SundhedPræparater

Det stof "Apizartron": anmeldelser, instruktioner, priser

Hvad er denne medicin som "Apizartron"? Vejledning til brug, pris, anmeldelser og frigivelse form af lægemidlet vil blive præsenteret i denne artikel. Fra det vil du lære, hvad du behøver, er et værktøj, som egenskaber er iboende i det, hvis de har nogen kontraindikationer og bivirkninger.

Sammensætning, beskrivelse, sammensætning, emballering

solgte medicin "Apizartron" I hvilken form? Begejstring rapporterer, at dette værktøj kan købes i form af en homogen salve til udvendig brug af hvid til gullig farve med duften af methylsalicylat. De aktive bestanddele er bigift, allylisothiocyanat og methylsalicylat.

Ud over disse stoffer af lægemidlet og adjuvanser er i form af emulgerede cetostearylalkohol, natriumlaurylsulfat, vand og hvid vaseline.

I salg af betragtes midler kommer ind i aluminiumsrør 50 og 20 g, placeret i papkasser.

Funktioner medicin

Hvilke funktioner er iboende i bægeret "Apizartron"? Instruktioner, kommentarer fra eksperterne informeret os om, at denne kombination betyder foretaget på grundlag af bigift.

Sådan aktiv bestanddel præparat som Apizartron, stand til at udøve muskelafslappende, og mestnorazdrazhayuschee lokal vasodilatatorvirkning. Det stimulerer nerveender i periferien og har en analgetisk virkning.

Også bestanddelen øger vaskulære lumen, fremme blodgennemstrømningen, og accelererende nedbrydning af produkterne fra metabolisme, der forårsager smerte. Takket være dette stof beskadigede væv får mere ilt og kommer sig hurtigere.

Inkluderet i lægemidlet methylsalicylat, allylisothiocyanat og bigift bidrage til rødmen af huden, og også have analgetisk og opvarmende effekt.

Apizartron reducerer tonus af muskel og bindevæv, øger deres elasticitet.

Som praksis viser, betragtes lægemidlet begynder sin aktive effekt over ca. 6 minutter efter brug.

kinetiske egenskaber

Hvad er den iboende kinetiske parametre medikament "Apizartron"? Salve, anmeldelser er vist nedenfor, er en kombineret formulering med naturlige ingredienser. Derfor, for at studere dens farmakokinetiske egenskaber er ikke mulig.

Indikationer

Hvilke sygdomme ved hjælp af narkotika "Apizartron"? Gæst eksperter rapport, der betragtes salven er mest effektiv ved patologiske tilstande i bevægeapparatet. Derfor er det bruges aktivt i reumatiske sygdomme i bløde væv og slidgigt.

Det er umuligt ikke at bemærke, at dette stof er effektivt til iskias, lumbago, gigt, neuralgi, muskelsmerter, periarthritis, gigt, ledsmerter, funktionel skader på ledbånd, sener og muskler, kronisk neuritis, samt forstuvninger, perifere kredsløbsforstyrrelser, skader og sport personskader.

Salve "Apizartron" bruges ofte før motion for at opvarme muskelvæv.

Kontraindikationer

Hvad er den menneskelige tilstand tillader ikke brugen af "Apizartron" (creme)? Gæst eksperter siger, at dette stof er der et ret stort antal kontraindikationer. I henhold til instruktionerne, er det ikke anbefalet til brug i nyresvigt (kronisk), akutte fase af arthritis, hudsygdomme, mangel på nyrer, tuberkulose, maligne tumorer, infektionssygdomme, diabetes, sepsis, undertrykkelse af medullært hæmopoiese, psykisk sygdom, kakeksi og graviditet. Det skal også bemærkes, at den i hovedsagen omhandlede creme ikke bør gives til børn under 12 år.

Salve "Apizartron": brugsanvisning

Gæst eksperter rapport, at lægemidlet kan være en årsag til bivirkninger. Derfor bør det kun anvendes efter samråd med en læge, og kun hvis indiceret (den anbefalede dosis).

Ifølge instruktionerne cream "Apizartron" skal påføres topisk. Salver strimmel længde på ca. 3-5 cm påføres ensartet (1 mm tyk) på overfladen af det berørte område. I denne form er lægemidlet opretholdes i tre minutter. Efter fremkomsten af varme fornemmelser og rødme af huden og forsigtigt medikament intensivt gnides ind i berørte område. Efter udførelse terapeutisk massage den behandlede hud åndbart coatede stof. Sådanne procedurer gennemføres to eller tre gange om dagen, indtil fuldstændig forsvinden af alle tegn på sygdom. Som regel sådan lægemiddelterapi Kurset varer ikke mere end 10 dage.

For at undgå at få cremen øjne og andre slimhinder hænder efter medicinske procedurer kræver grundigt skylles under rindende vand med en baby sæbe.

bivirkninger

Hvad er bivirkninger af medicinen kan forårsage "Apizartron"? Anmeldelser af læger rapporterede, at stoffet forårsager sjældent bivirkninger. Selvom det i nogle tilfælde forårsager allergi såsom udslæt og kløe på påføringsstedet af salve. Under tilsyn af brugen af sådanne afvigelser creme bør ophøre.

symptomer på overdosering

medicin tilfælde af overdosis "Apizartron" er ikke beskrevet i vejledningen. Men eksperter mener, at ved at anvende en stor mængde af lægemidlet, især for en lang tid, kan patienten øge bivirkningerne.

Kompatibilitet salve med andre lægemidler

Drug Interactions "Apizartron" fløde i de ledsagende instruktioner ikke beskrevet. Men læger anbefaler at informere lægen om brugen af andre lægemidler på det tidspunkt salven.

Det skal bemærkes, at intervallet mellem anvendelsen af "Apizartron" og andre udendørs udstyr ikke må være mindre end tre timer.

Amning og graviditet

Kan jeg bruge stoffet "Apizartron" under den fødedygtige? Anmeldelser af fødselslæger rapporterede, at under graviditet anvende salve nævnt er forbudt. Det samme gælder for amning.

Specifikke anbefalinger for anvendelse af salven

Ifølge vejledningen creme "Apizartron" bør ikke anvendes på irriteret eller beskadiget hud. Desuden kan det ikke bruges til hudsygdomme.

Hos mennesker med nyresvigt rapportering medicin bør ikke anvendes over store flader, især for en lang tid.

Kontakt stoffet med slimhinderne, kan øjne og åbne sår forårsage alvorlig irritation.

Lægemiddel "Apizartron": anmeldelser, pris

Omkostningerne af værktøjet er ikke særlig høj. Købe et rør (20 eller 50 g) med lægemiddel salve du kan for 140-200 rubler.

Som for anmeldelser, de fleste patienter forlader dette præparat kun positive budskaber. De anfører, at lægemidlet effektivt fjerner smerter forbundet med patologiske processer i bevægeapparatet. Salve varmer hurtigt og forbedrer patientens tilstand. I dette tilfælde er det næsten aldrig forårsager allergiske reaktioner (med passende doser).

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.