SundhedKosttilskud og vitaminer

Bedste multi-protein: instruktionen, og brugen af ratings

På markedet i dag er der en bred vifte af protein kosttilskud. Denne high-proteinblanding, som kan bestå af en række derivater. Oftest på markedet kan findes valle og kasein, æg eller sojaprotein. Men hver af dem har sine fordele og ulemper. Det er grunden til producenter atter tog design og bringe til at markedsføre et multi-komponent protein. Han er meget forskellig fra alle andre i, at den består ikke af én, men af flere komponenter. I denne forbindelse er det påvirker kroppen på en mere systematisk og giver fremragende resultater.

salgs-leder

Faktisk atleter er meget hurtige til at sætte pris på dette produkt, og det begyndte at sprede gennem sport ernæring butikker. Den multi-komponent protein nu stort set erstattet alle andre hylder, så vi vil tale om det. Dette er en absolut bestseller. Ikke kun sportsfolk, men også trænere ofte ikke store eksperter i fysiologi og apotek, men fordi det er meget lettere at vælge det produkt, der er sikker på at den passer og perfekt klare deres funktioner.

Hvad er flerkomponent protein

Dette er intet mere end et par typer af proteintilskud som del af en blanding. Afhængigt af producenten proportioner kan være anderledes. For at spare i præparatet kan administreres billig stor andel af sojabønneprotein og en mindre mængde af højere kvalitet. I dette tilfælde vil det endelige produkt skal sælges til højestbydende. Dette er en stor ulempe, som lider af en multi-komponent protein.

Vær opmærksom på etiketten

Fabrikanten angiver sammensætningen af produktet, så du kan ikke købe, hvad du vil, men hvis dette er din første erfaring inden for sports ernæring. Krydret atleter ved, at den bedste multi-komponent protein omfatter valle og kasein protein. Disse to arter er de mest interessante for sportsfolk. Valleprotein absorberes øjeblikkeligt, give kroppen med en stor dosis af essentielle aminosyrer. Casein, tværtimod i lang tid at fordøje, at holde den normale tilstrømning af aminosyrer i lang tid. Det vil sige, det giver dig mulighed for at finde den rette balance og holde balancen, skal du bruge de stærke sider hos hver komponent med henblik på at give den mest godt resultat.

Er der en enkelt standard

Faktisk om, hvad slags en multi-komponent protein bedre, er der konstant stridigheder. Hver producent har sin egen mening, en fælles standard er ikke blevet godkendt. Derfor skal du have en god forståelse af emnet, at vælge præcis, hvad du ønsker. Hver fabrikant mener, at det giver den optimale sammensætning af tilsætningsstoffet, er imidlertid godt for én er dårligt for en anden. Nogle gange kan en del af soja eller tilsatte æg proteiner, men ikke hver atlet krop er klar til at absorbere det. Derfor kan du støder på problemer såsom flatulens, fordøjelsesbesvær, kvalme.

Funktioner af ansøgningen

Dette er et fælles problem ved næsten alle sportsfolk, der køber flere komponenter protein som at tage dette produkt står over for. Faktisk intet kompliceret, skal du blot følge anvisningerne typiske protein kosttilskud. Måleske røre i et tørt pulver 300-500 ml mælk, juice eller vand. Meget flot, at du kan tage det, som det er praktisk. Hver af monoproteinov har sine egne unikke funktioner, så man kan tages før træning, efter den anden, tredje kun om morgenen eller om aftenen. Universal flerkomponent sammensætning kan tages når som helst: i morgen (mindst en time før træning) eller om aftenen, omkring en time efter træning, der er næsten sengetid. Selvfølgelig en masse afhænger af, hvilke mål du forfølger - at tabe sig eller at pumpe op muskelmasse.

Proteinblanding Syntha-6

Lad os nu tage et nærmere kig på, hvad vi i dag kan vælge multi-protein. Rating populære sportsgrene tillæg er fordelt på følgende måde. For det første, i mange undersøgelser og prøver værd kompleks protein blanding fra selskabet BSN. Sammensætning temmelig kompliceret, det indeholder 6 forskellige typer af protein med varierende assimilation sats. Det vil sige, vil en portion giver en god start for uddannelse af høj kvalitet og vil brændstof musklerne i lang tid. Denne præmie supplement. Omkostninger - 2100 rubler og mere, men kvaliteten er pengene værd.

Dette supplement kan bruges til at sætte massen på tørring, hvilket er hvorfor det er så populært. Det hjælper til at få lean muskelmasse og reducere andelen af subkutan varme. I sin struktur er der valle og kasein protein og ægalbumin mælkeproteinisolat, micelcasein og calciumcaseinat. Komplekset begynder at nære musklerne umiddelbart efter administration og fortsætter med at gøre det for ca. 6 timer. Desuden er der en del af kostfibre, som bidrager til at forbedre optagelsen af sporstoffer og undertrykker følelsen af sult. Anvend det står for et scoop to gange om dagen, strækning med mælk eller vand.

Protein er Matrix 5,0 fra Syntrax

Hvis du står over for et dilemma - en multi-komponent protein eller valle, er det bedst at vælge en kvalitet først. En af disse er den Matrix. Det har fremragende egenskaber og ydeevne af proteinet sammensætningen. På trods af, at prisen ikke er for lavt (3.200 rubler), er det en af de top sælgere. Denne producent har fokus på kvaliteten af de produkter, det indeholder ultrafiltreret valleprotein, mælk og æg oprindelse. At dømme efter de anmeldelser, at produktet har en fantastisk smag, og 9 forskellige varianter sætte alle i stand til at finde deres sport ernæring og kost mangfoldighed.

Sammensætningen af multi-komponent protein giver en indikation af den overlegne effektivitet af produktet. For eksempel, valleprotein har en forholdsvis overkommelig pris, og med den hurtigste assimilation. Det vil sige, det er meget godt, når du har brug for en hurtig protein makeup af en organisme. Den anden komponent - mælkeproteinet - samme karakteristika, men meget længere tid at fordøje. Næste på listen over æggehvide, det er den bedste aminosyresammensætning. Derudover er der en del af kasein, det optages langsomt, er det bedst at tage det om natten.

At dømme efter de anmeldelser, dette er et glimrende valg af sportsernæring. Det har den højeste kvalitet og perfekt assimileret uden at forårsage problemer med fordøjelsen og mave-tarmkanalen.

Combat af Musclepharm

Den fortsætter vores liste er en anden stor forberedelse kaldes "Combat". Han tjente også opmærksomhed atleter på bekostning af den højeste kvalitet. I sin struktur er der valle, kasein og mælkeprotein. På trods af de mange fordele af disse lægemidler, mange atleter fortsat undre sig , hvilken slags protein en bedre, serum eller flerkomponent. Svar det enkelt, det hele afhænger af dine opgaver. Hvis du kun har brug for at give din krop mulighed for at lægge ud så meget som muligt i uddannelse, er det muligt at være begrænset til serum. Erfaringen viser dog, at for optimal vækst muskel øget magt krævede dem hele dagen. Det er derfor en glimrende mulighed er afbalanceret flerkomponent proteiner. De opererer mere effektivt og give bedre resultater.

Tilføjelsen af "Combat" - en stor kompleks af proteiner, der gør det muligt at lukke "vinduet af protein" umiddelbart efter træning og gendanne muskler i 5-6 timer efter træning. Sammensætningen af produktets flere typer af protein, essentielle og ikke-essentielle aminosyrer, glutamin og ægalbumin enzymer, samt nogle mineraler. At dømme efter de anmeldelser, dette er et fremragende produkt, der gør det muligt at øge effektiviteten af atletiske belastninger. Men prisen for dette tilsætningsstof er ikke alt for tilgængelig - 2700 rubler.

Elite XT Protein

Lukker vores top andet flerkomponent kompleks. Den blev udviklet for ganske nylig, og er en glimrende kilde til næringsstoffer. Dens regelmæssig brug kan komme sig og vokse muskelvæv. For dens udvikling producenter har gået efter det er blevet eksperimentelt bevist, at brugen af et enkelt protein ikke kan bringe det ønskede resultat. Kun en afbalanceret blanding af forskellige typer af protein, aminosyrer og andre bestanddele bidrager til at opnå maksimal anabolsk virkning.

Køberen vil blive glad og ganske fornuftig pris i forhold til andre komplekser præmie. Emballage koste dig omkring 1500 rubler. Accept af dette tilsætningsstof lov til at vokse magert muskelvæv og gradvist fjerne fedtlaget. Hertil kommer, betydeligt vokse magt satser og kvaliteten af recovery processer. Anmeldelser om dette tillæg er stadig ikke meget, tilsyneladende atleter har ikke tid til at rasprobovat nyt produkt. Men prisen og kvalitet forholdet er ganske god.

Ved afslutningen af

Indtil for nylig blev det antaget, at brugen af protein kosttilskud er meget skadeligt for helbredet, det vil sige, det er det samme som at bruge steroider. Faktisk sport og sport ernæring - to begreber, der ikke er værd at dele. Uden ordentlig ernæring dine muskler ikke vil være i stand til at modtage det nødvendige materiale, og derfor vil være dårlig til at komme sig efter stress. Dårlig kost, overskydende kulhydrater og fedt i stedet for protein vil føre til, hvad der vil vokse tør muskelvæv og fedtvæv, som ikke er for godt for dem, der drømmer om figuren af en atlet. Af alle de multi-protein kosttilskud er bedst til at klare deres opgaver, hvilket er grunden til i dag er de blevet bestsellere inden for sports ernæring.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.