ComputereComputerspil

Hvordan til at udstede elementer tøve?

Unturned - en berømt spil i genren af sandkassen og med de elementer af survival horror, det eneste formål - at overleve. Dens popularitet en enkelt udvikler - canadisk programmør - det bragte takket være handlefrihed: du kan fiske, jage, rejser med bil eller til at ødelægge horder af zombier med dine venner.

Men overlevelse kan blive for kompliceret, og for at gøre dit liv lettere, bliver spillerne lært hvordan man kan give tingene tøve. Gør det i spillet på flere måder. Valget afhænger af din udholdenhed og den tilgængelige spilletid.

gruppe af objekter i spillet

For at få den metode punktet "snyde", skal du kende den id - navn, et sæt tal, som er inkluderet i databasen og bruges af spillet til hurtigt at oprette en virtuel verden. Alle elementer i denne indie projekt er opdelt i 8 grupper:

  1. Våben og ammunition.
  2. Materialer til at skabe elementer (crafting).
  3. Klud, beklædning.
  4. Førstehjælpsudstyr og andre medicinske forsyninger.
  5. Fødevarer og drikkevarer.
  6. flora elementer.
  7. Fælder.
  8. Køretøjer.

For at der ikke længere lider spørgsmålet om, hvordan man kan give tingene tøve, skal du finde koden for det valgte objekt og bruge det som en del af et særligt team.

konsolkommandoer

En konsol kommando - udvikler udvalgt sæt af sætninger for at manipulere i det virtuelle rum. De gør det muligt at nemt at nå en række objekter, hvilket er grunden til mange spillere opfattes som bedrager.

Konsol kommandoer er til stede i alle de spil - de tillader udviklere at fejlsøge et projekt for at eliminere fejl og er ligeglad hvordan at udstede elementer. I en separat konsol tøve derfor ikke alle kombinationer administreres direkte ind i spillet chat. De mest populære er to sæt af sætninger:

  • @give [mellemrum] [nick spiller] / [id objekt] / [antal elementer] - gør det muligt at komme til nogen af de objekter, selv;
  • @vehicle [mellemrum] [nick spiller] / [id bil] / [antal køretøjer] - hjælper til at få ethvert køretøj.

Præsenteret kommandoer bruges i single-player mode. Efter at have lært dem, vil du ikke behøver at bekymre sig om, hvordan man giver tingene tøve. Hvis du hurtigt vil modtage elementer i et multiplayer spil, skal du være en server administrator. Før du ringer objekterne, fjerne @ symbol på holdet.

Spil modifikation

Ved hjælp af en ændring af gaming er den hurtigste måde at komme fra ethvert objekt i det virtuelle rum. Spørgsmålet om, hvordan man kan give dig selv emner tøve 3,0, vil du ikke længere pine, hvis du downloader og installerer en lille pakke af filer til spillet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.