TravelingRetninger

Slovenien: hvile og behandling. Billeder og anmeldelser

Balkanhalvøen - vugge mange kulturer, ikke kun, men også af civilisationer. Det tiltrækker turister fra hele verden for sin unikke originalitet, skønhed i naturen, det varme Adriaterhavet, termiske bade og kurbade, rige historie og fantastisk gastronomi.

Sammenlignet med andre lande halvøen kan næppe kaldes populær ferie i Slovenien, men at det får sin egen særlige charme. Der er ingen store antal turister og annoncerede steder, men overalt stilhed og ensomhed. Resorts overkommelige priser og er ideelle til familier med børn såvel som unge eller ældre par.

Om land

Forfædrene til slovenerne levede i den nuværende indlandet så tidligt som det 6. århundrede. Efter hundrede år, har de dannet en af de første slaviske stater - Karanta. Senere faldt fra hinanden og i forskellige år var under protektorat af frankerne, var en del af det østrig-ungarske kejserrige. landets uafhængighed blev erklæret for relativt nylig - i 1991. Nu er det et udviklingsland med en befolkning på lidt over 2 millioner mennesker.

Geografisk placering - det er en af de vigtigste fordele, der kan være stolte af Slovenien. Helligdage her kan være meget forskellige: fra sporty til ekstremt aktiv rekreation. Landet er beliggende i den alpine-Donau-regionen, i den nordvestlige del af de majestætiske alper, i det nordøstlige - pannoniske Plain, i syd - Dinariske og Adriaterhavet mod vest. Et mildt klima, en overflod af bøg, fyr, eg skove (mere end halvdelen af hele området) sammen med en rig historisk og kulturel arv - alt dette skaber et ideelt miljø for afslapning og komfort.

Fortæl i en artikel om alle de resorts i Slovenien, der hviler på den mulige året rundt, er det næppe muligt. Derfor har vi henlede opmærksomheden på de mest populære og interessante steder.

Portoroz - port af roser

Det er, hvordan det lyder i italiensk navnet på den by-resort - de mest berømte i Slovenien. Portoroz ligger nær hovedstaden (145 km). For at nå det fra Ljubljana kan være plane og bus. Omkring det er omgivet af en lille bygd Lucius, den middelalderlige by Piran og selvfølgelig havet. Interessant faktum - her er vært for landets eneste salon thailandske medicin og thalassoterapi center. Hvis du vælger sightseeing, badeferie og behandling i Slovenien Portoroz er perfekt egnet til dette, harmonisk kombinerer alle disse aspekter.

Klimaet ligner den udvej byen Krim: med mild og snowless vinter, tørt og ikke for varmt om sommeren. En af de største fordele - tilstedeværelsen af hovedparten af kommunale sandstrand. Det er placeret på tværs fra ham de fleste af de hoteller i byen.

Ved healing salt er fundet som et kursted Portoroz har været kendt siden det 13. århundrede, da benediktinermunke. Moderne medicinske centre i byen bruge det til denne dag, samt livmoderen og saltvand, medicinsk hav mudder og termo-mineralvand. Hvis din ferie i Portoroz Slovenien omfatter, bør du være opmærksom på indikationerne at besøge denne udvej. Eksperter anbefaler at vælge sit folk med problemer i bevægeapparatet, hudsygdomme, åndedrætsorganerne, gynækologisk og neurologisk samt i tilfælde af en overspænding, kronisk træthed.

Piran

En dejlig land by på Adriaterhavskysten kan kaldes en open-air museum, omgivet af storslåede naturlige landskaber. For turister er det er særligt attraktivt eksempler på middelalderlig arkitektur (hovedsagelig venetiansk) og den korte afstand til grænsen til nabolandet Italien og Kroatien. Talrige sightseeing og shopping ture sprede din ferie og vil give en masse indtryk.

Slovenien, ferie der gradvist stigende popularitet, er lille i størrelse, men det giver en meget behagelig mulighed - uafhængig rejse på det. Så kan fra hovedstaden til Piran nås på kun 2-2,5 timer med bus og derefter få retninger til de nærmeste byer (Koper og Izola) eller til den smukke Venedig, fordi byen har en port. Hvis du vælger en badeferie i Slovenien, så lad det være smukke og gamle Piran.

rambuk

En lille ferieby ligger ved siden efter Piran på Adriaterhavskysten. At have en længde på 30 km langs det, det er den største i forhold til befolkningen. Når i stedet var en gammel aftale Aegida og moderne navn stammer fra den romerske Caprice. By nåede i de tider af den venetianske Republik, at blive den største havn i området. Siden da forblev den mest betydningsfulde og genkendelige arkitektonisk monument - Pretoria Palace, bygget i 1464 - et monument af venetiansk gotisk. Den ældste bygning er Rotunda af Ascension (12. århundrede). Det er især observeret, hvordan tæt forbundet Italien og Slovenien. Hvil i Koper glædeligt kombinerer historiske og kulturelle program, rene strande og fremragende gastronomi. Byen er vært for et stort antal af folkemusik og musikfestivaler.

Isola

Primorsky provinsby med en udviklet infrastruktur er klar til at modtage turister hele året rundt. Interessant, tidligere var det en lille ø, og kun i det 19. århundrede blev han forbundet med fastlandet med en kunstig tange. Basis Isola økonomi - turisme, fiskeri og relaterede industriel forarbejdning af fisk og skaldyr.

Hvis du har valgt at forlade Slovenien, kan ferie med små børn anbefales at organisere det i Izola - en rolig by med en rig historie og en stor strand. Hertil kommer, dette sted er perfekt for sejlere og windsurfere. Grundlag for transport - Marine Station. Fra det kan du nemt komme til andre europæiske byer, herunder nær Venedig.

Wellness ferie i Slovenien anmeldelser blandt turister er meget positivt. Om kvaliteten af infrastruktur, de behandlingsmuligheder og effekten af resorts i landet er så godt som de anerkendte internationale standarder. Så Rogaska Slatina, som vil blive drøftet yderligere - det er den termiske vand med verdensry.

Rogaska Slatina

Beliggende i den østlige del af landet, 82 km fra Ljubljana, er kurby kendt verden over for sine medicinske vand, designet primært til at drikke kur - Donat Mg.

Om Valley Slatina var kendt i romertiden, som det fremgår af udgravningerne af den gamle vej passerer en gang fra Rogatec til Lemberg. Så, har formodentlig, og helbredende vand er fundet Resort, oplysninger om, hvilke hurtigt spredt over hele Steiermark og videre. Den første skriftlige omtale af stedet og mineralvand findes i skrifter af alkymisten L. Turneyssera i 1572.

Der er en meget smuk legende om oprindelsen af den termiske kilde. Ifølge hende, han optrådte på anmodning af en smuk Apollo, beordrede sin hest Pegasus at ramme en hov mellem Holy Cross og Rogattsem for udseendet af det vand, hvorved folk kunne blive helbredt. Mindet om denne frosset i århundreder. Stately Pegasus er afbildet på byens våbenskjold og en statue i et af sine områder.

At vælge en ferie i Slovenien på de varme kilder, er det vigtigt at huske udvej specifikationer. Rogaska Slatina specialiseret i sygdomme i mavetarmkanalen, overvægt problemer, stofskiftesygdomme og colon funktion, herunder type II diabetes, etc. grundlaget for behandling - .. Drinking kur lokal mineralvand, kosten ernæring og wellness system. Systemisk terapi kan ikke blot reducere de negative tendenser, men også for at undgå mange af de komplikationer eller gøre i fremtiden uden stoffer.

Du kan nå udvej fra Ljubljana: individuel overførsel direkte fra lufthavnen enten med offentlig bus eller tog.

Terme Catez

Terme Catez - dette er en af de største kursteder ikke kun i Slovenien, men også i hele Europa. Det er beliggende i omgivet af skoven, på højre bred af floden Sava, afstanden til Ljubljana - 100 km. Til behandling og hvile Terme Catez forbliver attraktive på næsten hele året takket være en behagelig sub-alpine klima med milde vintre og moderat varme somre. På sit område er der talrige campingpladser, hoteller, medicinsk center og en middelalderborg Mokrice. Sidste majestætisk gennem århundreder gamle skove Goryantsev. Nu slottet er et luksushotel med restauranter, mødelokaler og lounger. En af dem, der kan vise til turister Slovenien.

Hvile og behandling i Terme Catez viser mennesker med problemer i bevægeapparatet (gigt, inflammatoriske sygdomme), fedme, neurologiske sygdomme, samt til postoperativ og posttraumatisk rehabilitering.

Anvendes akratogipertermalnaya vandtemperaturen fra +41 ° C til +61 ° C, som er mættet med natrium, jern, kalium oxid, svovl, chlor, natrium, magnesium, samt terapeutisk mudder.

Terme Dobrna

En af de ældste resorts (over 600 år) i det land, hvor det er med rette stolt. Specielt interessant bliver det for kvinder, fordi der ud over ekspertise i sygdomme i bevægeapparatet, mikrotserkulyatsionnyh overtrædelser, dets vigtigste profil - gynækologi, infertilitet i forbindelse med behandling. Hertil kommer, her er det den største i Slovenien Beauty Center. Den udvej er blot 85 km fra Ljubljana, kan du nå det med bus eller individuel overførsel. Af særlig note er placeringen af komplekset, omgivet af fyrreskove og kæmpe parkområde omkring.

Til behandling i spabadet ved hjælp mineralvand fra kilder akratoizotermalnyh temperatur +36 ° C i et mudderbad eller applikationer og "live", såkaldte sump mudder. Den maksimale virkning opnås ved harmoniske kombination spa procedurer med laserterapi og fysisk terapi.

udvej infrastruktur er på det højeste niveau, og hver og ferierejsende vil finde her overnatning for enhver smag: fra luksushoteller til hyggelige lille hus.

Ferie på de smukke og unikke alpine søer - det er en anden mulighed, at du kan tilbyde Slovenien. Ferie med børn, alene eller i godt selskab vil være uforglemmelig. Efter alt, foruden smuk natur, byder på en førsteklasses infrastruktur og underholdning.

sø Bohinj

Den største sø i landet, har en iskold oprindelse. Bredden er op til 1 km og længden - 4,2 km. Beliggende i nationalparken "Triglav" i en højde af 525 m over havets overflade. Klare farvande er rige på fisk, skaldyr og er et populært feriemål som en ren strand-badning og sport (fiskeri, bjergbestigning, bjergvandring, cykling og så videre. D.). Alt nødvendigt udstyr og grej kan tages leje på stedet. I sommermånederne den gennemsnitlige temperatur - 22 ° C. Du kan komme til søen fra Ljubljana med bus til den nærliggende Bled-søen afstand - kun 28 km derfra. Rest på søerne i Slovenien er uforglemmelig og fuld af behagelige minder. Smuk natur og frisk luft vil fylde dig med styrke og give en god stemning i mange måneder.

sø Bled

Et populært turistmål er den smukke Bled-søen. Det ligger nær grænsen til Østrig og Italien, i Julian Alperne, Ljubljana - 45 km. På bredden af de eponyme by strækninger. Maleriske bjergsø i en højde af 501 meter over havets overflade, giver næring de reneste bjerg fjedre. Vandtemperaturen i sommer når op + 18-24 ° C, fryser om vinteren er det delvis, og at der kun i ekstrem kulde.

Det er det perfekte sted for en familieferie, der kombinerer naturlig skønhed, historiske monumenter og helbredende varme kilder. Den badesæsonen ved søen er åben fra juni til september. Der er to byens strande: Pay (udstyret med alt nødvendigt), og gratis. Om vinteren kvarteret Lake forvandlet til et behageligt sted for en ski ferie.

Vinterferie i Slovenien

Slovenien er smuk på alle tider af året, og det er en kendsgerning. Moderat varme sommer erstattes med varmt efterår og mild vinter. Nærheden til velstanden i Alperne for vintersport og særlige resorts. Mange af dem, men vi gør opmærksom på de mest populære.

  • Kranjska Gora - en af de vigtigste ski centre i landet. Det er beliggende i floden Sava dal, omgivet på siderne af Julian Alperne og Karavanke bjergkæde, til den østrigske grænse, omkring 2 km. Her finder du typisk alpin smag med hyggelige små huse, grønne enge, som om tabt i bjergene og frosset i tid. Service på højeste niveau. Resortet byder ikke bare backpacking, skiløb, snowboarding og vandreture, men også være opmærksom på den nærliggende naturpark "Triglav" og bevare "Zelenka".
  • Bovec - den eneste udvej i Slovenien, den rute, som ligger i en højde af 2000 m over havets overflade (foto nedenfor). Stedet er beliggende i den vestlige del af naturparken, 136 km fra den ovenfor nævnte kapital. Skisæsonen varer fra december til slutningen af april.
  • Maribor Pohorje. Dette skisportssted ligger 17 km fra grænsen til Østrig, er den mest populære i landet. Byen er berømt for sin veludviklede infrastruktur, orienteret mod turister. Kvalitet skiløjper af forskellige sværhedsgrader, et moderne system af elevatorer og en bred vifte af vinterens aktiviteter.

Ferie i Slovenien: anmeldelser

Det første, der skal bemærkes: Slovenien som turistmål i vores land er kun vinder i popularitet. Og dog, det er et godt alternativ til dyrere resorts. Hvil i landet er meget alsidig og er repræsenteret ved en lang række forskellige områder, fra økoturisme til luksus og dyre skisportssteder, strande med gyldent sand eller småsten. Arkitekturen i landet er meget smuk og omfatter mange slotte, borge, katedraler og charmerende små kirker. Men det mest populære ferie i den slovenske hav. Anmeldelser af det for det meste positive. Klar Adriaterhavskysten, ifølge dem, er bedst egnet til en afmålt og afsondret tilflugtssted for to, eller med børn. De populære kystbyer ingen natteliv, klubber, og den meget placering af deres relativt fjernt.

Husk det, bygger på mobil og støjende ferie med nat parter, men at vælge et hav ferie i Slovenien. 2016, at dømme efter de anmeldelser, behager også turister med sine priser. For en tur til Slovenien har brug for et Schengen-visum, men at få det, du kan nemt gå alene til nabolandet Østrig, Italien eller Kroatien, som for dem bare stenkast væk.

I deres svar tilhængere aktiv fritid også bemærke mere overkommelige priser for landets skisportssteder, sammenlignet med dem i nabolandene.

Hvert land er unikke og originale, rig på smukke steder og monumenter, varme ørkener og forrevne bjerge, lige før turen er vigtigt at forstå præcis, hvad du forventer af den.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.