TravelingRejsetips

Monument to Peter 1 i fæstningen: en utraditionel måde autokrat

Monument for Peter 1 i Peter og Paul-fæstningen i St. Petersburg - en af de vigtigste attraktioner i byen. Dette monument er ikke som de andre, er det faktum, at den dag i dag er kontroversielt Petrograd, turister, kunst.

Hvad er den funktion af denne skabelse?

Forfatter af monumentet, den berømte billedhugger Mikhail Shemyakin, legemliggjort i arbejdet i en ekstraordinær personlighed Peter, tvetydigheden i hans karakter og virksomheder.

Den meget usædvanligt sammensætning. Monument to Peter 1 - et billede sidder på en høj stol bronze mand.

Imponer mærkeligt proportioner skulptur. Lille hoved, overhovedet ikke ligner Kongens hoved, som vi plejede at se i en spillefilm, der sidder på en stor, stærk, imponerende for sin massive krop. Misforholdet er så mærkbar, at billedet gør turister i lang tid til at stoppe ved skulpturen og vurdere det med fuld opmærksomhed.

Hvorfor så utraditionel monument til Peter 1?

Det faktum, at Shemyakin for billedet af lederen af kongen brugte den berømte posthume voks maske, taget fra de døde konge faderen til den berømte arkitekt Rastrelli. Maskere Denne nøjagtige transmitterer træk Selvhersker ansigt. Peter voksfigur var baseret på voks billedet, der er nu gemt i Vinterpaladset.

Shemyakin, hvilket skaber et monument til Peter 1, og kopierede stillingen af Kongen og hans ansigtstræk og hovedform. Denne skulpturelle portræt af hovedet hvile i dag mere præcist formidle de sande funktioner i autokraten.

Imidlertid afbilder legeme, billedhuggeren bevidst forøget andelen i halve. Resultatet var en grotesk, næsten komisk figur, understreger originalitet og selvmodsigende personlighed russiske hersker. På denne måde Shemyakin gør publikum tænke over, hvordan tvetydig, ofte modstridende og nogle gange endda grotesk er historien om Rusland.

Shemyakinsky monument Peter 1- første uformelle billede monark. Forfatteren understregede metafysiske billede, psykologisk nøgenhed personlighed, vitalitet tal.

Peter fingre knugede på armen af stolen, frygtelig anstrengt. De ligner lange kløer. Så billedhugger Peter er psykologisk understregede sin vilje til at gribe fjenden til at besejre deres bare hænder. Disse spændte fingre tyder subtile nervøs natur, en rasende temperament, stærk karakter af kongen.

Monument Petru1 installeret i fæstningen nylig: i 1991 i siden af piedestalen Shemyakin udskårne indskrift angiver hyldest til grundlæggeren af St. Petersborg billedhugger. Bag monument - ruinerne af Naryshkin bastion som yderligere bevis på historien.

Monumentet er blevet rost af mange kunstnere og politikere. Hans kærlighed, der skal overvejes udlændinge, og parret kommer til fortet og lagde blomster ved foden af den store russiske zar.

Men der er modstandere af monumentet. Nogle St. Petersburg folk har gentagne gange rejst spørgsmålet om overførsel af monumentet uden for byen eller i Vinterpaladset. Men mens Peter forbliver på sin plads i fæstningen, omhyggeligt at se på turisterne og minde dem om tvetydigheden i den russiske historie.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.