Mad og drikkevarerMadlavning Tips

Sådan koger ærtesuppe - en opskrift og anbefalinger

Ært suppe - alle kender til den første skål, specielt velegnet til den kolde årstid. Hvorfor koldt? Dette er min personlige forening, en eller anden måde ikke trække mig smage det i varmen, men om vinteren og efteråret, så selv efter et langt ophold i det fri, fra de små plader af varm duftende og rigdom af ærtesuppe Jeg nægter at bare være i stand til (samt alle min husholdning). Derfor mener jeg, at retten til at lave mad ærtesuppe på Weathertop og frostklare dage, selv om mange af mine slægtninge og venner er glade for at koge det i varmt vejr - smag og farve, som de siger, er der ingen venner.

Så lad os starte. Sådan koger ærtesuppe, kendt af mange, fordi det er traditionelle for vores køkken. Men der er punkter, som du bør være særligt opmærksomme på suppen viste sig godt. For det første skal retten for ærtesuppe koges i bouillonen, og i kvaliteten af kød er bedst egnet svinekød eller oksekød ribben. Mulighed med kylling bouillon, også er helt acceptabelt, men den magre ærtesuppe ... Jeg ved det ikke, formentlig, og han har fans, men efter min mening er det ikke præcis, hvad du har brug for.

Sådan koger ærtesuppe: tage en halv kop ærter, gå igennem det og skyl grundigt, fyld med vand, så det dækkede ham helt, og lad et par timer (det er bedst at gøre det i aften, iblødsætning ærter natten over). Efter ærter svulme op, er det nødvendigt at hælde i allerede forberedt bouillonen og kog i omkring en time. I princippet tilberedningstiden ikke er for begrænset og afhænger af ært sorter og på præferencer forbrugerne: Hvis du har brug for en ærtesuppe, så er du nødt til at slukke ilden før, og omvendt, hvis du ønsker at suppe lignede en ært grød (eller til fremstilling puré suppe) derefter koge ærterne har brug for lidt længere tid. For bouillon, som allerede sagt, det passer enhver kød, men hvis du kan, er det bedre at lave det på ribbenene. Bouillon bør tilføje laurbærblad, salt og forskellige krydderier. Taler om hvordan man laver ærtesuppe, skal det nævnes, at den ærtesuppe kogende på overfladen af skummet ud til, at du ønsker at fjerne med en hulske eller almindelig skeen.

Indtil kogte ærter, er du nødt til at tage et par gulerødder og løg, finthakket (gulerødder rist) og steges i vegetabilsk olie. Det skal også renses og hakkede kartofler 6-7. Når ærterne er næsten syde, bør bouillon føjes til de kartofler og gulerødder og løg samt dosolit om nødvendigt. Efter cirka 15 minutter af ærtesuppe er klar! 2-3 minutter før du slukker suppen, kan du tilføje hakkede friske krydderurter (enhver: persille, dild, grønne løg). Hvis det ønskes, piskeris opnåede blender fad, og derefter få en smuk ærtesuppe (i dette tilfælde, i første omgang er det bedre at sætte lidt mere af ærter, for at opnå den ønskede tæthed).

Det følger af ovenstående, at kokken ærtesuppe er ikke svært, men resultatet vil altid ophidse appetitten. Interessant, i en klassisk opskrift på ærtesuppe omfatter ikke kartofler, men det kan fremstilles i røgede svinekød ribben. Generel ræsonnement om, hvordan man kokken ærtesuppe, for ikke at nævne, at denne ret virkelig "elsker" røget. kan føjes til smag lidt hakket bacon (bedst at stege den med løg og gulerødder). Fodring suppe til bordet, kan det være på en separat plade til at sætte toast (croutoner) af hvid eller brun brød, og endnu bedre at skære dem og udfylde hver plade. Det viser sig meget velsmagende og usædvanligt, kun at spise suppen hurtigt, at crunches ikke har tid til at blive helt smeltet.

Taler om hvordan man laver ærtesuppe, skal det siges om det ukendte for mange øjeblikke. For eksempel for at ærter hurtigere at lave mad, kan du tilføje, når madlavning i bouillon lidt bagepulver (på spidsen af en kniv). Selv, selvfølgelig, meget bedre, bare suge det i forvejen, så for ikke at føje til suppe tvivlsomme ingredienser.

Alle nyde dit måltid!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.