SundhedSund kost

Kost "Fnug" for vægttab: anmeldelser, menuer, resultater og effektivitet

Hvis du har brug for at tabe en masse kilo, kan det hjælpe i denne diæt er "fnug". Fastholdelsen af den foreslåede kost for en og en halv til tre måneder faktisk miste op til 35 kg overvægt.

Kost "fnug" - hvad det er?

Find en ideel figur drømmen om mange kvinder. Der er mange måder at opnå gode resultater. Men det vigtigste og mest effektive er kosten. Internet bogstaveligt eksploderede engang sensationelle kost "fnug".

Power-tilstand , når den er baseret på Perlovka. Det blev designet ikke en professionel læge, og derfor en bekymring indtil nu. Men på trods af dette, kosten er et effektivt værktøj til vægttab.

Overvej, hvad er principperne for ernæring:

 • salt skal fjernes helt fra produkterne;
 • i løbet af dagen bør drikke mere væske (enkelt eller uden kulsyre mineralvand);
 • mono-kost indebærer en meget begrænset antal produkter - en kål, mager fisk, yoghurt og, vigtigst, byg, og af drikkevarer tilladt te uden tilsat sukker.

Sidder på en diæt af op til tre måneder, afhængigt af målene.

Hvem kom op med en kost?

Kost opfandt pige ved navn Irina, der havde store problemer med overvægt.

Hun trak den 48 dage kost i tre måneder:

 • 20 dage i den første måned;
 • 21 dage - i den anden måned;
 • og kun 7 dage i den tredje.

Det er værd at bemærke, at forfatteren af kosten var allergisk over for frugt. Derfor er de på menuen og ikke er til stede. Men de, der kan og elsker at spise dem, er det også ønskeligt at inkludere dem i mad og dermed diversificere kost og berige kroppen på dette tidspunkt, med de nødvendige vitaminer og sporstoffer.

menu

Vigtigste skålen på bordet i løbet af denne tid - byg - tilberedt af en speciel opskrift.

Om aftenen 100 gram korn gennemblødt og næste morgen, blev fremstillet i 4 gange mere byg. Det skal koges i 30 minutter uden krydderier, salt og sukker. Du kan kun tilføje et lille stykke smør. Grød er opdelt i fem dele. Den væsentligste del af den daglige kost er klar.

Overvej en eksemplarisk "Fnug" kost menu for dagen.

Morgenmad består af korn og nonfat yoghurt.

Ved siden af snack spist portion grød.

Til frokost, føjes den til bagt eller kogt fisk.

Snack består af grød med tilføjelse af kål (sidstnævnte kan spise så meget, som du vil).

Til middag - et andet stykke byg.

På ethvert tidspunkt kan du drikke et glas te.

anbefalinger

Kost refererer til lavt kalorieindhold. Derfor, trods den hurtige og meget eftertragtede vægttab, kan det føre til negative konsekvenser for sundheden. For at undgå dette skal du følge nedenstående retningslinjer.

 1. Den dag bør drikke mindst halvdelen liter vand, ellers dehydrering kan forekomme.
 2. Nogle mennesker foretrækker at gøre op for de manglende ernæringsmæssige vitaminer særlige komplekser.
 3. Følg kost og spise fem gange om dagen.
 4. Øvelse: svømme, løbe eller gå til gymnastik og fitness.
 5. Det er ikke nødvendigt at radikalt ændre din kost, straks sad på en diæt. "Fluff" hører til den kategori af radikale vægttab metoder. Derfor er det nødvendigt at forberede din krop på forhånd. For eksempel reducere mindst 7-10 dage kalorieindtag, vænne sig til postevand. Så vil kroppen være lettere at flytte det chok, og kost "fnug" vil finde sted uden negative konsekvenser. Det skal erindres, at det ikke er egnet til alle. Derfor, hvis du vil føle ubehag, skal gå til en normal kost.

fordele

Mange bemærkede hvis effektivitet har en kost "fnug". Anmeldelser og resultaterne kan ses på mange fora, hvor kommentarer er ofte ledsaget af en meget veltalende fotografier taget før og efter vægttab. Her er fordelene ved denne diæt.

 1. Kosten er velafbalanceret.
 2. Sult usandsynligt, at være tortur, som næsten alle fødevarer er stor.
 3. Alle produkter er rige på vitaminer og sporstoffer. Fx byg fremmer kollagenproduktion, så huden bliver elastisk og velplejet udseende. Desuden er det vel påvirker det gastrointestinale system, hvorved giftstoffer fjernes fra kroppen meget hurtigere. Kefir, til gengæld genskaber mikrofloraen i tarmen, kål mætter kroppen med vitaminer, mineraler og, selvfølgelig, fiber, og fisk indeholder en masse sunde fedtstoffer og aminosyrer.
 4. Allerede i den første uge af kosten sund krop er ryddet af slaggedannelse.

Te, kaffe og sodavand i kosten ikke drikker. I stedet vil en simpel rent vand hjælper kroppen til at være i god form og med held overføre denne udfordrende tilstand.

mangler

Eksperter Bemærk en række mangler i den foreslåede kost. Disse omfatter:

 • fattigdom kost, når kroppen ikke får den nødvendige nytte veschestav og mikronæringsstoffer for ham;
 • udholde sådan behandling er meget vanskelig, for fiasko;
 • tabet af et stort antal kilo i en kort periode gælder også for de mangler, fordi kroppen går igennem på denne tid af stor stress;
 • kan forekomme strækmærker på huden, og det vil begynde at synke - den eneste effektive måde at håndtere dette er sportsaktiviteter;
 • Du skal også vide, at kroppen del med kropsfedt i sidste sving, men først tager muskelmasse; så den eneste fysisk aktivitet kan vække kropsfedt og at få dem til at forlade kroppen.

"Fnug" kan påvirke sundheden, især hvis det allerede er undermineret af enhver sygdom. For eksempel diabetes eller vitaminmangel er stærkt uønsket, ellers kan forværre tilstanden.

resultater

Men hvis du vil stadig være i stand til at sidde på en diæt, så tre måneder, vil du glemme alt om snesevis af kilo overvægt. Selvfølgelig, hvert organ har sine egne karakteristika, og tab af kilo det ikke kan påvirke. Men den gennemsnitlige resultat, som giver kost "fnug" (ratings bekræfte det), - fra 30 til 35 kg.

I dette tilfælde skal det bemærkes, at den største vægttab vil forekomme lige i de tidlige dage. Så hver dag, du vil miste et kilo. Så resultatet bliver bedre, men ikke så hurtigt. Så du har brug for at forberede den til sådanne funktioner og ikke blive forstyrret , hvis vægttabet i nogen tid stopper.

Egenskaber

Det faktum, at kosten er opnås "fnug" meget gode resultater, bekræfter de kvinder, der sad på det, samt eksperter og fitness-instruktører. Men det sidste punkt og manglerne ved denne ordning, der består, efter deres mening, at kun 4 af produktet i så lang tid til sundhed - er meget lille. Derfor er den kendsgerning, at pigen for en kost med jævne mellemrum vendt tilbage til deres normale kost, måske endda hjulpet den til at bevare sundhed.

Det sikrer, at den tabte vægt kom aldrig tilbage. Men eksperter siger det modsatte: fedt vil vende tilbage med stor sandsynlighed, da hurtigt vægttab er fyldt med sådanne farer.

konklusion

Således arrangeret kost "fnug". Menu, dens regler er strenge, men effektiv. Men før du beslutter dig for at prøve denne diæt, bør du altid rådføre sig med en ernæringsekspert, og i processen med overholdelse skal hele tiden overvåge deres helbred.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.