SkønhedNegle

Features lak "Kristina Fitsdzherald." Hvordan man laver en varig manicure?

Enhver kvinde ønsker at have smukke velplejede hænder, fordi det er en indikator for dens status og selvforsyning. For at gøre dette, er der mange produkter til hudpleje hænder og negle. Et stort antal saloner og fagfolk hjælpe kvinder realisere deres ønske om at skønheden i hænderne.

stjerne manicurist

Kristina Fitsdzherald - en af de toneangivende egen linje af særlig pleje for dine hænder. Hun bragte innovation på dette område og har udviklet en kultur af farve. Efter lakken farve kan afspejle vores humør eller karaktertræk. Korrekt valgte kombination af farver af neglelak kan fremhæve individuelle stil og tilføj et billede.

Kristina Fitsdzherald har skabt en hel filosofi søm dekoration, anvendelse af princippet om harmoni. Alt i denne verden har sin plads og indflydelse, så valget af smykker til fingre også er ikke tilfældig, og er rettet mod en positiv og støttende energi.

Hemmeligheden af popularitet

Nu Kristiny Fitsdzherald tjenester anvendes af stjernerne i showbusiness. For sin succes, hun var 30 år gammel. Succesen er ønsket om at hjælpe kvinder til at se smuk, at tage hensyn til alle deres ønsker og præferencer. Som et resultat, har det etableret sin professionelle kosmetik, specialiserede værktøjer, en samling af lak, forfatterens teknik til formål at hjælpe kvinder ser fantastisk. Hun giver også træning, dele sin erfaring og viden. Ifølge sin metode undervist af professionelle skønhedssaloner. Det er blevet en trendsætter inden for Neil-art, og i sidste ende mere end én gang vil behage ikke-standard nyskabelser i manicure og pedicure og lave et gennembrud i vores sind.

Funktioner lak "Kristina Fitsdzherald"

Kompleks pleje, "ifølge Kristine Fitsdzherald," er meget udbredt i hele verden i skønhedssaloner. Den består af et sæt af cremer, lakker, sera (kosmetik) til huden på hænder og negle, samt proprietære værktøjer til pleje.

Lac "Kristina Fitsdzherald" meget høj kvalitet. Han er hurtigtørrende, let at anvende, har en besparende effekt på strukturen af neglen i lang tid og har haft en bred vifte af farver mest udsøgte toner.

Det er en professionel maling med en luksuriøs skygge, der har en gavnlig fremhæver formen af neglen og hænder, og hver farve er opkaldt efter en kvinde. Du kan købe dem i en special-forretning, skønhedssaloner og via internettet.

Funktioner manicure og at han kan lide?

Manicure "Kristina Fitsdzherald" er ikke den sædvanlige kedelige handling, og et ritual sekvens af professionelle manipulationer formål at opnå topkvalitet.

1. Manicure sker i sorte handsker, tør, neglebånd er ikke afskåret. Anvende en speciel væske, så neglebånd fjernes. Denne metode ikke skade neglen og omgivende hud, bidrager til deres sund tilstand.
2. Jig "Kristina Fitsdzherald" poleret at skinne negle omhyggeligt og forsigtigt, og brugt en gang. Savning lavet af kvalitet materiale til en pedicure og neglelak. Stimulere væksten af negle, forbedre blodcirkulationen.
3. Du får en professionel håndmassage med kosmetiske linje "Kristina Fitsdzherald."
4. gejst manicure - en lakering teknologi og anvendelse af flere farver, i perfekt harmoni med hinanden. Denne nyskabelse er eksklusivt i øjeblikket. To fingre på hånden er dækket med en farve, og resten - helt anderledes. Mere kan være dekoreret med rhinestones ring finger på hver hånd og udvide funktionerne i den fransk manicure hjælp brugerdefinerede farvepalet.

Hvordan man laver en varig manicure?

For at skabe den perfekte manicure negle Christina Fitzgerald tilbyder behandling ved hjælp af ophavsretten industrien.

Brug relaterede værktøjer til den perfekte manicure resistent:

• Den rensevæske, der altid kommer i et sæt med en lak-salg.
• Base: behov for en fejlfri anvendelse af neglelakken, udglatter ru kanter, styrker negle, fremmer varig farve.
• Anvend neglelak kollektion "Kristina Fitsdzherald" to lag.
• Næste produkt - belægning over lakken.
• Olie til hurtigttørrende lak.

Som et resultat, alle de procedurer, der sigter mod at inddrive, har Kristina Fitsdzherald opnået maksimal effekt. Søm ser ikke kun smukke, men også ikke bryde, ikke adskille og producere en helt fantastisk effekt, og søm hviler i perfekt stand op til 7 dage.

Tips Kristiny Fitsdzherald af farvevalg for at skabe en farverig og optimistisk måde:

• lak farve på hænder og fødder behøver ikke at være den samme.
• lak farve på hænderne er ikke korrigeret for tøj eller sko, er det bedre for posen.

Den usædvanlige kombination af farver professionel søm "Kristina Fitsdzherald" er sikker på at imponere damerne. Ingen anden maling vil ikke blive så længe, og ser så luksuriøse.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.