ForretningLederskab

Autoriseret repræsentant: de retlige rammer for indsatsen af hensyn til den juridiske enhed

Den nuværende lovgivning opdeler begrebet repræsentativ for lovlig og godkendt. Hvis vi betragter vilkårene under påvirkning af juridiske personer, at:

 • Den juridiske repræsentant - en person, der kan repræsentere interesserne for virksomheden på grundlag af loven eller konstituerende dokumenter, for at sige det enkelt, direktør eller en anden person, der er udpeget i de lokale aviser, der har ret til at fungere uden en fuldmagt.
 • Autoriseret repræsentant - en person, som regel en medarbejder, der har ret til at handle i virksomhedens interesse udelukkende på grundlag af fuldmagt eller anden juridisk enhed. For at bekræfte beføjelser en fysisk person bliver nødt til at udstede en fuldmagt hos en notar.

Typer og funktioner i advokat fra de juridiske enheder

Generelle regler for udarbejdelse fuldmagter reguleret af den civile retsplejelov. Ifølge de generelle regler, er fuldmagt skal være skriftlig. Fuldmagten skal nødvendigvis opfylde to grundlæggende krav:

 • certificeret af undertegnelsen af direktør (juridiske repræsentant) og en forsegling (ikke accepteret på trods af aflysningen på det lovgivningsmæssige plan, sæler, i praksis de dokumenter uden dem, og ikke bruges i en virksomhed omsætning);
 • omfatter udstedelsesdato, kan ellers fuldmagt gøres ugyldig.

Typer af fuldmagter, som virksomheden omsætning

 • Én gang, at udføre bestemte handlinger, f.eks rapporterer overførslen til den finanspolitiske myndighed eller underskrift af den specifikke kontrakt.
 • Særlig for visse handlinger, såsom inden for rammerne af en særlig aftale, opnå bestemte materielle værdier.
 • Generel fuldmagt til den bemyndigede repræsentant - samtykke til at begå en række retssager over tid.

Notarial fuldmagt formular findes ikke kun for enkeltpersoner og iværksættere, men også i tilfælde, hvor transaktionen er indgået i en notar form, mellem enheder, der har myndighed til at blive bekræftet i samme form som aftalen er indgået.

Rettigheder juridiske enheder i udstedelse af fuldmagt

Den juridiske repræsentant for en juridisk enhed har ret til at tilbagekalde et tidligere udstedt tilladelse til enhver tid. Fuldmagten ophører og i andre tilfælde:

 • hvis slutningen af deres handlinger;
 • enhed indstillede sin virksomhed;
 • ophør af forbindelser mellem juridiske enheder eller mellem virksomheden og den enkelte.

Der er ingen krav til registrering af fuldmagt på selskabets brevpapir i lovgivningen ikke, så det kan være lavet på en standard ark A4.

Term af en dommerkendelse

Den fuldmagt til den bemyndigede repræsentant anbefales at være sikker på at angive gyldigheden af dokumentet. Hvis der angives ingen tid, er standard dokument anses for gyldigt i 1 år fra datoen for udstedelsen. I praksis er mere end fuldmagten ikke gives for 3 år.

Indholdet af fuldmagt

I begyndelsen af det dokument, der skal vises oplysninger om den juridiske enhed, der fungerer som en administrator og administrator af den juridiske enhed. Det skal vise den juridiske form af virksomheder, deres BIN. Hvis den bemyndigede repræsentant - en person, anbefales det at registrere sit pas detaljer og fulde navn. Dato og sted for udstedelsen af dokumentet.

Rettighederne for den bemyndigede repræsentant - det er nok den slags oplysninger, der kræver den mest grundige overvejelser. Hvis udstedt fuldmagt, så som regel, de beføjelser beskrives almindeligheder uden specificitet, for eksempel:

 • "Har ret til at forvalte fast ejendom, der er beliggende på adressen ... men at indgå transaktioner for bortskaffelse af sådan ejendom";
 • "Jeg har ret til at repræsentere interesserne for virksomheden ... i alle kommunale og skattemyndigheder, være repræsentative for virksomheder af enhver form for ejerskab."

I tilfælde af en ad hoc-fuldmagt bliver nødt til klart fastlagt, hvilke foranstaltninger kan foretage repræsentant, såsom:

 • "Navn er berettiget til levering af rapporten i form ... til skattemyndighederne på den adresse ... i 4. kvartal i år."
 • "Name har ret til at underskrive kontrakten antal ___ af" ___ "_____, mens underskrivelsen bevis for afsluttet."

Hvis kontrakten er underskrevet ikke er leder af virksomheden, og en af parterne, er det bedre at registrere i headeren, at kontrakten på den del af Kunden eller entreprenøren skal underskrives i navnet på den bemyndigede repræsentant - navn, initialer, proxy-oplysninger.

Særlig fuldmagt indebærer beskrivelse af en specifik liste over materialer, det beløb, der kan komme på papiret proxy.

Herefter kaldet fuldmagt anbefales at indsende en prøve underskrift fra bemyndiget person. Angiv derefter placeringen af instruktøren, underskrift og navn.

I nogle tilfælde, især hvis administratoren har et bredt mandat, er det tilrådeligt at påpege, at han ikke er berettiget til at udlicitere sin autoritet til tredjemand.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.