TravelingRejsetips

Turister foretrækker måltider HB

I tidligere ture, gå til udlandet, min mand og jeg valgte "buffet" af den grund, at der i dette system, var vi alle kender, og det var muligt at undgå utilsigtet hændelse efter indtagelse en usædvanlig eksotiske fødevarer.

Men der ikke ønsker at ændre? Og i år, besluttede vi i stedet at gå til Bulgarien, Italien, og i stedet for "buffet", vores valg faldt på HB måltider.

Da jeg først så forkortelsen HB, det var ikke i stand til at forstå dens betydning. Ved at decifrere Bed & Breakfast det ikke passer. Det viste sig, at hotellet mad HB   er en konventionel to måltider i form af morgenmad og middag. Som med alle andre reduktioner udtrykket står for. Den engelske version lyder som en "B & B» (halvpension).

moderne spisning System helt varierede, der passer til enhver smag og pengepung. Hver type tjeneste har sin egen betegnelse. Men dvæle ved HB-typen.

HB mad har sin egen version i form af HB +. Plus bør ikke vildlede dig: det betyder ikke et ekstra måltid, en menu herunder alkoholiske drikkevarer, som regel, lokal produktion.

Så vi stoppede ved Naples Beach Hotel. Enten fordi det var vores første tur til Napoli, uanset om det skyldes det faktum, at i april, ikke stranden var overfyldt og vejret er bare fantastisk, men vi har haft alt fra vores værelse på 9. etage. Bay View tilbyder stor. Hver aften er der kommer til at folk til at overveje den dejlige napolitanske solnedgang. Plus lys sølv sand, fløjl, ikke meget varmt Aprilsolen ...

Men da mit mål var bare at dele gastronomisk oplevelse, gå tilbage til hotellet mad. Åh, lad mig blive tilgivet for kommercialisering. Beskriv kort menuen. På det første middag forsøgte vi stegte rejer, som ikke var ny. Men deres kombination med en lækker kokos sauce med et strejf af tequila og kalk giver fadet en speciel smag.

Menuen, som omfatter HB mad, meget forskelligartet. Desuden, hvis du kan lide nogle separat fad, kan du bestille det via telefon og reserve. Min mand gerne kylling "bruschetta": skiver kyllingebryst med salsa af tomater i tynde skiver kiks. Generelt er det græs, subtile krydderier giver nogen dikkedarer italienske retter.

Morgenmaden var ikke så forskellige som frokost menu. Jeg kunne godt lide rejer med peber, grillet. Men det mest overraskende underskrift skålen fra kokken - en Krabbe kage, der består af forskellige typer af fisk og skaldyr. Til sin kredit, bør restauranten bemærkes, at fiskeretter er ikke ude af importeret fisk, men kun fra det, der findes her på kysten. En frisk kødprodukter leveres fra nærliggende gårde.

Et særligt tema: vin. Valg bugne. Hvis du bestiller to vilkårlige hovedretter, så du er inviteret til vin "komplimentaren", der er gratis. Denne regel chardonnay, sauvignon og andre tørre vine.

Så hvis du går på en tur, og ved ikke, om at vælge en tjeneste "all inclusive" Bed & Breakfast eller drevne HB, mit råd er at stoppe dit valg på den endelige version.

Selv, selvfølgelig, alle har ret til en personlig præference

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.