ForretningLederskab

Essensen af udtrykkene "nærmeste leder" og "nærmeste leder", forskellen mellem dem; Leder af operationer. Hvad skal være hovedet

Før du forstår vilkårene i direkte vejleder og nærmeste leder, er det nødvendigt at definere de vigtigste ord.

Hvem er chefen

Ifølge den juridiske encyklopædi, er en person med et lederposition i udøvelsen af den administrative myndighed over underordnede, og er ansvarlig for disciplin.

Nærmeste leder - er den person, som direkte kontakt medarbejderne, og adlyde ham, han har ledelsesfunktionen af lavere niveau embedsmænd med ansvar for opfyldelse af visse arbejdsopgaver eller indstillinger.

Udtrykket "direkte" betyder, at indirekte hoved forvalter over underordnede på stedet. I sin rolle kan handle art. Retailing, art. Master eller Ch. Ingeniør, Ch. teknikker og så videre.

Direkte indsendelse betyder, at mellem disponere over og har lavere niveauer af mellemliggende links (andre tiers).

Direkte og nærmeste leder: forskellen i hvad

Sammenligning af disse to begreber, kan vi konkludere, at den nærmeste leder en, og direkte kan være en masse, der er, det er den nærmeste leder af stillingen op fra slaven på karrierestigen.

Det viser sig, at chefen - en slave, der subjugates den anden, og dermed denne tendens udvider yderligere i alle retninger.

Hvem er en direkte og umiddelbar overlegen

Det er bemyndiget til at udøve de funktioner i kontrol, tog deres pladser, i henhold til det lederskab hierarki.

Som fortolket af begrebet direkte og nærmeste leder? I en global forstand betyder udtrykket det lineære arrangement af individuelle dele af en helhed i forhold til hinanden, grundlaget for som er et kriterium fra højeste til laveste, fra komplekse til enkle og så videre.

Derfor er konklusionen, at ved at sammenligne vilkårene i direkte og umiddelbar overlegen, er den eneste forskel ses i det faktum, at det første beordrede sine underordnede til ansigt.

Ud fra dette, følger det, at de to begreber er forbundet.

Direkte vejleder og nærmeste leder - det er links, der optager på hinanden følgende placeringer i en kæde, der er omfattet af den generelle definition af "leder af operationer".

Hvad er de ledere

Denne kategori af medarbejdere, der har ret til at udføre aktiviteter på ledelse spørgsmål med henblik på at sikre en effektiv drift af virksomheden.

Disse omfatter følgende specialister: generaldirektør, afdelingschef, og så videre, såvel som alle deres stedfortrædere.

Essensen af begrebet "leder af operationer" er, at ledere, i lyset af de ansatte, tage vigtige beslutninger og er ansvarlige for dem, og dermed ansvarlig for effektiviteten af arbejdet i underordnede.

Ledelsen består af følgende niveauer

High School. Det er mennesker, der forvalter og kontrollerer hele organisationen. De er ved at udvikle taktik for produktion, træffe ansvarlige beslutninger, der beskæftiger sig med spørgsmål af budgettet, etc. Den øverste ansigt kan være: .. manager, formand, formand for bestyrelsen, osv Kun de kan disponere over den skæbne af organisationen.

Den midterste link. Lederne af dette niveau modtage instruktioner fra vejledere, og overbringe dem til deres underordnede. Division medarbejdere er autoriseret til at give metoder og løsninger måder realisering af opgaver, kan fremsætte forslag til at forbedre virksomhedens resultater. I lyset af denne medarbejder er: lederen af afdelingen, lederen af et særskilt projekt.

Den nederste link. Ledere dette niveau til at udføre arbejde udfører arbejdsprocessen. De repræsenterer og forsvarer arbejdstagernes interesser, overvåge deres beskæftigelse. Denne mester del, hovedet og lignende. D.

Hvad er det moderne leder

Har haft ledende stillinger - ikke en enkel sag. Leder skal have både den faglige kvalitet, og sætte de nødvendige positive karaktertræk, der vil gøre ham til effektivt at føre virksomheden.

Den person, der holder denne position, er der ofte ikke én, men to videregående uddannelse, for at forstå ikke blot den vigtigste retning af udvikling af virksomheden, og har viden om forskellige områder af økonomien, i finansiering, og i sidste ende være i stand til at arbejde med mennesker denne grundlæggende viden om psykologi, etik og andre discipliner.

Lederen af et højere niveau bør være i det arsenal af kvaliteter som lederskab, ansvarlighed, selskabelighed, punktlighed, og naturligvis velkommen tilstedeværelsen af ledelsesmæssige evner.

Det skal bemærkes, at ledere på alle niveauer skal have en fleksibel sind, kreativitet, at være i stand til at reagere hurtigt og korrekt i kritiske situationer, være af høje moralske principper.

Tegn på en god chef

- Den første - evnen til at føre holdet! Dette er kvaliteten af en leder, er det ubestrideligt. Leder af rolig og afbalanceret, søger ikke at skille sig ud.

- Tilstedeværelsen af målet! Ikke for deres egen fordel, og den fælles, samlende alle medarbejdere og kolleger til at opnå kollektiv succes.

- Leder skal overholde sine principper og værdier. Denne respekt, tillid og evne til at holde sit ord, ikke kun lytte, men også være i stand til at høre, for at beskytte de ansatte, i overensstemmelse med de generelle love og regler, der er etableret i organisationen.

- En god leder skal forblive på en positiv måde.

- Sørg for at have en videregående uddannelse, og opfølgning arbejde - erfaring inden for viden og ledelse af selskabet.

- At opnå succes, og fejlrettelser sammen holdet. Det var så op til lederen af et godt resultat. Han bliver uforvarende emuleret.

- En god leder, der sætter pris på sine medarbejdere, udvikle dem, og få ægte tilfredsstillelse og glæde af deres vækst, erfaring og professionalisme.

- Du må ikke miste kontakten med virkeligheden, at trænge ind og kende den nuværende situation på alle niveauer.

Fejl, at herskere

- Manglende overholdelse af forpligtelser. Ofte den lovede løn ikke opfylder det opnåede i slutningen af arbejdsmarkedet af arbejdsdagen måned.

- Inkompetence. Lad os sige din virksomheds pårørende, herunder i lederstillinger.

- Konstant bande reducerer effektiviteten af arbejdskraft. Og den direkte chef, og den nærmeste leder skal prise hans underordnede.

- Det er umuligt at tildele alle opgaver på én. For det første er det mistillid til de officerer og deputerede, og for det andet, det er fyldt med tabet af kontrol over den generelle situation, både i virksomheden og i teamet.

- Systemet med sanktioner og total kontrol. Fanatisk overvågning af medarbejdere, manglende tillid, og hvis der stadig høj, for eksempel planer om at sælge, virksomhedens personaleomsætning er uundgåelig.

- Mangel på karriere vækst og udvikling.

- Disorder i virksomheden.

På baggrund af ovenstående kan det konkluderes, at den direkte vejleder og nærmeste leder - først og fremmest mennesker, der er også fejlbarlige, vigtigst af alt, redde menneskeheden, og derefter forståelse af underordnede og medarbejdere vil bidrage til at overvinde alle forhindringer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.