FormationHistorie

Mysteries of History, hvor de første mennesker dukkede op

Mange arkæologer er på udkig efter et sted, hvor de første mennesker dukkede op. Kendsgerningerne viser, at vores barndomshjem var Afrika. De første mennesker dukkede op på Jorden omkring 165.000 år siden. Omkring denne alder fundet parkering gamle mand. De første mennesker kunne ikke gøre andet end en fødevare indsamling, som har leveret en overflod af havet. De er svære at tilpasse til betingelserne i junglen, bevæbnet og gradvist flyttet inde i landet. Men hvis næsten alle trin i udviklingen af civilisation er blevet undersøgt, det sted, hvor de første mennesker, ikke endnu officielt fundet.

Amerikanske forskere har foretaget en grundig analyse, konkluderede, at Sydafrika var vugge menneskeheden. At "sorte" kontinent er blevet det sted, hvor de første mennesker dukkede op. Stolt stående i havet huler Pinekl punkt blev beboet af vore forfædre. Indtil nu, er der lever en stamme Kung-san, dens indbyggere er den ældste gruppe, som var i stand til at overleve i den moderne verden. Fra det øjeblik, hvor de første mennesker i hulerne Pinekl Point, og den dag i dag stammen Kung-san og forbliver i den første fase af udviklingen. Befolkningen i denne stamme stadig engageret i jagt og indsamling skaldyr, spiser muslinger og alger.

Mange forskere hævder, at menneskeheden kom fra Afrika er også af den grund, at det kun kunne der redde liv efter istiden. Det menes, at hver 20-30 millioner år på planeten kommer en skarp køling. Planeten er dækket med en skorpe af is, mange områder bliver ubeboelige. Afrikas kyst er i stand til at brødføde en lille gruppe mennesker. Og så er det ikke nødvendigt at gøre enhver indsats til fødevareproduktion.

Det sted, hvor de første mennesker, stadig bevarer sin evne til at give liv til den næste civilisation, som sandsynligvis vil komme efter os. Dokumentation for denne er historierne om Herodot og registrerer i de indiske Vedaerne, der fortæller om eksistensen i de sidste mange avancerede civilisationer. Ruinerne findes i Indien, bevise, at byen blev ødelagt i et atomangreb. Beviser for eksistensen af avancerede civilisationer i fortiden, der er mange. Det menes, at der var en konflikt mellem dem, hvilket resulterede i atomkrig. Måske de overlevende fra atlantiderne eller Lemurianerne afgjort af de gamle egyptere. De bliver guder, som begyndte at tilbede og ofre.

En indirekte bevis på, at ældgamle civilisationer søgt tilflugt i områder, der ikke er forurenet med stråling, kan tjene som en by i Machu Picchu. Mange forskere hævder, at det blev bygget af inkaerne, men ingen af dem kan ikke klart besvare spørgsmålet: "Hvordan?".

Analfabeter indianere, der ikke havde endda hjulet, aldrig være i stand til at bygge en stor by i en højde af 2500 meter over jorden. Han har ret lige gader, huse af adelen og endda slottet. Hvorfor stammer, som havde en masse jord, bygge et shelter i bjergene - er ukendt. Det menes, at byen blev bygget af en udenjordisk civilisation, men det er muligt, at disse var indbyggerne i den tabte Atlantis eller Lemurien.

Oprindelsen af mennesket er dækket med mystik. videnskab folk kan ikke forstå historien om deres lande, og oprindelsen af civilisation, og alle fulde af enorme hvide pletter. Være alting er, forskerne formår at gendanne krummer af begivenhederne i svundne år.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.