HobbyHåndarbejde

Origami moduler: blomst. Modular origami med deres hænder

Modular origami dækker en lang række forskellige emner. Papir kan være lavet af blomster, dyr, biler og bygninger. Valget er meget stort. Origami "flower" moduler - en fantastisk tilføjelse til ethvert interiør rum. Dette hack vil se godt ud på en bogreol, på en vindueskarm ved siden af en potteplanter, eller i "dyr hjørnet".

Forunderlige kunsten origami

Origami refererer til de gamle kreative processer. I første omgang blev det brugt i forskellige ritualer og ceremonier. Men senere, kunst blev populær, ikke kun i Kina, men også i udlandet. Det var rart at børn og er nu almindeligt anvendt i fritidsaktiviteter og kunstneriske kredse. Den mest almindelige form for kreativitet er et modulopbygget origami. Fra små stykker papir foldet tredimensionale figurer.

Når et barn er fascineret af en sådan proces, han bogstaveligt animerer dem af tallene. En sådan kunst er ikke kun udvikler børns tænkning, fantasi, men også er med til at udvikle finmotorik. Efter disse yderligere workshops i børn forbedre hukommelsen og tænkning.

Oprettelse moduler

For at gøre origami blomster af moduler, er det nødvendigt at forberede modulerne selv. Dette vil kræve A4-ark. De skæres i 16 lige store stykker. Derefter arket foldes på midten og foldes derefter i halve igen. Derefter bør arket drejes til sin fold. Fold kanten til centrum. De nederste foldes op, og lidt hjørner - i trekanten. Unbent ark. Trekanterne dannes ved at modtage de planlagte linjer. Derefter foldes over toppen. Arket er foldet i to halvdele. Som et resultat, bør få den korrekte proportioner modulet.

Den enkleste høst

Det er muligt at hurtigt og præcist udføre håndværk moduler origami "Flowers". Denne ordning er meget enkel. Det tager ikke en masse tid og materiale. Det eliminerer skabelsen af et stort antal moduler, så er perfekt til begyndere. Til produktion får brug for en grøn, hvid og gul papir eller pap. For at oprette en bulk blomst får brug for en ark papir gul og 16 hvide plader. Fold 17 specielle moduler. Det er vigtigt, at dette modul havde to små lommer og to hjørner.

For at danne linjer nødt til at danne en rombe. Til denne proces fremstilles et ark nøjagtigt foldet diagonalt. De resterende folder er slået ud i. For hovedlinien dannet lodret indpakket pænt sideflader på diamant. Proceduren gentages endnu 4 gange. Ved udgangen af den laterale linie skal vises i midten af figuren. Ved at gøre origami papir (moduler) "blomster", er det nødvendigt at gøre den tomme med seks flade ansigter.

Bouquet af strålende farver

De nedre hjørner af romben forsigtigt bøjes mod midten af arbejdsemnet. Proceduren gentages med alle vinkler. Et ark af papir rettes glat. Til sidst skal det dreje emnet med bøjede linjer til opsamling blomsten. Den tomme foldes langs de planlagte linier fra alle vinkler. Derefter er skarpe hjørner pakket ind i midten. Det bør derfor få core blomst. Til fremstilling af modulerne Origami "Flower" barre lagt korte side til centret.

Når denne papir til kronblade 8x8 cm. Derefter nummer 1 i en cirkel 8 stablede moduler. I midten af de resulterende ringe stablet gul farve modul. Til udsmykning af stilken er grøn farvet papir, krøllet op i et rør. Det er muligt at lime kronbladene eller for at pålægge en sløjfe. For at få farverne på origami moduler som buketten, er ordningen for skabelsen gentages flere gange. For eksempel, for en buket blomster bliver nødt 9 153 modul. Af disse 9 144 gul og hvid.

Gør stilk og blade

Som kan anvendes stammen rør, et sugerør eller en lille pind. Materiale er klistret over tæt grønbog. Bredden af pladen bør ikke overstige 1 cm. Vrangside papirvarer smurt med lim og presses mod emnet. Så sår zigzag på en pind. Til fremstilling af bladene får brug et stykke papir eller pap 15x15. Det skal foldes på diagonalen, og udvid derefter tilbage. Kanterne af emnet skal kollapse midten. Så foldet til den anden side af midten. For striber i pladejern alle folder. Sheet ruller og sår på en blyant kant eller kant af saksen. Gennem denne proces, gøre smukke krøller.

Enkel farverige blomst

At skabe origami trekantede moduler "Flowers" får brug for 105 basisenheder. Til dannelse af blomsten højde er nødvendig for at bygge de første tre rækker af 15 moduler. Hver række skal koble sig på en flad ring. Så er det viste sig til den anden side. I denne proces, nøjagtigheden er meget vigtigt.

Som et resultat, bør du få den ene side af modulerne viste sig. Derefter, på identisk måde fremstilles yderligere 2-4 rækker. Højde af blomsten er på foranledning af forfatteren. Alt serie kan gøres som en enkelt farve, eller forskellige. Hvis du bruger forskellige farvede papirark, er resultatet formodes at være Tsvetik-semitsvetik.

Surround blomst

I hjertet af dette kredsløb anvendes moduler, som er indsat i hinanden, gå i konstruktøren. Origami modul "Flower" er lavet af 10 moduler på hver række. Ved montering den første række af moduler 10 er sat på den korte side. De er foldet i form af en cirkel. Så fastgøres yderligere 10 i den anden række af moduler. Når du opretter 3 rækker moduler er installeret allerede på den lange side. Derefter haler af tilstødende moduler samles.

Som et resultat, bør du få de forbindende kredsløb moduler i en forskudt måde. Efter at en blomst omvendt. De resterende rækker vil blive udarbejdet moduler på den korte side. 4, et tal er identisk med den foregående. 5 nummer skal bæres på hvert modul i to moduler. Det er, for en række af deres 5 behøver ikke 10, men 20. Gratis lomme skal være inde. 6-serie - den sidste. Det vil bestå af 30 moduler. 2 er sat på elementet 3-modulet. Når du opretter figurer frie lommer i det indre af præformen. Resultatet skulle origami modul "Flower".

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.