FinanserKreditter

"Credit Aibolit": kundeanmeldelser

At tage penge i gæld, du nødt til at give dem. Det er ligegyldigt, hvem var långiver - den bedste ven eller banken. Men de lejlighedsvise økonomiske vanskeligheder af midlertidig karakter kan forhindre trofaste udførelse af låntagers forpligtelser. Og nu til spørgsmålet om afvikling af gæld er tilsluttet ikke kun til sikkerhedstjenesten af den långivende bank, men også til tredjeparter - samlere. Og hvis den første er en lille chance for at indgå en aftale som gældsomlægning, sidstnævnte vil gøre det bedste ud af deres bestræbelser på at gøre livet uudholdeligt debitor.

Hvad skal man gøre, hvis gælden ikke er dannet i en bank? Hvis mere end én? Uophørlige truende opkald og breve krævende tilbagelevering af alle på en gang. Ligesom det damoklessværd ikke hænger give tid til gælden over hovedet. Her så kom til årsagen til eksperter klar til at hjælpe tilbagebetale gæld.

"Credit Aibolit" - hvad er det?

De kaldes overskrifter af en ny type. Disse virksomheder er villige til at hjælpe defaulters at afvikle finansielle gæld er opstået. Nu, hver skyldner har mulighed for at drage fordel af gældssanering -. «Lindring af gældsbyrden" "Credit Aibolit 'feedback på deres arbejde er positiv, på trods af den korte ophold på markedet for sådanne tjenester. At drage fordel af dette tilbud, låntageren er tilstrækkelig på sin anmodning hjemmeside en indfrielse af sin bankgæld og navnet på banken og mængden af gæld.

Hvordan denne metode

Som en mægler, "Credit Aibolit 'anmeldelser Det er også positivt. For at samle gælden fra misligholder, långiver begynder at investere i denne forretning penge. Men misligholderen ude af stand til at betale på lånet, uanset aktiviteten af kreditor bære tabene. Denne metode er til gavn for begge parter: for misligholderen er en chance for at tilbagebetale eksisterende gæld, som han er i for lang tid ikke kunne betale, og afkastet af mængden af lån garanteret til långiveren.

Konventionelt, virksomheden opdeler alle lån i 3 kategorier, som hver især er udviklet i et bestemt mønster.

Kategori 1: låntagers lån allerede i den fase af en lang forsinkelse.

 • Hvis klienten har udestående lån til mere end et år, skal virksomheden "Credit Aibolit" på vegne af misligholder afskærmning sagen, banken til en pris på 4-10 gange mindre af den oprindelige pris. Klienten derefter tilbagebetaler indløses i rater forfaldne gæld, der er betalt for flere måneder, ikke år.
 • Hvis låntager har 2 eller flere kreditter, kan de kombineres til én, vil den månedlige betaling justeres til den størrelse, der ikke ville være en byrde for Deadbeat lomme.
 • Hvis klienten lille forsinkelse blev foretaget, vil selskabet bidrage til refinansiering med din partner bank. Den fælles indsats i selskabet "Credit Aibolit", og en af reduktionen kan opnås partner banker renten på lånet, at reducere mængden af hovedstolen gæld, øge lån, samt udskydelse af den næste månedlige betaling.

Kategori 2: Låntager har lån, der er forfaldne, såvel som dem, som han betaler regelmæssigt.

 • Den rigtige løsning i denne situation, ifølge eksperter i selskabet, vil være foreningen af alle lån i samme bank, og om de bedste vilkår for kunden. Brugen af sådanne løsninger er gavnligt ikke kun for låntager, der ikke kan plette dit kredit omdømme og lavere månedlige betalinger. Banken står også til gavn - tilbage til at tilbagebetale hovedstol og renter for dens anvendelse. Men især det vil være rentabelt at bankerne til at øge sin udlånsportefølje.

Kategori 3: Låntager har en kredit, men i øjeblikket er der ingen kriminalitet.

 • Klient regelmæssigt betaler på lån, men det er i finansielle ulejligheden. Virksomheden vil hjælpe med at refinansiere gæld til banken-partner, der vil være i stand til at tilbyde gunstige betingelser - at reducere renten, lånets løbetid, og øge den afdragsfri periode for at afslutte den korte den finansielle situation.

Ifølge statistikker, hver klient selskab har flere lån i forskellige banker i mængden af 300-500 rubler. At være udsat for konstant pres fra flere indsamlingsvirksomheder, over tid kunden ophører med at kommunikere med dem. Og i denne situation bør misligholderen være klar til at løse situationen med banken, som til gengæld bør også gøre indrømmelser.

Som forklaret af direktør for marketing for "Dr. Dolittle Credit": "I dag, omkring 5 millioner russere er ikke i stand til at opfylde de foretaget finansielle forpligtelser. Dette fører til sociale spændinger, øge væksten af kriminalitet generelt og sætter spørgsmålstegn ved selve ideen om udlån. Det skal fjernes fra hænderne på samlere og misligholderen hans pligt at fokusere fra en enkelt långiver, som situationen er begyndt at flade ud. " Ifølge data fra Bank of Rusland, efter gennemførelsen af en sådan praksis mængde forsinkelse af individer faldt fra 857,8 til 660,2 milliarder rubler.

udgifter til ydelser

På den del af debitorer, der har benyttet sig af "Credit Aibolit", omkostningerne anmeldelser er forskellige. Prisen for arbejdet i denne organisation beregnes ikke kun fra de særlige kendetegn ved gæld (såsom kredit, dets tilbagebetalingsperiode og andre vilkår i kontrakten), men også om resultatet af forhandlingerne med långiveren. Den første etape starter med et mærke for betaling af 5% af de samlede omkostninger ved lånet og slutter på 30%. I hvert tilfælde vil mængden af betalingen være individuel.

Men hvad nu, hvis skyldneren har ingen midler til at betale ovennævnte beløb på 5,30%? I så fald, virksomheden tilbyder rater i 24 måneder. Klienten får mulighed for at vælge det bedste for dig selv den månedlige betaling og fristen for dets fulde betaling.

Hvorfor misligholder selv kan ikke forhandle med banken?

Læsning af "Credit Aibolit", kan vi se, at selskabet er klar til at komme til hjælp af de ikke-betalere, der gør i dag ikke er i stand til at være ansvarlig for sin gæld. Denne løsning er ikke egnet til kunder, der tror, de ikke kan tilbagebetale deres lån. Hovedformålet med "Credit Dr. Dolittle" - hjælpe en låntager til at reducere sine gældsforpligtelser over niveauet for sin solvens. Hvis låntager på egen hånd appel til banken, at alle dets bestræbelser arbejde med din gæld kan reduceres til en kontrakt af gældssanering. I mellemtiden deadbeat unddraget betaling, banken fortsætter med at påløbe bøder og sanktioner. Så du skal ikke forvente at reducere hovedstolen lån, hvis vi vender os til banken som en privatperson. "Credit Company Aibolit 'anmeldelser Det er positivt. Dette er en juridisk organisation med mulighed for at foretage flere af disse problemområder klienter.

Der er tidspunkter, hvor virksomheden og ikke kan komme til undsætning misligholderen. Men bare rolig: kunden ikke mister noget i finansielle anliggender. Betalings fagfolk "Credit Dr. Dolittle" vil kun ske i tilfælde af, der vil garantere en positiv løsning på problemet. Når det er umuligt at nå til enighed organisation vil underrette misligholderen. Rigtige vidnesbyrd om virksomheden "Credit Aibolit" rapporterede, at kreditorbankerne er generelt temmelig tilbageholdende over for spørgsmålet om tilbagebetaling af gæld, samt interesseret i at få en delmængde af deres penge tilbage.

Hvilke lån er omfattet af tjenesten

Undersøgelse af LLC "Credit Aibolit" vidnesbyrd af mennesker, kan man se, at selskabet udfører sit arbejde kun med enkeltpersoner. Og kun de låntagere, der trofast udførte deres kredit forpligtelser, men fremkomsten af alvorlige økonomiske problemer tillod dem ikke at fortsætte med at tilbagebetale lånet til tiden. Dybest set, det selskab foretrækker kunder, som har mere end et år for sent. "360+" - for sådanne defaulters genererede definition.

I dag har organisationen samarbejdet med 40 banker, som indgår i de 100 pengeinstitutter.

Hvor lang tid tager det at løse problemet

For at løse problemet med gæld vil kræve fra 2-3 uger til flere måneder. Sådan en lang periode på grund af det faktum, at ikke alle banker er villige til at sælge gæld misligholderen "detailhandel". afskærmning procedure er ganske dyrt for kreditor bank, så det er lettere at sælge flere gæld på en gang, der er "grov". Denne operation er også fordelagtig misligholderen - for ham er det muligt at "afskrive" deres gæld med mere favorable vilkår.

Læsning fra forskellige kilder om virksomheden "Credit Aibolit" anmeldelser, de er reelle eller ej - alle beslutter for sig selv.

Aktiviteten af "Credit Dr. Dolittle" på det lovgivningsmæssige plan

Virksomhedens arbejde udføres i nøje overensstemmelse med lovgivningen (del 1, art. 382 og art. 12 i forbundslov № 353). Ved hjælp af denne metode, som lukningen af den finansielle kriminalitet, kan du undgå de juridiske konsekvenser, i modsætning til konkursbehandling.

Gendannelse kredit historie

Efter konverteringen af virksomheden LLC "Credit Aibolit", af hvilke taler for sig selv, kan genoprette kreditværdighed. Vigtigst er det, hvis kreditor bank gik misligholderen mødes og solgt lånet, den største skridt er taget - gælden slukket. Det næste skridt for at starte gendannelsen kredit historie bliver nødt til at tage et lille lån og i tid til at foretage regelmæssige betalinger for det. Kun med hjælp af denne metode, kan du igen tjene ny, ren kredit omdømme.

Spørg virksomheden "Credit Aibolit" hvordan til at betale den udestående gæld

For at få hjælp fra firmaet, du skal udføre kun nogle få betingelser:

 • På den officielle hjemmeside for orloven ansøgning, hvor angive de ønskede data, samt blive bekendt med størrelsen af potentielle besparelser.
 • Virksomheden skaber en appel til banken for indløsning af NPLs med rabat.
 • Selskabet siger låntager er udført på de betingelser, hvorunder køb af gæld og afsluttende kreditter.
 • "Credit Aibolit" giver kunden en kontrakt til gennemsyn og beslutning.

 • Klient gjort underskrivelsen af kontrakten, og den næste dag alle de lån lukket.
 • Deadbeat gjort hel eller delvis betaling for ydelser.
 • Selskabet leverer en misligholder tidligere certifikat for at lukke sine tab på debitorer.

Virksomheden "Credit Aibolit" rigtige mennesker anmeldelser om sit arbejde med klienter lagt ud på forsiden af deres hjemmeside.

Udtalelserne fra nogle af de banker og indsamling agenturer

Som bemærket af Pavel Sigal, vice president for business foreningen "Støtte af Rusland", for banker og MFIer, sådan ordning betaling af "hang" gæld er yderst gavnligt. Dårligt stillede kunder nødt til at se nøje på betingelserne i aftalen, især om, hvordan man passerer en inkassosag.

Her er nogle af "Credit Aibolit":

 • Elena Dokuchaev, formand for inkasso, "Sequoia kredit konsolidering", på den anden side, sætter spørgsmålstegn ved behovet for denne service. "Credit Aibolit" - hvilken slags virksomhed? Hvis debitor har besluttet at betale din gæld, så hvorfor det tiltrækker en tredjepart? Gælden vil blive købt af sælgeren af "penny", og derefter indløses i rater af debitor. Dette skaber en følelse af aftalt spil mellem deadbeat og hans kreditor-køber. Beslutningen om at sælge gæld kreditor bør foretages, ikke af debitor. Elena Dokuchaev opfattelse, som udspringer fra denne svindel urenlighed. Også i sin udtalelse, salg af urolige gæld er kun muligt, når kunden har arbejdet sikkerhedstjeneste bank og derefter gælden blev overført til inddrivelse af inkasso. Og når solfangerne er endda gift i sin hjælpeløshed i inddrivelse af gæld, kan långiver beslutte at sælge den. den periode af restancer fra 700 til 900 dage blev øget i 2015. Dette skyldes, at det tætte samarbejde med banker med inkassobureauer.

 • Aleksandr Savinov, vice-præsident for inkasso, "Sentinel Credit Management", er overbevist om, at ordningen ikke vil nyde bred popularitet. Det er sjældent brugt værktøj, fordi det er helt indlysende ulempe ved at købe denne skyld. Deres værdi vil ikke være nok selv til at opretholde de administrative omkostninger i forbindelse med tilrettelæggelse af transaktionen. Alexander hævder, at det er meget vanskeligt at tilbagekøbe en masse gæld i forskellige banker.
 • Anna Blinov, leder af sene sanktioner "Home Credit" Bank, udtrykte en temmelig negativ udtalelse fra virksomheden «Credit Aibolit". Med organisationer af denne type bank er ikke samarbejder og har ingen juridisk forpligtelse ikke foran dem.
 • Det eneste pengeinstitut, der har reageret positivt og optimistisk til de kommende ændringer, var "Sommer Bank". Typisk forsinkelsen i "360+" ikke køber dyrere 5% af det samlede beløb. Bestyrelsesformand Alexander Samohvalov sagde, at de er villige til at samarbejde i sådanne forhold.

Læsning Company "Credit Aibolit" kundeanmeldelser, mens det trick på ingen varsel. Men det er kun i teorien. I praksis er det bedre ikke at tillade fremkomsten af gæld.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.