LovStat og lov

Hvilke rettigheder gør et uægte barn?

Du spekulerer på, hvad tilfælles, udover den populære, måske Marilyn Monroe og Fidel Castro? Det viser sig, at hver af dem uægte barn! I tidligere århundreder var det et stigmatisering. Uægte børn, i udtalelsen fra almindelige mennesker, tilbøjelige til kriminalitet, ikke så dygtige, og lovlydige. Med udviklingen af samfundet, har denne uretfærdighed gået i glemmebogen. Ingen dag ikke stikker i øjnene af moderen eller børn i den ulovlige fødsel. Og ændrede retsgrundlaget for forholdet til barnets forældre. Lad os diskutere dem.

Hvem er den uægte barn?

Til at begynde, definerer vi begreberne. I lov skal det korrekt registreret og kalibreret til mikron. Betragtes uægte barn, hvis forældre ikke har underskrevet kontrakten på tidspunktet for hans fødsel. I dag er disse børn har de samme rettigheder som den almindelige, så at sige, som er født i en intakt familie. I de fleste lande, loven beskytter alle børn. Men når der er et problem her. På spørgsmålet om hans søn, som regel, er alt klart. Det var hende, der føder et barn. Men stadig vi nødt til at bevise faderskab. Ikke hver mand ønsker at optage børn. Dette er naturligvis skamløst fra deres side, men omstændighederne er forskellige, i nogle tilfælde mennesker kan endda forstå. En uægte barn er ikke hans skyld, at hans forældre ikke ønsker at selv overveje det deres egne. Baby har brug for omsorg og støtte, herunder finansiel. Og hvis moralske problemer staten opdrættet ud til offentligheden, den finansielle egenomsorg.

Hvordan at bevise faderskab

Der er to muligheder, der har en grundlæggende forskel. Den første finder sted med samtykke fra forældrene. Sammen indsende en ansøgning til registrator på grundlag af hans navn indtastes i dokumentet om fødslen. Han er et bevis på, at barnet har en far. Bastards, hvorfra mænd nægter, og deres mødre eller værger kan få mulighed for at bevise eksistensen af familieforhold gennem domstolene. Proceduren er ganske ubehageligt moralsk, men nødvendig. Anvend på den retslige myndighed har ret til selv et uægte barn, og den person, der passer ham. Som bevis på nogen argumenter accepteret - breve, video og lydoptagelser af møder og samtaler, vidnesbyrd. Den mest ansvarlige og hårdt anfægtes faktor anses for at være en genetisk undersøgelse. Retten mener faderskabssag, selv når manden er død. Det er hovedsageligt beskæftiger sig med sager om arv. Af den måde, kan genetisk analyse også udføres efter en persons død. Materiale taget fra personlige ejendele fra den afdøde til hende. Men bliver nødt til at indhente samtykke fra andre familiemedlemmer.

underholdsbidrag

Barnet har brug for støtte fra begge forældre ved fødslen. Mange kvinder er konfronteret med det faktum, at manden ikke ønsker at give penge, tage fri fra deres pligter. Men loven strengt bestemt, at fædre uægte børn, hvem bor med sin mor (værge), er forpligtet til at betale en del af indkomsten i deres favør. Desværre, ofte tiltrække en mand til domstolene opnås kun gennem domstolene. En kvinde skal først oprette faderskab (se ovenfor). Først da kan anmode retten til underholdsbidrag. I praksis beslutningen overføre en del af den indkomst, for lidt hjælp. Den dom gælder kun for den officielle løn, og det ikke altid svarer til den virkelige. Bevis at faderen har andre indtægter, er det vanskeligt og besværligt, men det er muligt. Af den måde, bør det uægte barn gives af begge forældre. Hvis barnet bor hos en værge, moderen også betaler børnebidrag til ham. Dette sker for eksempel, når en kvinde frataget forældremyndigheden.

En uægte barn: arv

Ejendom efterladt af en afdød slægtning, med forbehold af divisionen. Folk har ofte ikke tænke på fremtiden, så komme i problemer. For eksempel kan det uægte barn af sin mand vel krav på at være en del af ejendommen, hvis manden ikke bekymrer sig om viljen. Situationen er anderledes, når det dokument, de underskrev. Rettighederne for andre arvinger havde ikke taget højde for, bortset fra obligatorisk. Så er det umuligt at nægte at tildele en del af arven til et mindreårigt barn, uanset omstændighederne omkring hans fødsel. Anbefales at spekulere på, om ægtefællerne uægte afkom. Den samme regel gælder for mennesker med handicap, der har en social pension. Præcis den samme lov fortolkes, når det kommer til, hvad der kan sagsøge de øvrige pårørende til et uægte barn af sin kone. Børn er de arvinger af første etape, er de faktorer fødslen ikke tælles.

praktiske vanskeligheder

Ofte kvinder forsøger at bevise faderskab for at få børnebidrag fra en mand. De forsøger at gøre alt for at et uægte barn, hvis rettigheder er blevet krænket, har været beskyttet. I praksis, få dig nogle gange mere besvær end hjælp. Så den mand, hvis faderskab er bevist, erhverver ikke kun opgaver, men også de samme rettigheder som den officielle forælder. Han er forpligtet til at betale, hvilket gør, for eksempel ved en domstolsafgørelse. Men det betaler kun en brøkdel af indkomst. Hertil kommer, som en anden forsøger at tage hævn over kvinden. Og han har muligheden opstår. At gå med barnet i udlandet skal være fars tilladelse. En signatur på dokumentet for nogle skruppelløse mænd kræver betaling, mens andre simpelthen afslå at fuldbyrde. Mor bør tænke sig om to gange, om at kommunikere med den person, der ikke ønsker at anerkende barnet. Efter alt, bortset fra penge, børn har brug for varme og hengivenhed. Og hvis "far" af nerver vil logre sin mor, så hun vil ikke være i stand til at give afkom så meget kærlighed, hvor meget du har brug for en normal udvikling. Det eneste spørgsmål synes at være filosofisk, men i virkeligheden er af stor praktisk betydning, i hvert fald for barnet.

Hvad hvis de overtrådte rettigheder mindreårig?

Uægte børn og deres mødre bliver undertiden udsat for mange problemer. Hvis barnet ikke har nået myndighedsalderen, kan det i hvert fald regne med beskyttelse af staten. I hvert distrikt (by) er en særlig service dedikeret til disse spørgsmål. Du kan ikke løse problemet selv - konsultere en specialist. Embedsmænd er forpligtet til at hjælpe gratis. Desuden er disse mennesker besidder de praktiske færdigheder og ekspertise. Det er deres pligt at forklare hvordan de skal handle i en given situation, til at hjælpe med papirarbejde og så videre. Lad ikke tingene gå deres gang, beskytte rettighederne for deres børn, men med sindet, ikke at købe endnu flere problemer. Held og lykke!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.