SundhedSund kost

Antal kalorier pr. Dag, eller tabe med viden

Næsten alle os er bekendt med begrebet "kilocalorie". Og dem, der forsøger at følge figuren, ved, at antallet af kalorier pr. Dag skal beregnes for ikke at overskride den tilladte sats. Men ofte, på trods af alle beregningerne, fortsætter de ekstra pund stadig frem. Hvad er problemet? Hvorfor er det længe ventede resultat ikke kommet? Lad os finde ud af.

Først skal du forstå selve begrebet "kalorieindhold". Dette er den enhed, der karakteriserer mængden af energi, der kommer ind i din krop med en bestemt mad. Det er nødvendigt at sikre, at vores krop altid er i stand til korrekt at udvikle og opfylde sine funktioner. Når vi finder ud af, hvor mange kalorier om dagen vi har brug for for det normale liv, lærer vi hvordan man laver op på vores menu for ikke at overskride den tilladte grænse, tabe overskydende vægt og konstant holde os i god form.

For at tabe sig, skal du finde ud af, hvor mange kalorier du skal bruge, og hvordan de vil blive brændt og komme ind i din krop. Et meget vigtigt punkt i dette er, at en person, der feeds på et sådant system, skal have nok energireserver til en dag. Hvis han bliver forfulgt af en konstant følelse af træthed, skal hans regime genovervejes.

Der er nogle få punkter, der bestemmer, hvor mange kalorier en dag en person har brug for for at opretholde et normalt livsniveau. Først og fremmest er det sex, alder, besættelse, niveau af fysisk aktivitet.

Så til at begynde med bemærker vi, at det mindste antal kalorier er 1200 enheder. For en mand i gennemsnit skal det krævede tal være omkring 2900 og for en kvinde - 2200. Men hvis en person er indstillet til vægttab, skal kroppen skabe betingelser for kalorieunderskud, så det bedste benchmark vil være deres mindste daglige mængde, dvs. 1200.

Som det viser sig at tælle hvor mange kalorier en dag kommer ind i vores krop, hjælper vi ikke kun med at tabe os, men fører os også til ordre og system. At se på dig selv er en kunst baseret på selvstændig organisering på højt niveau.

I første omgang skal du bestemme, hvor mange kalorier din krop skal modtage dagligt. Hvis du altid har brugt dem mindst 1200, kan du ikke begrænse dig til 1200 ad gangen. Vi skal gøre dette gradvist: ca. 100-200 pr. Dag.

Meget ofte opstår spørgsmålet om, hvor meget kalorier en dag en gravid kvinde skal modtage. Husk at udtrykket "der er for to" er en simpel konvention. Overhovedet vil overskydende vægt have en negativ indvirkning på både moderen og barnet og hele fødselsprocessen. Selvfølgelig kan du ikke strengt begrænse dig til alt, men det anbefales heller ikke at slappe af.

Forresten bruger musklerne langt flere kalorier end fedt. Fordi jo mere muskel i kroppen, jo hurtigere falder kroppens vægt. Men fedtlaget bør ikke være mindre end 15% af det samlede antal, hvilket kan skade kvindens krop. Så menstruationen kan efterfølgende stoppe, og endda ufrugtbarhed kan udvikle sig.

Antallet af kalorier pr. Dag, som du skal bruge, vil hjælpe dig med at beregne bordet, hvilket angiver produkterne og deres energimæssige værdi. Men for at nå målet er det nødvendigt at tage højde for også nogle flere nuancer:

  1. Morgenmad skal indeholde op til 50% af den daglige norm for daglige kalorier.
  2. Du skal spise små portioner, men ofte.
  3. Det er meget nyttigt at spise mad, der indeholder komplekse kulhydrater, såsom grød og fuldkornsbrød.
  4. Du skal drikke mindst 2 liter vand om dagen.
  5. At spise bør varieres.
  6. Du behøver ikke spise noget 3 timer før du går i seng.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.