Hjem og familieBørn

Hvad er en børnesang? Russisk folkeeventyr: eksempler

Hvad er en børnesang? Er en slags mening er ordet for nutidens børn og deres forældre? Hvad er pointen med at bruge børnerim, og de kan være nyttige for den yngre generation? Russisk folkeeventyr - dette er en særlig genre af oral folklore. Rimede noveller, digte og sange er kombineret med simple bevægelser. Det er skønheden i børnerim: de kan fortælle kiddies fra en tidlig alder. Lagring ord og matche dem med bevægelsen, at barnet træner hukommelse og finmotorik, husker navnene på kropsdele, dyr og meget mere.

I de fleste tilfælde behøver forældre ikke engang tænke, at dette børnerim, og de kan være nyttige for deres barn. Imidlertid har uddannelsesinstitutioner i lang tid vedtaget værker af folklore. Mange korte børnerim stadig bruges i børnehaver til fizminutok, popularisering af hygiejne, samt en sund massage.

Når der var børnerim?

Den nøjagtige dato, hvor de russiske Tales, kan ikke nævne nogen historiker. Hvad er kendt er, at de blev brugt i de dage af regeringstid Vladimir, det er når der først blev skrevet omtale af dem. Desværre har mange tekster ikke have overlevet eller er ændret som følge af, at de ord og udtryk er forældet og ude af husstanden. Måske er den eneste børnerim at lidt bukket under for indflydelsen af den tid - er dem, der indeholder beskrivelser af dyr og fugle.

Brug af børnerim i børneopdragelse har altid været normen i Rusland. I hver familie, uanset dens velstand og social klasse vidste, hvad det børnerim, og brugt dem i enhver kontakt med børnene. Deres melodiske lyd og semantisk positiv komponent var med til at indføre et tættere kontakt med barnet, for at berolige ham ned og sat op på et frugtbart samspil med voksne. Sange Tales blev skrevet ofte mødre, bedstemødre og sygeplejerske på farten, hvilket gør dem unikke. Desværre er mange af de monumenter i litteratur ikke have overlevet.

Men i dag er der korte digte, der kan bruges i processen med at uddanne børn. Bogstaveligt talt alle trin i at vågne op om morgenen og aftenen før du falder i søvn kan kombineres med et børnerim, der ikke blot vil sætte barnet på en positiv bølge, men også hjælpe ham lære en masse af den nødvendige viden.

Fortællinger for udvikling af tale og finmotorik

Uden undtagelse, er alle folk børnerim mens støbning ledsaget af bevægelser. Det spiller en vigtig rolle i udviklingen af små børn finmotorik. Den velkendte "Magpie" henviser specifikt til sådanne rim.

Forty-Belobokov

Grød kogt, fodret børnene

(Gør cirkulære bevægelser med en finger på håndfladen).

Først gav, gav den anden,

Tredje gav, gav den fjerde,

En femte - har ikke givet

(Mor vender røre hver finger, bøje det til håndfladen).

Du er ikke hakke brænde,

Du er ikke realindkomsterne komfuret,

Du er ikke iført vand.

Du har intet

(Big finger lidt klipper bruger håndfrit).

Når udtale hver række et barn, først med hjælp fra voksne, og derefter uafhængigt udfører bevægelse fingre: driver dem på håndfladen af den anden side tæller fingrene, bøjer dem, holder i en bøjet stilling. Dette børnerim, takket være de fine, fine tunet bevægelser, der udløser udviklingen af begge halvkugler af hjernen barnet hjerne. Hertil kommer, "Magpie" hjælper børn med at lære visse holdninger i familien - alle har til at hjælpe med husarbejdet. Ordforråd, som kræves af barnet i løbet af denne Tales of udtale, en lille, men sætninger og lyde er bygget på en sådan måde, at det er let at udtale og huske dem.

Tales for nem opvågning

Den vækkelse af mange børn finder sted er ikke meget let. I dette tilfælde kan hjælpe russiske Tales, som kombineres med øvelser og let massage.

Potyagushki-potyagushki

(Forældre gør strøg bevægelser over hele kroppen af barnet).

Her er de - Boca bbw

(Strokes flanker og bug af barnet).

Det ben-hodunyushki

(Strøg benene, let at bøje i knæene og ret).

Det pen-hvatunyushki

(Pen slagtilfælde, bøjning og strækker sig på albuerne, opdrættet i hånden).

Det er ører-slyshunyushki

(Forsigtigt gnide ørerne).

At næse-dyshunyushka

(Rørt af tuden).

At glazonki-smotrelki

(Barnet åbner øjnene, blinker).

At mund-trippen

(Barnet viser sprog).

Det er sindet-razumok.

(Strøg barnets hoved).

Ud over massage ligesom børnerim hjælpe barnet til at huske navnet på kroppen. Dette opnås ikke i en fokuseret træning og i de spil afslappet formular.

Tales der danner selv-service færdigheder

Alle forældre ønsker at undervise deres barn til vand procedurer, fordi meget ofte børnene er lunefuld, ønsker ikke at vaske deres hænder, og jo mere en person. Støtten kan komme folkeeventyr, siger, at under vask, kan du distrahere barnet og slå vand behandlinger i et sjovt spil. Her er en:

Vand, vand, vand lapped,

Vask vores ansigt,

Til glazonki skinnede

Til kinder pinker,

Jeg lo så rotok,

Zakusalsya at kløvede.

Tales sommetider kan noget modificeret ved at indsætte i teksten navnet på barnet eller hans yndlingslegetøj. Dette vil bidrage til at sikre, at barnet vil føle sit direkte engagement i begivenheden.

Tales under måltider

Med en mangel på appetit hos børn kan bekæmpes på mange måder, og russiske folkemusik børnerim ikke bliver en undtagelse. Ord for ord, ske til skeen - et barn i en slags spil spiser al maden parat til ham.

Hvem har vi en favorit?

Spoon først - for min mor.

En anden for hvem?

Ja, for din far er!

Nå, den tredje skefuld

Misha spiser for en kat.

Spis for en kvinde og bedstefar,

Et par skeer - til nabo

For kæreste Masha

Spoon for Arkashu,

Og så til kæreste

Spis med poskrebushki plade.

Det er vigtigt at medtage børnerim, som læses, mens man spiser, barnets navn, og indtast helt ind i selve spillet, skiftende stemmeleje og tone som historien skrider frem. Raskapriznichavshegosya at fodre barnet, nogle gange er du nødt til at spille hele præsentationen, der som nævnt i børnerim karakterer involveret legetøj.

Tales under dressing og vandre en tur

Børn er meget vanskeligt at få klædt på til en tur i den friske luft. Barnet kan ikke altid bære deres egne sko eller lynlås jakke, men på hjælp fra en voksen nægter. I dette tilfælde kan du forsigtigt hjælpe ham og sagde børnerim:

Hvor er de støvler Maskiner?

Dette - præcis det højre ben,

Dette - lige til venstre ben.

Hvis regnen pludselig gå,

Boot vil ikke falde.

Hvor er det knapper-søster?

De ønsker ikke at stille op med en løkke.

Når cirklen, to cirkel,

Kom hjem, skat!

Knapper kommer behændigt

Løkkerne af hans hoved.

En, to, tre,

Vi klædt - se!

Historier om naturlige fænomener

Under sit ophold i den friske luft, kan du udtale med barnet børnerim om naturfænomener og omgivende objekter, herunder dyr. Det diversificerer løbet af en tur og hjælpe dit barn til at lære et par nye ord.

Sne, sne, kværnet,

Som Zainka kål,

Vind-vind, vi synger,

Som Nightingale fjeder.

Blandt andet disse børnerim give barnet til at opbygge den associative array, som hjælper med at sammenligne samle de forskellige fænomener og lyde af sne knasende vinden i de grene af træer med syngende fugle knasende kål,, raslende blade rasler med papir og meget mere.

Tales sengetid

Glem ikke om de børnerim og mens Lulling barnet, især de mødre, der ikke kan eller ikke ønsker at synge vuggeviser. Folk Tales of drømme, falde i søvn og drømme er meget melodisk og let at forstå.

Luli, Luli, lyulenki,

Ankom gulenki.

Fly-out ghouls ud,

Kate bære søvn, søvn.

Vil ghouls kurre,

Kate vil gå til at sove.

Udvikling, barnet absorberer en masse information. At vide, hvad planteskole rim, tidlige barndom barn besad et stort antal ord, mastering forskellige intonations at de samme ord give en særlig betydning i ytringen. Alt dette hjælper barnet til at føle skønheden i modersmål og lære dens forskellige former.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.