Nyheder og SamfundØkonomi

Stigende pensioner fra 1. april. Hvordan at tilføje en pension i april?

Desværre, kan meget få russiske pensionister leve med værdighed om de pensionsydelser, der sætter dem i henhold til loven. Især det drejer sig om de mest sårbare russiske borgere: handicappede, veteraner og personer, der modtager andre sociale ydelser. Det er grunden til løftet fra 1. april, hæve pensionen har genereret en masse spørgsmål: hvordan og til hvem det skulle stige så tilføje andre. Lige bemærke, at den planlagte stigning er usandsynligt, at en væsentlig forbedring af levestandarden for russiske pensionister, da priserne i butikkerne, desværre, vokser meget hurtigere end indekserede pensioner.

Pension ændringer i 2016

Den sidste stigning i pensionen faktisk viste, at det sker for det meste på papir. Ikke bedre end det er tilfældet i indeværende år. Hvis du virkelig se på tingene, kan du se, at pensionister bliver nødt til at stramme vores bælter. Det faktum, at pensionerne ikke kommer til at forbedre, men blot indekseret til det passende niveau for inflationen.

Stigende pensioner fra 1. april, vil kun gælde for sotsotchisleny: alderdom periodisering, overlevende eller handicap. Betaling af alle disse kategorier af borgere vil blive forhøjet med kun 4%. Rækkefølgen af betalinger, der er etableret i det føderale lov nummer 400, som er styret af naturen af den årlige justering for sociale ydelser. Den samme lov blev reguleret af den tidligere stigning, i februar 1: Fordelene - med 7%, pensioner og månedlige kontante betalinger - med 4%.

En sådan mindre, er rent formel procentvise stigning af pensionen er knyttet til det faktum, at det føderale budget er der en klar mangel på midler. Og det er faktisk subsidiere pensionskassen i Rusland.

Det er værd at bemærke, at det er den anden, og selv en lille stigning fra begyndelsen af året. Men alle disse betalinger stadig ikke dækker det nuværende niveau for inflationen, indspillet på niveau med 12,9 procent.

Hvem kan regne med indeksering

I princippet på April Fools "overraskelse" kan tælle alle sociale pensionister - og konventionel, og dem, der fortsætter med at arbejde. Til disse formål vil blive tildelt et beløb svarende til væksten i fondens indtægter. Så for at forhøje pensionerne 1. april kan forvente:

 • enhver gruppe af mennesker med handicap, herunder handicappede børn og børn med handicap;
 • Børn, der modtager betaling af efterladte, hvis de ikke har nået myndighedsalderen (elever hospital - 23 år);
 • børn af afdøde enlige mødre, hvis de ikke har nået en alder af flertal (studerende på fuld tid afdeling - ikke mere end 23 år);
 • kvinder og mænd, der har nået pensionsalderen (60 og 65 år, henholdsvis), hvis de ikke opfylder betingelserne for andre typer af betalinger, som supplement til den sociale pension;
 • mænd (60 år) og kvinder (55 år), der er bosiddende i de områder i de små oprindelige folk i det fjerne nord (Rusland);
 • det samme vedrørende sådanne folk på national basis, uanset hvor de bor;
 • Kuratorer i Tjernobyl og dem, der berøres af uheldet;
 • embedsmænd har opbygget tilstrækkelig erfaring;
 • testpiloter, astronauter og andre militært personel, der har passende erfaring;
 • samme modtager invalidepension på grund af med officielle pligter;
 • invalider og veteraner fra Den Store Fædrelandskrig, samt borgere, der er tiltrukket af byens forsvar;
 • blokade.

Nogen fra arbejdende pensionister vil blive frataget pensioner

Det blev oprindeligt antaget, at indekset størrelse af arbejdsstyrken pensionen bliver kun for de arbejdende pensionister, der er ansat og er officielt "hvide" løn. Og selv da kun i det tilfælde, hvor størrelsen af den sidste mindst 2,5 gange den officielle eksistensminimum i regionen.

Men i praksis var det ikke så. Nu pensioneret, han fortsatte med at arbejde, kan ikke længere forvente at modtage godtgørelser og indeksering. Men hvis arbejdet aktiviteten vil blive stoppet efter indeksering, pensionsydelse beregnes under hensyntagen til alle tidligere haft indeksering. Det viser sig, at nu borgerne er teoretisk frigivet velfortjent hvil, men fortsatte med at arbejde, indeksering miste alt, i det mindste indtil de rent faktisk ikke vil stoppe med at arbejde. Mere præcist vil stigningen være, men kun på papiret, er penge genberegnes efter pensionisten orlov arbejde.

pensioner for offentligt ansatte

Denne kategori af borgere stigende pensioner fra 1. april, er heller ikke berørt. Siden februar har herrer embedsmænd modtaget en lille "makeweight" til deres pension, forventes tidligst i efteråret næste stigning, og selv da kun hvis pengene vil blive fundet.

, embedsmænd Ud og venter endnu en overraskelse. Det forventes, at 1.1.17 vil træde i kraft en lov, der øger pensionsalderen for tjenestemænd: 63 for kvinder og 65 - for mænd. Det forventes også at stige, og perioden med obligatorisk arbejde i offentlig tjeneste, der giver ret til at opspare pension - fra 15 år til 20. Der forventes en højtstående embedsmænd til at annullere de supplerende betalinger for anciennitet, hvilket er ganske logisk i betragtning af deres allerede betydelige lønninger og pensioner.

Må folkepension vil stige

Men ældre russere, der modtager sociale ydelser i forbindelse med alderdom kan være berettiget til en pension stigning fra 1. april. Den gennemsnitlige størrelse af tillæg for denne kategori af borgere vil være 250 rubler. Således vil den gennemsnitlige pension (sociale) være 8000 560 rubler, forsikring alderdom pensionsordninger - 13 tusinde 132 s.

Den gennemsnitlige pension efter indeksering deaktiveret

Som en procentvis stigning af pensionen er den samme for alle dem, der sætter indeksering (4%), vil betaling af børn med handicap stige med så meget som 450 russiske rubler. Lidt mindre - 440 rubler - få handicappede, der har modtaget deres status under passagen af værnepligten militærtjeneste.

Andre kategorier af mennesker med handicap kan regne med det beløb i intervallet fra 165 til 450 rubler, afhængigt af den tildelte gruppe.

Men stigningen i arbejdskraft førtidspension besluttet at flytte i oktober, så der er ikke noget at vente på i april.

Andre stigninger i mængden af

367 rubler - det er, hvor meget yderligere vil modtage en familie af værnepligtige, der modtager efterladtepension. Mest af alt, nemlig, tusind rubler, øge pensionsudbetalinger til borgere i Den Russiske Føderation med handicap modtager deres sygdom på grund af "militære" skade, og deltagerne Verdenskrig, der modtager en dobbelt pension.

På den første april indeksering også gennemgå EDB - månedlige betalinger. For forskellige kategorier af borgere, vil de vokser i intervallet 100-180 russiske rubler.

For at opsummere

Statslige sociale ydelser, der arbejder utrætteligt for at sikre, at så meget som muligt for at gøre livet lettere "særlige" kategorier af sine borgere. Selvfølgelig, i krisetider er det ikke nødvendigt at vente på nogle betydelig vækst i omsætningen. Men selv sådanne, omend ganske små mængder være en hjælp. Hertil kommer, at selv en minimal indeksering gør det muligt for staten at i det mindste formelt, at opfylde deres forpligtelser til de fattige borgere.

Nu de hotteste diskussioner er i gang i de herskende kredse, at indekseringen af sociale ydelser bør være meget mere, nemlig med 12%. Vil stigningen pension eller ej, er spørgsmålet stadig åbent. Men vi kan allerede nu sige, at den ekstra indeksering af fordele vil afhænge af den finansielle og økonomiske situation, hvor Rusland ville være efter seks måneder af året.

Vi kan kun håbe, at den ekstra indeksering af sociale ydelser på 8%, den teoretiske planlagt til september-oktober i år, vil ikke forblive i "papir" version, og vil blive oversat til virkelighed.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.