SundhedSyn

Indretningen er det menneskelige øje. blind-spot

Den blinde plet er et område ufølsom over for lys på nethinden. Det er helt normalt for øjet af en rask person. Der er en blind plet på grund af den ejendommelige anordning af øjeæblet. På dette site nervefibrene i nethinden gå på toppen, kommer de i synsnerven, og han til gengæld passerer gennem nethinden på den anden side. Dette område af øjet indeholder lys receptorer og derfor ikke se den visuelle oplysninger.

Denne irrationelle struktur af øjet er en forklaring med hensyn til evolution. Blæksprutter i hans øjne ingen blinde vinkler er ikke. Ved blæksprutte, fx nervefibre i synsnerven er dannet på den anden side af nethinden. Nogle forsøger at give en rationel forklaring på dette fænomen og evaluere det i form af den naturlige "økonomi" af energi og en mere effektiv udnyttelse af de ressourcemæssige photopigments.

Der er blinde pletter i hvert øje, og har evnen til at være symmetrisk. En person af deres tilstedeværelse knap bekendtgørelser. For at afsløre den blinde plet i øjet, er det nødvendigt at bruge en speciel test billede. Hertil kommer, at arbejdet i hjernen korrigerer perceptuelle organer i billedet, som et resultat, ser vi et komplet billede af objektet uden indblanding og pletter.

Således, øjen-enheder og især CNS arbejde sætter en person at koncentrere den til interesserede objekt. Uanset om interessen er dikteret af en nødvendighed, uanset om de skyldes den usædvanlige skønhed form i hvert fald godt øje giver dig mulighed for at få alle de nødvendige visuel information.

Hvis vi betragter mere detaljeret strukturen af det menneskelige øje, kan det påvises placeret i centrum af fundus en lille depression, er det også kaldes den centrale fossa. Dette sted er centrum for den søde "billeder". Følgelig den vigtigste egenskab ved sigtelinieretning aksialt langs den centrale fossa og centrum af linsen af emnet.

Området omkring fovea er blevet et sted for makulært placering. Dette sted er ansvarlig for den daglige vision og den bedste farve perception. Fjernelse af macula resulterer i en reduktion i mængden af retinale kegler og stænger forøge indholdet. Det stænger er ansvarlige for nattesyn og tjene som et middel søde former. Det er lige i nærheden af gule plet og er en blind plet. Som tidligere nævnt, dette site er gratis og på kegler, og fra pindene. Glade til synsnerven papilla kan ikke se noget.

øje indretningen er yderst rimelige. Denne optiske enhed har en naturlig høj funktionalitet og er i stand til at levere op til halvfems procent af de modtagne oplysninger i den menneskelige hjerne.

Faktisk tilstedeværelsen af lyspletten er kun naturligt irrationalitet i strukturen af det menneskelige øje, som er fuldt opvejet af dens alsidighed. Hvis den centrale fossa og den gule plet er ansvarlige for billedet klarhed og den bedste opfattelsen af lys, på den perifere del af feltet, såkaldte klar vision, ladet med den funktion at skabe en baggrund og sikre forrang for centrum. Derefter følger en mere fjern periferi, den er ansvarlig for den overordnede opfattelse og har en forøget følsomhed over for trafiksignaler. Og den længst periferien, som ikke engang er stråler af lys, skaber en grundlæggende nul-farve. Det er et udgangspunkt for at sammenligne farve fornemmelser.

For første gang en blind plet i 1668 beskrevet Edme Mariotte. For den franske konge Ludvig XIV, er denne opdagelse blevet en slags underholdning. Han havde en usund fornøjelse i at se sine undersåtter, som om de var uden hoved. Der var også i moderne litteratur uden brug af et billede af de fysiologiske funktioner i strukturen af det menneskelige øje. Bogen "Stalker. Blind spot "Victor Nochkin et grelt eksempel.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.