TravelingRejsetips

Den unge by Volgodonsk. Attraktioner, historie

Volgodonsk - en forholdsvis ung by, der blev grundlagt i 1950, under opførelsen af en sejlbar kanal forbinder de to store russiske floder - Volga og Don. I dag er det en dynamisk by, der har formået at kombinere traditioner af deres forfædre, og avanceret teknologi.

geografiske placering

Volgodonsk er den strategiske centrum af Rusland. Den gunstige geografiske beliggenhed gjorde det muligt for byen at blive en vigtig transport hub, hvorfra du kan nå med vand med mere end 100 porte i 22 lande. De kan komme ud af havnen i 5 havene: Det Kaspiske, Azov, Sort, baltiske og hvid.

Tsimlyansk reservoir

Under opførelsen af kanalen blev gravet Tsimlyansk reservoir, som var kilden til livet i byen Volgodonsk. Seværdigheder (foto vedhæftet) er større og vigtigere end dette måske ikke findes. Det er nu en kunstig hav, hvor de sædvanlige masser af forskellige fiskearter. Fiskeri fans kommer her fra forskellige dele af landet. I roligt vejr, overfladen af reservoiret er glat som et spejl, men de kraftige vinde bølgerne kan overstige tre meter.

Atomic byen

I 70-erne af det sidste århundrede på bredden af reservoiret blev bygget fabrik "ATOMMASH", som gav en ny runde af udvikling af byen Volgodonsk. Seværdigheder i byen omfatter og industriområder, mange af dem pyntet med skulpturer.

Symbol monument er dets "fredelige atom", som er en model af partikel-baner, som er sammenflettet med vinstokke. Atom symbol Volgodonsk NPP, og druerne mindes om, at byen er i udviklingen af landbrugsarealet, der producerer berømte vine. Ud over de druer, der dyrkes her, er mange kulturer, der leveres til de lokale markeder er ikke kun friske, men også i forarbejdet form.

museer

I byen kan man besøge den økologiske og historiske museum, der fokuserer på de store milepæle i historien om udviklingen i regionen. Ikke overset og han Volgodonsk. Attraktioner (foto beskrivelse) og en række af udstillinger udstillet i hallerne i de tolv. Her kan du se de arkæologiske rester af de gamle kulturer for folkene, der er blevet fundet under udgravninger i nærheden af byen. Det er i øjeblikket kendt om 12 gravhøje, som findes genstande af ædle metaller, keramik, våben og andre genstande. Blandt de udstillede genstande - en samling af ikoner, træskulpturer, glas, kamp relikvier.

Russisk Cossack Centre

Volgodonsk værdsætte dens historie. Selv om byen og den unge, men det er her, der startede genoplivning af kosakkerne, Cossack Skole åbnede. En af de mest interessante rum i museet er "Cossack Kuren", der samler husholdningsartikler, våben af kosakker, præsenterede arkitektoniske og kulturelle traditioner i den lokale befolkning. Megen opmærksomhed er betalt til fortællingen om de traditionelle håndværk: vævning, fiskeri, jagt og meget mere. Besøger Volgodonsk og attraktioner, som er knyttet til sin historie, for at være sikker på at se ind i museet og lære den gamle historie om den unge byen.

Volgodonsk NPP

Kendte og dens informationscenter ved byen Volgodonsk NPP. Attraktioner suppleret med et centrum for tiltrækning. Der er seminarer og fora om nukleare forskere, der kommer fra hele verden. I udstillingshallen præsenterede stationen layouts, reaktor modeller og andre udstillinger. Rundvisning for skolebørn og studerende, såvel som for alle der er interesseret i atomkraft.

den enorme mængde af

En masse af indkommende turister og rejsende i Volgodonsk. Rich naturattraktioner tiltrække ikke mindre end menneskeskabte. Her paradis for fiskeri entusiaster. Sommeren er varm, de bedste resorts, og nyde solen uden at forlade byen, er det muligt på strandene i den rolige backwaters. Omkring byen arrangeret en masse turistfaciliteter og rekreative områder, hvor du kan tilbringe en ferie eller en uforglemmelig weekend.

Hvem kan bestille bådture eller krydstogter i udkanten af sådan en ung og moderne by som Volgodonsk. Attraktioner her ikke kun i byen. Mange gamle gravhøje, tårnhøje slotte, gamle templer - disse steder er indhyllet i sagn og historier, hvoraf mange er at have det sjovt, mens andre vil gøre blodet løbe koldt i hans årer.

De tragiske sider af historien

Volgodonsk blev grundlagt efter Anden Verdenskrig. Men det blev bygget mennesker, der har passeret gennem krigsårene, og deres børn. Byen har et monument for de faldne i de kampe for befrielsen af moderlandet.

I 1999 på steppe byen lært hele landet efter eksplosionen tordnede her, som kostede mange mennesker. Monumentet til ofre for terrorangreb kommer bare alle Volgodonsk. Attraktioner suppleret med et mindesmærke tegn. Det er dedikeret til en begivenhed, der ikke bør glemmes.

Kommer her, vil alle finde appel i denne moderne by som Volgodonsk, seværdigheder. Hvad skal man se og hvor skal gå - det afhænger af stemningen i en turist. Det kunne være et højt niveau af kulturel underholdning, og rekreation i naturen, er slående i sin bredde og skønhed.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.