Sport og FitnessAerobic

Rope - til gavn for organismen

Da han var barn, mange elskede at hoppe reb. Mens hoppe overalt - i gården, på gaden, med hendes venner og alene. Leaping på to ben på en, med en tur, en vridning, og så videre. Så vidste vi ikke, hvor vigtigt det er for kroppens normale sjippetov. Drage fordel af hendes utroligt! Du kan bruge det og styrke sundhed og tabe sig, og hjerte-kar-aktivitet til at etablere og endda slippe af med cellulite.

Hvad er så nyttig hoppe reb? Fordelene ved nymodens entusiasme, opfordrede Vesten "springe alvorligt" (jump) - fantastisk. I processen med at begå hoppe benmusklerne er udnyttet. Dette fører igen til vægttab i hofter, styrker muskeltonus og giver det elasticitet. Med hjælp af rebet kan tabe betydeligt, hvilket er vigtigt for mennesker, der fører en stillesiddende livsstil og som ikke er i gymnastiksalen eller fitness klub. Alt for mange kilo ikke tabe, men op til 6 kg i den seneste måned eller to, kan du nemt.

Hver person fysisk aktivitet er afgørende for sundheden. Vi ved alle, at bevægelsen - det er livet, men ikke alle har travlt med at løbe efter deres helbred. For dem, der ikke kan køre eller på nogen simulator - den nemmeste måde at forbedre din sundhed og fitness - reb. Fordelen ved det er stort, og udgifter til indkøb af dyre træningsmaskiner - nej, og stedet er praktisk talt ikke tage i en lille lejlighed. Hvis du beslutter at gøre med deres helbred, og selv tabe i købet med minimale omkostninger, denne mini-simulator - for dig.

"Hvad er brugen af rebet?" - ironisk nok du spørger. Hoppe reb kan være endnu mere effektiv end svømning eller kører. De er ikke blot træne musklerne i arme og ben, de styrker åndedrætssystemet, træne det vestibulære apparat, forbedre menneskelig udholdenhed, udvikle koordineringen af bevægelser. Hvorfor ikke et mirakel-simulator? Alle basketballspillere og boksere bruge rebet til deres træning. Det udvikler og gør hoppe mærkbart slankere figur. Og hvis vi betragter den minimale omkostninger af rebet og mulighed for at engagere sig i ethvert sted - det har ingen pris.

For at være maksimalt effektive sessioner, skal du først beslutte, hvad der skal være rebet. Fordelene vil være, når objektet er valgt korrekt. Længden af rebet skal matche din højde, ellers vil det være vanskeligt at håndtere det. Når du køber, tage rebet i sine hænder, foldede det på midten, strække armene frem parallelt med gulvet og hold enderne. Hvis hun hang til gulvet, så er det din størrelse. Næste - sko. Sko skal være bløde, behagelige og spændstig ønskelig.

Vigtigt som den overflade, du vil blive engageret. Det bør ikke være et tæppe, bedre gummimåtte, med henblik på at forbedre den glidende af rebet. Først skal du gøre øvelser ikke mere end 5 minutter, så for ikke at give for meget belastning med det samme. Især forsigtig bør være de mennesker, der lider af hjertesygdomme og er overvægtige. Start gradvist, hopping på begge fødder eller en variabel, droppe på tæerne.

Hvilke øvelser at gøre med uddannelse sjippetov? Fordelene vil blive maksimeret, hvis du arbejder ud i flere dage i en simpel hoppe, springe til mere komplicerede øvelser. nemlig:

- hoppe på ét ben;

- derefter hoppe skiftevis skiftende ben;

- krydser rebet;

- sno reb tilbage;

- hoppe, der simulerer kører på plads.

Tip: Hvis en fed kvinde er engageret i at hoppe reb til at tabe sig - er det nødvendigt at bære særligt undertøj for at forhindre dannelsen af strækmærker. Den maksimale effekt kan opnås ved gradvist at bringe antallet af hop per dag op til 2000, og beskæftiger sig med flere gange om ugen, 30 minutter om dagen. Hvis sundhedsmæssige tilladelser og tid, kan du øve hver dag, men ikke overdrive det, alt er godt, når det er i moderate mængder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.