Nyheder og SamfundØkonomi

Manglende rentabilitet - er fraværet af overskud, et tegn på ineffektivitet i virksomheden

For alle, uden undtagelse, ejere og ledere af virksomheder, organisationer eller urentable virksomheder - det er den mest forfærdelige ord. Dette fænomen viser den manglende effektivitet af iværksætteraktivitet, der ikke blot fører til en mangel på overskud, men også til den gæld.

Hvad er afkastet på , og hvorfor er det vigtigt?

Indikator rentabilitet - den mest betydningsfulde, da det illustrerer rentabiliteten af organisationen. Med sin analyse af eksperter studere de faktiske tal i øjeblikket, og dynamikken i ændring i indekset for tidligere perioder. Værdien bestemmes af forholdet mellem nettoresultatet til de samlede omkostninger.

Rentabel virksomhed viser en positiv indikator, dvs. sit overskud overstiger udgifter. Urentable selskab - er med andre ord, dens tabsprocent. Faktisk urentable kaldet værdi af indekset er mindre end én.

Hvorfor analysere den negative rentabilitet?

Strengt taget den negative margen kaldes betinget, understreger den manglende effektivitet i virksomheden. Hvis analysen af de økonomiske indikatorer fundet urentable, hvilket betyder, at der er mangler i fremstillingsprocessen, markedsføring eller ledelsesmæssige strategier. Den numeriske værdi af den negative rentabilitet viser, hvor vanskelig situationen i virksomheden, og også illustrerer den manglende mulighed for en organisations funktion normalt (fordi hvis udgifter overstiger indtægterne, over tid vil problemet kun blive værre).

Hvad er urentable virksomheder i bestemte kategorier?

reduktion Totalt udbytte kan udløses af påvirkning af en eller flere faktorer. For at identificere de "svage led" og finde intensiteten af deres indvirkning på den samlede manglende rentabilitet af virksomheden, økonomer tyet til beregning af indikatorer for afkastningsgrad, personale, anlægsaktiver, produktion, salg, såvel som mange andre kategorier.

De bestemmes ved at erstatte mængden af de samlede udgifter i nævneren (indtægter / samlede udgifter) udgifter til personale, udgifter til produktionsanlæg, produktionsomkostningerne.

Som det fremgår af den lave rentabilitet af salget?

Manglen på overskuddet fra salget af produkterne angiver en fejl i beregningen af priserne. Manglende rentabilitet er opstået på grund af den lave pris, som ikke giver mulighed for at dække omkostningerne ved fremstilling, transport og reklame produkter.

Forøgelse af værdien af den negative rentabilitet er proportional med prisniveau. Hvis dette er indikator minus 20% eller mindre, skal lederen alvorligt overveje at indføre innovationer og radikale foranstaltninger. Ellers skal virksomhederne til at lukke.

Den samme situation er observeret i beregningen af rentabiliteten af produktionen, men nævneren er omkostningerne og salg af produkter i form af penge.

Ikke den mindste rolle i aktiviteterne i en organisation spiller en personale. Mere præcist, det giver det største bidrag til den økonomiske succes eller undergang af selskabet. Personale rentabilitet viser, hvordan afbetale udgifter til vedligeholdelse arbejderne og deres job.

I tilfælde af en skuffende og ærligt dårlige resultater leder tvunget til at tage skridt til at reducere omkostningerne og øge medarbejdernes produktivitet. Besparelser kan opnås ved at reducere de fordele (præmier bonus belønninger) eller fyring del af staten.

Men personale træning, kan indførelsen af en streng disciplin, forbedre incitamentet systemet ret hurtigt øge key performance indicators.

Urentable - det er et alarmerende signal til investorerne

Ved at investere i udviklingen af virksomheden, antager investor senere få nogle fortjeneste. I henhold til aftalen, det giver præcise oplysninger om den mislykkede økonomiske forvaltning og finansielle problemer i Organisationen af ejeren.

Da urentable - det er en negativ gevinst, vil selskabets aktiekurs falde meget snart. De fleste erfarne investorer ikke venter på forværring af situationen og tilbagetrækning af midler fra projektet.

Men i nogle tilfælde giver det mening at vente på, at justering og stabilisering af aktiekurser: for eksempel i forbindelse med manglende rentabilitet, som forsvinder samtidig reducere spild og omkostninger.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.