SundhedMedicin

Hvad er anæmi 1 grad under graviditet: årsager, symptomer og behandling

Under graviditet en kvindes krop undergår væsentlige ændringer. Ved 20% af mængden af blodet stiger, betyder det, at din krop har brug for endnu større forbrug af vitaminer og jern, der kræves for at producere hæmoglobin. WHO referere den mest almindelige sygdom under graviditet er jernmangel. Næsten 90% af gravide kvinder lider af denne sygdom, og det er ikke afhængig af materialet og social status.

Anæmi er karakteriseret af et kraftigt fald i de røde blodlegemer (røde blodlegemer). De er af stor betydning for udviklingen af vores krop. Røde blodlegemer giver ilt alle de indre organer og væv. Med utilstrækkelig forsyning af ilt og lav hæmoglobin en person føler "overvældet" og træt. Hos kvinder er situationen ofte observeret i blodmangel på 1 grad. Under graviditeten har brug for mere jern, så den vordende mor skal spise en varieret og træffe de nødvendige vitaminer. Ellers anæmi af mild gå ind i alvorlige fase, og det er farligt for sundheden for mor og foster.

Anæmi 1 grad under graviditet: de underliggende mekanismer, der bidrager til dens udvikling

  1. Hormonale ændringer, og især en betydelig stigning i østradiol, forårsager en reduktion i erythropoiese.
  2. Jernmangel, en mangel på vitamin B12.
  3. Flerfoldsgraviditet.
  4. Ilt sult, hvori brudt redoxprocesser.
  5. Immunologiske forandringer, der er forbundet med antigenstimulering moderens krop, fra den embryoniske væv.
  6. Ophobningen under graviditet metaboliske produkter.

Anæmi 1 grad under graviditet bestemmes ved hjælp af laboratorieprøver, hvilket er hvorfor kvinder bør være i en position, så ofte tage alle de nødvendige prøver i rette tid til at fjerne mulige årsager, der negativt påvirker fostrets udvikling. Anæmi registreres hvis hæmoglobinniveau større end 20% under det normale. I milde stadier af sygdommen er en kvinde ikke føler noget ubehag, men reduktionen af jerndepoter afspejles på barnet. Frugten er konstant oplever en mangel på ilt, som kan forårsage iltmangel.

Fald i hæmoglobin i anæmi hos 95% af gravide kvinder får følgende symptomer: svimmelhed, besvimelse, generel svaghed og sløvhed eller omvendt, søvnforstyrrelser. Der kan være hovedpine, hårtab, skøre negle. Hertil kommer, nedsat appetit, opstår usædvanlige smagspræferencer.

Forebyggelse og behandling af anæmi i et tidligt stadium

Alle gravide anbefales fra de allerførste dage for at tage særlige vitaminer. Vær sikker på at inkludere en menu af fødevarer rige på jern og protein (oksekød lever, kød, mælkeprodukter, boghvede, ferskner, granatæbler, spinat, bønner, grønne æbler, fisk). Raising hæmoglobin bidrager ascorbinsyre og folinsyre, regelmæssige gåture, positive følelser og god ernæring. Al den komplekse giver effektive resultater og hjælper med at neutralisere denne betingelse.

Lægen ordinerer en behandlingsmidler indeholdende jern og yderligere lægemidler, som forbedrer absorptionen af sporstoffet. Uden de lægemidler, der ikke kan behandles som en kvinde med et måltid, vil få en lille mængde af jern. Anæmi 1 grad under graviditet kræver særlig opmærksomhed. Terapi vil beskytte mod de ubehagelige konsekvenser.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.