HjemlighedVærktøj og udstyr

LED-lamper "Navigator". Anmeldelser af LED-lamper "Navigator"

I mere end hundrede år har folk udnyttes til at belyse deres job, boliger og industribygninger glødelamper. I løbet af de sidste mange årtier har vi fået temmelig bred alternativ udvikling belysning. Filament erstattet lysstofrør, som nu bliver erstattet med LED produkter.

Nye lygter

Reduktion af omkostningerne til halvleder lysdioder lov til at bruge dem, er meget bredere i forhold til konventionelle. Ikke blot som en del af udstyret af forskellige formål, men også som en erstatning for signalering lamper eller dekoration, samt en fuld erstatning for lysarmaturer. De er kendetegnet ved en lang række egenskaber, der spænder fra forbruget af de lette flux dimensioner og efterbehandling farveudstråling.

Anmeldelser om de tekniske karakteristika

Hvis du er interesseret i LED lamper "Navigator", hvis det skulle blive mere fortrolige med deres tekniske karakteristika, den eneste måde du vil være i stand til at bestemme modellen. Besøger butikken, kan du se, at værdierne er præsenteret på emballagen eller på selve enheden i form af mærkning. Således kan du lære at du baserer og hvilken form for boliger i produktet. Dette fremgår af mærkningen: E14, E27, G5, G13, GU4, GU5 * 3. Strømforbruget af disse produkter kan variere fra 3 til 20 watt. Forsyningsspænding på 12 volt til 220 AC spænding. Forbrugerne er i stand til at vælge den varme af det udsendte lys, som skifter fra 2700 til 6700 K. Købere virkelig gerne, at de har evnen til at justere lysstyrken, og vælge de lysfordelingsmuligheder. Pære LED Navigator E27 - et produkt, der har den mest populære form for hætte, der gælder for de fleste glødelamper, der anvendes i husholdningsapparater. Hvis det er en nat lys og lampeskærme, der er mest almindelige størrelse E14. Endnu mere reduceret plint kan findes i en mikrobølgeovn eller køleskab. Ifølge forbrugerne, kan markedet finde den største cap E40, som er designet til store arealer til produktionsformål og gadebelysning.

Anmeldelser af strømforbruget

Hvis du er interesseret i LED lamper "Navigator" til huset, så skal du være klar over, om strømforbruget. Onaya spiller en væsentlig rolle for beregningen af det samlede forbrug af belysningen af en bygning eller et separat rum. Vælg mellem en bred vifte af produkter, du vil, strømforbrug, der varierer fra 3 til 25 watt. Forbrugerne understrege, at entydigt bestemme graden af lysstyrke eller magt strøm af strømforbruget vil ikke fungere.

Anmeldelser af den aktuelle kilde

LED-lampe "Navigator" kan operere fra en DC-netværk spænding på 12 V. Særlige drivere og kredsløb, der anvendes for deres arbejde for at drive ekstern strømforsyning spænding til det ønskede for elementet. Gennem chauffører, købere siger, er det muligt at lave en forbindelse til AC mærkespænding på 220 volt almindelig stikkontakt. Blandt andet kan du vælge design, der er designet til en variabel DC spænding fra 12 V til 24 V. De erfarne brugere rådes til at pre-angive, hvilken type strøm, der skal bruges til mad, som vil vælge den rette model. LED lamper "Navigator" i bedste simpelthen fungerer ikke, hvis du ikke foretage et valg. I værste fald, skulle vi forvente, at produktet vil brænde ved anvendelsen for høj spænding. At vælge LED lamper "Navigator", som er udstyret med drivere, får du et produkt, der vil være i stand til nemt at flytte de hopper, der opstår på netværket. Hvis glødelampen ved en spænding reduktion dæmpes og ved at øge klarere lys, vil LED elementer i en bred vifte af lys være lige så effektiv.

Anmeldelser af lysstrømmen

Vælge LED lamper til huset "Navigator", anmeldelser om som du kan læse i artiklen, er det værd at være opmærksom på den lysudsendelse magt, som er den vigtigste parameter. Den måler det i lumen eller lumen / watt. Den sidste parameter vil bestemme forholdet mellem den stråling magt til strømforbruget. Dette vil gøre det muligt at forstå økonomien. Sammenlignet med en glødelampe, som er ganske ofte gøre forbrugerne, dens effektivitet er 10 til 15 lm / W Vedrørende LED produkter, denne parameter varierer fra 70 til 90. Dette indikerer, at for hver watt lampe vil give en 10 gange højere lysstrøm intensitet.

Anmeldelser af farvetemperatur

LED lamper "Navigator", der gennemgår meget ofte kun de mest positive, kendetegnet ved mere og farvetemperatur, som er en af de væsentligste forskelle mellem de dataelementer fra den traditionelle glødelampe, hvilket er grunden til forbrugerne ganske ofte vælger disse produkter. Det kan hente en bred vifte som afviger fra den gullige glød særegne for filament. Beslut hvad farvenuance du har brug for, kan vi skalere farvetemperatur, er det baseret på farven på metallet glød, når det er i varm tilstand. At vælge LED lamper "Navigator", som vurderinger, vil hjælpe dig med at træffe det rigtige valg, bør du vælge farven på lys, da deres egne præferencer eller det indre af lokalerne. Således vil temperaturen af den varme gule metal glød svare til en temperatur svarende til 2700 grader Kelvin. Hvis der er behov for fuldtids hvidt lys farve, er det nødvendigt at vælge intervallet 4500 til 6000 grader Kelvin. Ved den nedre grænse, mens det hvide lys vil give gult skær. Kold blålig farve vil svare til en temperatur, som er over 6500 grader Kelvin.

Anmeldelser af regulering af lysstyrke

Lampe "Navigator" 7W LED lysstyrke kan justeres. Det er denne faktor, i henhold til brugere, disse produkter positivt til de økonomiske lysstofrør. For at styre LED'en var muligt at anvende en enhed kaldet en lysdæmper. Det er i stand til at generere strøm, som vises i form af pulser. Jo lavere frekvensen er, jo svagere vilje lysdiode. Ved anvendelse af LED-lampe "Navigator" 10 watt, har brugeren ikke se den blinkende, det vil ikke føle ubehag fra det, da frekvensen er 200 - 300 kHz. Dette er sandt, fordi det menneskelige øje kan opfatte den blinkende frekvens inden en 200 Hz. men det bør tage hensyn til det punkt, at ikke alle LED lamper producent sagde, at det er muligt at justere lysstyrken. Integreret chauffør vil begrænse denne mulighed, hvis den er indstillet til en bestemt frekvens eller en lineær strømforsyning. Hvis du beslutter dig for at købe en lampe med mulighed for regulering, er det nødvendigt at vælge lysdæmperen produktet, ved, at det er så let, du kan foran dig, efter at have læst vejledningen.

Anmeldelser af middeltemperaturer

LED-lampe "Navigator NLL» i stand til at arbejde ved et bredere område sammenlignet med konventionelle lysstofrør. For det meste er de i stand til at operere ved en omgivende temperatur i området fra +5 til +45 grader. Vedrørende LED produkter, kan de drives ved en området fra -40 til +40 grader. Dette gør, at lyskilden betjene dataene i de betingelser, hvor det er muligt at anvende kun frigøre eller natrium lamper. Denne indstilling er nødvendig til smag af den moderne kunde, hvilket er grunden til LED lamper "Navigator" har fået en sådan stor udbredelse.

Anmeldelser af andre karakteristika

Kørsel LED-lampe "Navigator" vil give dig mulighed for at forstå, at LED under drift identificerer også varmen, ud over lys. Det er langt mindre intens end der tildeler en glødelampe, men det er påfaldende. Hovedproblemet, ifølge brugerne er, at varmen fordeles i den modsatte retning, farende mod dioden substrat. Hvis der opstår overophedning, kan halvleder miste nogle funktioner og mislykkes.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.