Hjem og familieKæledyr

Sådan at overtale deres forældre til at købe en hund

Kommunikation med dyr er afgørende for en hensigtsmæssig udvikling af barnet. Hunden er egnet til dette, som ingen andre. Hengivenhed og loyalitet - kvaliteter, der er uløseligt forbundet med dyret. Men ikke altid, forældrene er enige om at have en hund. Til dette er der mange årsager til, at de citerer som argumenter. Sådan at overtale deres forældre til at købe en hund? Dette problem står over for mange børn.

Forældre tilbyde deres grunde til ikke at gøre dette, og hver af dem har brug for at finde et passende svar.

Den væsentligste årsag - er sanitet. Hund skure, bejdse tæpper og møbler, kan det se ud lopper og hun tygger ting. Det mener forældre. For at besvare dette argument, er det nødvendigt at have tilstrækkelige oplysninger. Før overtale deres forældre til at købe en hund, finde ud af mere om dette dyr. Der er korthårede racer, eller dem, der ikke har det overhovedet. Nogle racer (york) ikke kaste, og deres pels er menneskehår struktur.

Du kan fortælle, at mange hunde, der arbejder på hospitaler. Det er almindeligt praktiseres i andre lande. Deres kommunikation med børn bliver brugt som en terapi. Derfor kan dyret selv være nyttig.

Mange forældre tror, at hunden kræver konstant pleje og opmærksomhed. Fra det ikke vil hvile, og dette vil føre til stress. Fortæl dine forældre, at kontakt med disse dyr mindsker stress og forbedrer humør. Det har en positiv effekt på psyken af værterne, beroliger nerverne, lindrer irritabilitet. Hundene er godt klar over mennesker, men de er tavse, nogle gange er en fordel i kommunikation. Sådan at overtale deres forældre til at købe en hund? Bring alle mulige argumenter, og de vil høre dig.

Det største problem, skyldes som de voksne ikke ønsker at starte et kæledyr - en lille stue. Der er omkring 400 hunderacer. Blandt dem er der dem, der har en lille størrelse. Sikkert sådan en hund til at finde et sted i dit hjem.

Efter overtagelsen af et sådant dyr er der behov daglige gåture med ham. Fortæl forældrene, at det er ikke kun nyttig for hunden, men du. Hertil kommer, afhængigt af dyrenes race, ikke alle dyr har brug for lange ture. Man behøver kun en halv times motion. Og dog, at hunden er en god vagt, og med det, du vil føle sig mere sikre.

Nogle kan ikke lide hunde barking. Berolige forældre, at hunden ikke gøre dette hele dagen.

Før overtale deres forældre til at købe en hund, berolige dem, at du vil være i stand til at tage sig af hende, og de vil ikke nødt til at hjælpe dig. Omtrent samtidig de er bekymrede først og fremmest. Men kommunikation med dyr bringer ansvar, selvstændighed og en positiv indvirkning på barnets psyke.

Hvis du ikke ved, hvordan at overtale min mor til at købe en hund, overveje disse tips. Først og fremmest, selv bestemme, hvor vigtigt det er for dig. Kan du tage på sådan et ansvar? Du bliver nødt til at give hunden af sin fritid.

Hvis hunden vil leve i en lejlighed, vil det være nødvendigt at bade, gå til dyrlægen for at gøre forebyggende vaccination, følge hans kost, giver vitaminer og lege med ham. Hvis du ikke er bange for disse problemer, så se på mulighederne for at overtale far til at købe en hund. Desuden vil PET nødt til at indpode visse færdigheder, og der får brug for eksperthjælp. Men det afhænger af racen.

Du kan finde mere information om disse dyr og taler om hendes forældre. Lad dem se din interesse og opmærksomhed i denne henseende. Så vil de indse, at du er meget gerne dette og er villige til at tage ansvar for dyret. Måske med tiden, de også låse på hunden, og ville være glade for at hjælpe dig og tage sig af det.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.