Nyheder og SamfundNatur

Mule - animalsk afledt menneske. Origin muldyr. Mules - det ...

Der er en meget berømt citat: "sønner til deres fædre ikke reagerer, når de ... æsler" Ligeledes er det muldyr ...

Gæt gåde: har lange ører, og ikke et æsel med en hests hale, og ikke hesten, levede 60 år, det er ikke udsat for sygdom og gør jobbet for to. Hvem er det? Rigtigt, det er et muldyr - en hybrid af en hest og et æsel. Tæl muldyr rundt om i verden er næsten umuligt. Mules - ikke avlsdyr, er de kun brugt til sit formål. Stambøger, de ikke starte. I Kina alene gider at tælle alle de "arbejdsnarkomaner" med lange ører. Resultatet var en række - eleven million. Age of muldyr vil ikke ende før tid, indtil verden vil være heste og æsler.

Homeland muldyr

Mange tror, at mule (dyr) - Dette er en interessant eksotiske, som vi lærer undtagen fra bøger. Men lande som Nordafrika, Kina, Asien, det sydlige Europa har veludviklede muldyr-avl. Animal hybrider på disse områder mere end hestene, og de er værdsat for den enorme hårde arbejde og nem vedligeholdelse. Disse selv-toed hovdyr har magt og væksten i et æsel hest.

Mules - er de mest almindelige praktiske hybrider af landbrugsjord, frugten af et æsel og en hest. På dem 2000 år siden BC for første gang nævnt historie Mesopotamien. I Asien har Iran og Kaukasus eksotiske dyr været endnu tidligere.

Mule fik hurtigt bred popularitet i Egypten, Rom og Grækenland. Prisen på dyret i de gamle hittitterne var 65 sekel, og for den bedste hest betalte kun 25 sekel.

Oprindelsen af de muldyr var afslappet, men folk har bemærket, at hybrider er langt overlegen i forhold til deres forældre, og begyndte at opdrætte dem. Centret, som er beskæftiget med produktion af disse vidunderlige skabninger anses Catalonien og Andalusien, som er placeret på den iberiske halvø.

Mule - en hybrid af en hest og et æsel

Når hybridisering mate forskellige slags dyr. Resultatet er efterkommerne, der har navnet - artshybrider. Denne metode bliver mere og mere almindelige. Mest succesfulde i menneskehedens historie var ved at krydse et æsel med en hest, hvilket resulterer i et muldyr. Mule - en hybrid af et æsel og en hest, der først blev modtaget af folk i fortiden. I sin levetid, han er langt foran æsler og heste, i øjeblikket er en vidunderlig arbejdsdyr, forskellig robusthed. Mule - den mest berømte af sin artshybrid levedygtighed dyreliv. Han vendte i de krydser to meget uens arter.

I naturen, er denne form for passage ikke ske. Folk vil bevidst foretaget på muldyr lys til deres behov, og ikke fejl, at få så interessant en værdifuld assistent.

Eksterne tegn på forældrenes par

Generelt muldyr har ligheder med begge forældre. Vækst afhænger af hestens vækst og spænder fra 125 til 165 cm ved manken, dyrene er ofte foran deres forældre i vækst. Der er miniature muldyr op til en meter ved manken. Hoved og hals ligner æslet. Muldyr ører længe "Papa". Stor hoved, svulmende pande, manke "pindsvin" er temmelig kort, lige hals - typiske tegn på et muldyr. Kroppen er han som en hest. Lige tilbage, visner højere æsel, men en kort og lav. Kryds er en smule bredere og længere, kortere end en hest. Mule hale er meget lig den hale af Przewalski hest. Dets længde er lille, basen er dækket med kort hår mindre end den resterende del.

Mule - et dyr, der har arvet alle hestens farve, tilføje nogle farve, der er karakteristisk for æsler. Nogle gange er der unikke variationer. Rent heste farve "pinto" havde aldrig mødt muldyr.

muldyr stemme har også sine egne kendetegn, først hørte en støj, som en hest, i slutningen - "Eeyore" æsel, Inkubation også "hybrid": drægtighedsperiode på 11 måneder føl, colt - 12 måneder, og Mulenko - noget - 11,5 måneder.

Hvorfor muldyr har afkom

Mules - en gold dyr, de ikke har kapacitet til at føde deres børn. Hvorfor er det, at personen er ønsket om at få den defekte hybrid? Årsag et: muldyr er udstyret med en række andre vigtige fordele. Udtrykket "når et muldyr skal føde" betydningen er meget lig "når kræften fløjte." Kendt kun til et par tilfælde af fødsel, fødte hun mulitsa. Sidste gang det registreret i 2002 i Marokko.

Alle sterile interspecifikke hybrider af heste, herunder muldyr. Årsag til barnløshed - kromosom sæt. Hesten har 32 par, 31 par af kromosomer æsel. Som et resultat, muldyret får 63 kromosomer, uparrede tal, der ikke kan opdeles i par. Det er en væsentlig årsag til barnløshed muldyr, da han ikke kan danne modne kønsceller.

Forskere har lært at klone et muldyr. I 2003, verdens første gang så muldyr klon, hvis navn er Jim Idaho.

Brug muldyr

Mules indlæst mulig arbejdskraft, startende fra en alder af tre. Inddrag tungt arbejde er tilladt til fire år. I dette tilfælde skal du fodre fuldfoder.

Muldyr pack typen bærer en 130-pund pakke, er et trin på en time i cirka fem km. Under rytteren kan gå 7-8 km i timen. En sådan transport er uundværlig, når der er behov for at bevæge sig langs bjergstier i alle vejrforhold. Fordelen er, at mule ikke kræver smedning.

De væsentligste dyr arbejdere troede muldyr i landbrugssektoren bælte af bomuld. De blev brugt til transport af militært udstyr, med deres hjælp de sårede blev taget til slagmarken.

Kun i et muldyr, hvis værdi er ubestrideligt, det kan ikke konkurrere med hesten - er at overvinde højde.

I den hybride oprindelse indtastet hemmeligheden af vitalitet. Hvornår du skal tage en anden race kors, udtalt vitalitet vej ud. Og flere vil være i forholdet af faderlig par, jo større effekt dette fænomen. Et slående eksempel er den muldyr sådan usædvanlig og honning.

adfærd muldyr

Den stædighed et muldyr er ikke anderledes. Ved første øjekast det syntes at være doven, ikke svarer til virkeligheden. Dette er en manifestation af hans bekymring for hans sikkerhed. Hest kører til udmattelse, et muldyr, der aldrig sker. Hvis han er stædig, det betyder noget, den ikke kan lide.

Mules ville aldrig tillade, at de var blevet mishandlet. Til deres ejere evince tålmodighed. Instruktion de modtager udføres altid, hvis det er under deres magt. Når du træner et muldyr får brug for en masse tålmodighed, blid håndtering. Hvis det er noget at fornærme, vil han huske hendes misbruger i lang tid, og på den hævn rigtige tidspunkt.

Mule: i den moderne verden

I dagens verden, repræsentanterne for denne art mistet sin popularitet. På trods af at muldyr - er værdifulde hybrider avlet af mennesker, i dag deres antal begynder at aftage, det økonomiske behov for dem er der næsten.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.