Mad og drikkevarerOpskrifter

Adjika i multivarka. Adzhika multivarka om vinteren

Adjika - en relish, der er egnet til næsten hvert måltid. Værtinde gør denne dressing forskelligt. Nogle kan lide en skarpere, andre - saftigt og mørt. Denne artikel vil overveje muligheder for at forberede adzhika multivarka. Det er forberedt hurtigt og nemt.

akut adjika

I multivarka forbereder krydderier enkel måde. Det skal skæres i 3 kg tomater og 1,5 kg paprika.

Bestanddelene blandes sammen i en beholder. Dette også tilsæt hakket chili (4 pod) og to peretortye lederne af hvidløg. Tilsæt salt til din smag. Som regel mangler 1 spsk.

Bland alle de fremstillede ingredienser og overførsel blanding til skålen Multivarki. Hælde det i 100 ml eddike og vegetabilsk olie. Luk låget og tænd "Quenching" mode i 2 timer. Når tiden er gået, blev blandingen slå blender, indtil glat og lagt på quenching af en anden 1 time.

Skål Multivarki non-stick, så du skal ikke bekymre sig om adjika. Det kan dog vise sig løbende. Adjika at blive mere tæt, åbne låget en halv time før udgangen af bratkøling og omrøres lejlighedsvis. Dette er for at sikre, at kogt væk unødvendig væske. Nu varm hældes i sterile beholdere og rulle op. Akut adjika i multivarka klar til vinteren. Du kan forkæle deres kære en lækker krydderier.

Blid adjika kogt i multivarka

Denne krydderier er ikke så svær, men det går godt med kødretter og korn. For at opnå en velsmagende adjika multivarka, forberede 3 kg tomater og 2 kg sød rød peber. Sno dem gennem en kødhakkemaskine. Denne tilføjelse også chilipebre, kun pre-clean fra knoglerne, så de er ikke givet, at det haster. I denne væske tilføje to revet hvidløg hoved.

Omrør blandingen og efterlade et lunt sted i to dage. Adzhika bør begynde at gære. Når tiden er gået, hæld blandingen i multivarku (dæksel ikke lukke). Overskydende væske skal koge. Når krydderier kog, koge det, indtil den ønskede tykkelse. Rul op og vende til afkøling.

Du har nu en blid adjika multivarka om vinteren. God tæthed tilføjer gulerødder. Men det giver en lækker smag og lugt. Derfor tilføjer gulerødderne i sagen, hvis du kan lide det kogt tilstand.

Adjika med æbler

Til denne opskrift skal du vælge frugten mere sure. Adjika med æbler i multivarka viser sig ikke kun lækre, men også for at måle akut. For sin forberedelse Tag 1 kg tomater og 500 gram peber og æbler. Grøntsager, frugt, ren fra stilke, knogler og haler, klippe dem, knuse ved hjælp af en kværn.

Hæld i skål Multivarki 700 g vegetabilsk olie og tilsæt det til blanding af tomater, peberfrugter og æbler. Her hæld 1 spsk. l. salt og sukker. Mix og prøv at smage. I eget skøn kan tilføje mere sukker og salt.

Korrigeret for krydderier smag, luk låget og drej "Quenching" mode i 40 minutter. Når usammenhængende multivarka, tilføje til 2 hoveder af hvidløg revet. Nu gryderet krydderier med låget åbent i yderligere 5 minutter.

Efter en tid, hæld i steriliserede glas og rulle op. Klar adjika i multivarka. Opskriften er en snap, så det kan mestre enhver kvinde.

Grøn adjika i multivarka

Denne opskrift er originalt. Grønne adjika kan tilberedes ligesom med peber, og uden det. Det hele afhænger af din smag. Men denne georgiske køkken er så ofte grønne adjika meget skarp og stikkende.

Forberede grønne tomater (2 kg) og paprika (0,5 kg). De har brug for at slibe kødhakkemaskine. Blender er ikke meget bekvemt, som hårde grøntsager, og bringe dem til en homogen tilstand bliver ikke let. Tilføj i samme beholder knust bitter grøn peber (2 bælg). Bland ingredienserne. Hæld dem i en skål og sætte Multivarki på "Putting out" mode i 50 minutter.

Når tiden, tilføje vægt peretortogo 2 hoveder af hvidløg, eddike - 3 spsk. l, salt -. 15 g vegetabilsk olie - 30 ml. For den krydrede lugt kan tilføje 7 g krydderier humle suneli. Nu simre indtil fortykket mens krydderier. Resultatet var flavorful og meget velsmagende adjika i multivarka. Opskriften kan variere. For eksempel med hjælp fra peber og andre krydrede krydderier.

Adjika i multivarka-komfur

Denne opskrift er som værtinde, hvis der ikke er tid til at genere med lange bevaring. Adjika Tomat i multivarka-komfur forbereder dobbelt så hurtigt. Twist gennem en kødhakkemaskine til 1 kg tomater og peberfrugter med 1 pod varme røde peberfrugter.

Bland ingredienserne, kombinere i en skål Multivarki-trykkoger og tilføje et hoved af hvidløg peretortogo. Luk låget, drej "Quenching" mode i 20 minutter.

Når timeren udløber åbne ventilen, frigivelse damp og varmt adjika rulle op i sterile beholdere. Det vil ikke så tyk, men meget velsmagende og velegnet til enhver parabol.

Tips erfarne kokke

At adjika uskarp var altid fra chilipebre har brug for at rydde op knoglerne. I dem er alle skarphed. Din krydderier vil stå i lang tid, når grøntsagerne vaskes grundigt og steriliseres krukker godt.

Hvis du vil have stærk skarp adjika, tilføj ikke æbler. Efter alt, på grund af dem forsvinder nødvendige skarphed. Æbler og tomater afhænger smagen af dine krydderier. Derfor vælger grøntsager og søde frugter, med en lidt sur.

Erfarne kokke rådes til at fjerne fra huden af tomater. For at gøre dette skal du droppe grøntsagerne i kogende vand i 2 minutter. Så huden er renset hurtigt og nemt.

Adjika kan variere i forskellige krydderier. Det viser krydret og delikat smag ved at tilføje en blanding af peberfrugter med mynte blad jorden. Hold dig til opskriften, og du får en meget velsmagende adjika.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.