde at kravle til en nærliggende legetøj. Hjælp ham, skubber hendes hænder eller støtte. For barnet er det vigtigt at udvikle musklerne. Styrkelse af ryggen, kan det hurtigt blive sikker i benene, og derefter gå. Men husk, at dit barn er 7 måneder, dens udvikling i det lange løb er lige begyndt er ikke nødvendigt at lave kraft. Det er langt mere effektivt at motivere noget lyse og farverige.

Kid udvider deres horisont. Han er interesseret i alt: varm kop på bordet, min mors lyse udsmykning af bittesmå perler, og, selvfølgelig, lyse legetøj. En af disse - vil være Roly-poly. Interessant er også pyramiden. Cirkler i forskellige størrelser, vil hjælpe til at forstå, hvad der er "mere" og "mindre". Han allerede tror på at holde hvert håndtag af legetøjet, men for at forstå, hvordan man kan tage en endnu ikke kan. Barnets udvikling i 7 måneder vinder momentum, huske børnenes spil "Okay" eller "fyrre-hvid-sidet." Udvikle finmotorik - dette vil hjælpe udviklingen af tænkning af barnet. Forældre skal tale så meget som muligt, og at beskrive de objekter, der omgiver barnet.

På dette tidspunkt, mest længe ventede først bryde ud tænder. Meget ofte er det meget ubehageligt procedure for både tiende og omsorg for sine forældre. barns søvn er ofte i 7 måneder bliver urolig barnet og ofte vågner op. Knappe alle trækker i munden, forsøger at ridse tandkødet og prøve på en tand.

Moms bør omhyggeligt overvåge renholdelse af værelset og legetøj i almindelighed. Meget ofte i denne periode, børnene synes stomatitis og andre inflammatoriske sygdomme i munden. Vi er nødt til at bekymre sig om barnets immunitet. Selvfølgelig er den bedste måde - ammer. Men det er allerede muligt at indføre nye smagsvarianter i kosten. Planlæg tidsplanen på dagen barnet 7 måneder henblik på at indføre fast føde i løbet af første halvdel af dagen. Moderne producenter af modermælkserstatning beriget ikke kun vitaminer, men også probiotika, som også virker positivt på immunsystemet.

På trods af, at barnet er 7 måneder, fortsætter sin udvikling. Dit barn er ved at blive en lille mand. Han er sikker på at tage på i vægt og strakte. For 7 måneder den gennemsnitlige barn kan ringe omkring 600-700g. Men væksten vil stige med 2-3 cm, hovedomkreds vokser op til 0,5 cm, og mængden af brystet på 1.3-1.5sm. Selvfølgelig skal vi ikke glemme, at hvert barn er unikt, og vi præsenterer kun statistik.

Og endelig. Søde, kærlige forældre, vi uddanner den næste generation. Selvfølgelig vil vores børn være meget forskellig fra vores egen, men det afhænger af os, hvad de vil være. Dit barn er 7 måneder er lige begyndt sin udvikling, men det er allerede lagt grunden for at forstå den omgivende. Hjælp buttede lille dreng til at udtrykke deres følelser, uanset hvad en glæde det er , eller vrede. Prøv at reagere roligt til udbrud af følelser og berolige barnet, hvis han er ked af det.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.