Intellektuelle udviklingMystik

Er der rumvæsener? Hvilke beviser er der i mennesker?

Det har stået på i mere end et århundrede, er menneskeheden givet en meget vigtig og på nogle måder mystisk spørgsmål om, hvorvidt der findes rumvæsner. Og denne bekymring er forståelig og forklares, fordi verden er fuld af rygter om kontakter med udenjordiske civilisationer. Men hvis dette er sandt eller fantastisk fiktion i kommercielt øjemed?

De mest populære certifikater møder med udlændinge betragtes fotos, der angiveligt afbildet ufoer (UFO). Men i denne moderne tidsalder høje computer teknologier til at skabe sådan et billede er ikke svært. For en person, der overvejer et billede med det blotte øje, at spørgsmålet om, hvorvidt der findes udlændinge, selvfølgelig, vil blive løst til fordel for UFO. Men eksperter, kaldet ufologer (UFO - en forkortelse af det engelske sprog, står for «uidentificeret flyvende objekt» eller "uidentificeret flyvende objekt"), forholdsvis let at dømme bedragere for bedrageri. Snapshot behandlet under sådan forstørrelse at de individuelle partikler er synlige billeder - pixels. De afslører også hele sandheden. Af det store flertal af billederne. Desuden er der er masser af billeder, der viser de naturlige anomalier i form af lysende brændende gasser i atmosfæren, rumgenstande eller generel militærfly.

Men i hænderne på forskere og gemte meget mere interessant billeder taget længe før indførelsen af high-tech udstyr, der tillader at justere billederne. De viser ganske tydeligt konturerne af fly med sådan en bizar form, der ikke efterlader nogen tvivl om folk ikke er involveret i deres skabelse. Er der udlændinge eller ej, behøver forskerne ikke forpligter sig til at hævde utvetydigt. Faktisk har de officielle kontakter ikke fastsat, og nogle billeder til denne lille.

Derudover er der fotos og videoer, som de øjenvidner var i stand til at fange den usædvanlige flyvning af "flyvende tallerkener", så navnet på grund af sin oprindelige form. Deres bane var normalt så komplekse, at gav det indtryk, at disse mærkelige enheder simpelthen ignorere alle eksisterende fysiske love. I dette tilfælde er det kendt, at folk endnu ikke har formået at skabe en sådan en kraftfuld teknik i stand til denne form for kolbøtte. Er der rumvæsener? Hvis det er tilfældet, de klart overgået vores civilisation i udvikling.

Du også sikkert hørt om de såkaldte "korncirkler". Dette er en enorm fancy billederne for at se, at på grund af deres gigantiske størrelse, kan du bare tage af. De er placeret i forskellige dele af verden og er ofte organiseret i en gentagne komplekse geometriske former i mønstret for foldning. Nogle af dem er hugget i sten, og en stor del er lavet inden for specielt lagt græs eller afgrøder. Øjenvidner hævdede, at noget som han aldrig har set. For eksempel blev planterne omhyggeligt fladtrykte og snoet kraftigt i én retning - med eller mod. I dette aldrig var absolut ingen spor af tilstedeværelsen af enhver teknologi, der kunne udføre sådan et stort omfang arbejde for en fantastisk kort tid. Typisk forekommer sådanne mønstre natten over, men der var tilfælde, hvor usynlige kunstnere kræves kun et par timer. Mange tilhængere af tilstedeværelsen af udenjordiske civilisationer er af den opfattelse, at hvis der findes rumvæsner, det er - deres budskab til vores folk.

Så i øjeblikket er der en masse mystiske sager og situationer, som meget vel kan være involveret skabninger, der ankom til os fra det ydre rum. Denne uforklarlige flystyrt, og folk med implanteret i deres kroppe med mærkelige fremmedlegemer og skræmmende mutationer dyr. Er der udlændinge i virkeligheden, er stadig ukendt. Men er vores planet i sig selv er ikke bevis? Efter alt, hvis verden kunne understøtte liv, hvorfor et eller andet sted i universet er der ingen lignende rumgenstande, der kunne skabe betingelser for udvikling af væsener som os?

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.