Kunst og underholdningLitteratur

Beskrivelse Gerasimos af historien "Mumu" IS Turgenjev. Eksterne og interne indhold af den karakter

På trods af enkelheden i Turgenevs karakter beskrivelse Gerasimos af historien "Mumu" bør være mindst todimensional: de karakteristiske eksterne og interne karakteristika. Gerasimos - et tal på mystik og giver nøglen til at forstå hele den russiske nationale karakter.

historie

Usædvanlige russiske landsby mænd taget ud af sit hjem landsby og transporteret til Moskva (den ejendommelighed af det er, at det er tavs). Der, i huset af en lokal dame, tillid til ham for at være en pedel. Siden Gerasim fra naturen til grænsen af præcise og performer, han er god til at arbejde.

Problemer med Gerasimos begynde, når han forelsker sig i en vaskekonen (Tanya), der arbejder med Madame. Alle ansatte og værtinden selv godt se, hvad der sker med mute pedel, men damen beslutter på egen hånd: det giver Tanya gifte Capito - skomager og drukkenbolt. Dette ægteskab er nedtrappet, men det handler ikke om det.

Gerasim i kølvandet på psykiske lidelse er (sparer) hvalp. Det er en pige (tre uger i alt). Han bekymrer sig for hende og hæger. Hund vokser ved siden af pedel stum og ikke generer nogen, indtil da, indtil den klikker på hendes elskerinde. Det fortæller hunden fra værftet til at fjerne. Når det ikke virker (Mumu vender tilbage til sin ejer), hunden beslutte at fjerne fysisk. Efter megen følelsesmæssig prøvelser Gerasim påtager han sig rollen som bøddel.

Det ender historien ved Turgenev at Gerasim vendte tilbage til landsbyen og bo der i afsondrethed uden hunde og kvinder. Plottet er meget vigtig, da Gerasimos beskrivelse af historien "Mumu" en eller anden måde er baseret på kæde af begivenheder, der fandt sted med en mute pedel.

Udseendet af hovedpersonen

Gerasim helt fint i forhold til antropometriske data: den er høj. Det under 2 meter høj. Han er stærk, kraftfuld. Brede skuldre.

Som en ægte russisk mand, han er en hårdtarbejdende. På trods af den tilsyneladende paradoks, kraft og ydelse - det er snarere de eksterne karakteristika for en person, og ikke i hjemmet. Fordi de er synlige for udenforstående. Gerasim kunstnere. Og det er kvaliteten af både eksterne og interne. Det kan tolkes (opfattet) og så og så. Afhængigt af, om man accepterer internt hvad han får at vide at gøre eller ej. Så Gerasimos (hovedpersonen i "Mumu") ser ud til at den udenforstående iagttager. Dernæst opstår spørgsmålet om, hvad Gerasim indeni.

Inner Mir Gerasima

Skræmmende er ikke, at Gerasim ikke sige, men det faktum, at han stadig er tavs og internt. Han har ikke sin holdning til verden. Hele sit liv, han ikke var som alle andre, så vant til at adlyde. I øvrigt har realiteterne i det 19. århundrede ikke at gøre oprør krøblinge. Gerasimos paradoks i, at han, med al sin mandige udseende, udseende af vinderen - taber, fordi indersiden er helt tom. Det har intet indhold.

Selvfølgelig Turgenjev giver helten de traditionelle russiske dyder: medfølelse for mennesker og dyr, venlighed, men desværre er den smukke side af den menneskelige natur fodret fra kilden til dårlig - den manglende indhold. Gerasim venlig og følsom kun fordi han ikke havde kræfter til at blive vred. Og det ville være rart, hvis det ikke var situationen med de pårørende og venner at være - Mumu. Det (situationen) viste tydeligt hvordan Gerasim beskharakteren. Dette er beskrivelsen af Gerasimos historie "Mumu" (dens iboende kvaliteter).

gåde Gerasimos

Hvorfor Gerasim kun efter han mistet alt, besluttede han alligevel til at handle mod den dame? Vi valgte den mute pedel alt det, han elskede så meget. Desuden fordi det rev meget evne til at elske, at langt vigtigere og trist. Man kan argumentere, men det lader til, at når Gerasim vendte tilbage til landsbyen, han ikke var bange for damen af raseri, han selv var ligeglad. Hvad såre ham at bringe din hund og løbe væk? Ingen ville ikke lede efter det, og selv om fundet, ville de ikke have at vende tilbage. Hvad han risikerede? Folk ville have troet, at han var et håndsving. Du bet! Forlad sted i herregården for hunden.

Anyway, Gerasim gjorde det ikke. Han måtte miste selve grundlaget for sit liv, til at opgive den krybende sind og finde sig selv.

IS Turgenjev glimrende skrevet historie "Mumu". Gerasimos karakteristik kan meget vel bestemme ikke kun hans, men hver mand. En person skal først miste noget meget vigtigt at forstå om dig selv noget uvurderlig. Således kan en novelle af Turgenev generelt ses som en lignelse om den russiske person eller en person overhovedet. Som du ønsker det.

Så for at få en beskrivelse af Gerasimos historie "Mumu". Hver gang rører denne korte essay, læseren forstår noget vigtigt om sig selv. Emner og værdifulde klassikere og litteratur i almindelighed.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.