SundhedStomatologi

Hvad en krone på tænderne bedre? De mest almindelige typer af kroner: De priser og anmeldelser

I dag ved proteser markedet præsenterer forskellige kroner på tænderne. Anmeldelser af dem, også er meget forskellige fra hinanden. Du kan finde oplysninger, til at kommunikere med venner og bekendte. Hvis nogen allerede har benyttet sig af proteser, var han glad for at dele sine erfaringer.

Find ud af, hvad kronen på tænderne bedre, besøg tandklinikker i dit område. Valget afhænger af mange parametre: æstetik, kvalitet, holdbarhed, pris. Efter at have analyseret de oplysninger, der findes i samråd med tandlægen, at den endelige beslutning passe dig selv.

Hvad er kronen

Hvis du går til klinikkens hjemmeside, som leverer tjenesteydelser i proteser, vil du se, at disse typer af produkter i en masse moderne tandpleje. Find ud af, hvad kronen på tænderne bedre, kan du tjekke de detaljerede oplysninger om hver materiale- og installationsmetoder, deres fordele og ulemper. Først derefter kan du beslutte hvad du skal vælge. Moderne marked proteser tjenester tilbyder følgende typer af kroner på tænder:

 • metal, herunder ædelmetaller
 • plast;
 • keramik;
 • cermet;
 • zirconium.

Hver option har sin egen levetid, metode til installation, pris, positiv og negative sider. Nogle er mere naturligt udseende, andre ser naturligvis kunstig, men er biologisk inaktivt, så du skal ikke give ubehag, mens iført. Nogle kroner er meget stærke, så disse tænder skal ikke være bange for at bide noget mad. Andre kan hurtigt nedbryde, så garantien på dem give små. Således moderne teknologi inden for proteser tilbyder et stort udvalg af muligheder. Men for at forstå, hvad kronen på tænderne bedre, kan kun være i samråd med kyndige folk.

Hvorfor tandkroner

I dagens samfund, hvor der er strenge krav til billedet af en virksomhed person, simpelthen en skændsel at have dårlige tænder. Jo flere muligheder er enorme tandpleje. Fix kan være næsten enhver defekt, lige fra huller i tænderne og slutter med malocclusion.

Det er underforstået, at tænderne ikke kun opfylde sin primære funktion: tygning. Fra et æstetisk side, de er billedet komponent. Dette gælder især for de forreste tænder, som er på den Smil zone. Mange barndom genert bredt åben mund på grund af dårlige, mørke eller skæve tænder. Ofte er disse fejl er ikke erhvervet, og vises med det samme. Bogmærke permanente tænder forekommer hos mennesker er stadig i livmoderen. Hvis moderen modtager under graviditeten, ulovlig narkotika, fremtidige baby tænder kan i høj grad lide. At dette kan være årsag til medfødte gule emalje, disposition til sygdomme i mundhulen. Komplekser forårsagede grimme smil kan reducere en persons selvværd betydeligt.

For at afhjælpe nogle af de mangler, ty til kroner. Udvælgelse til fordel for denne udførelsesform er normalt forårsaget af flere grunde, for eksempel funktionel:

 • allerede sat for mange sæler, de ikke holde og konstant falde;
 • en tand (eller flere) helt fraværende.

Af æstetiske faktorer omfatter følgende:

 • gulnet emalje;
 • malocclusion;
 • uregelmæssigheder og uoverensstemmelser;
 • forskellig højde af tandsæt.

Alle disse problemer kan elimineres ved hjælp af kroner. De, der gør det muligt den finansielle formåen, nogle gange endda sætte kronen på en helt sunde tænder for at gøre dem mere smuk. Shining smil - et særligt kendetegn ved popstjerner, viser forretningsmodeller. Hvis du ønsker at være ligesom dem, så først og fremmest, planlægge et besøg hos tandlægen.

Tandkroner: priser og specifikationer

Kvalitet og æstetik af produktet er direkte relateret til dens omkostninger. Hvis mangel på penge ikke er til stede, kan du sætte lidt af et dyrt materiale. Der er økonomiske muligheder. Det er imidlertid værd at huske ordsproget: "gnier betaler to gange" mundhygiejne faktisk kræver store investeringer. Valg af en billig tjeneste, kan du hurtigt fortryde det. I sidste ende, vil vi nødt til at gentage det hele. De vil blive brugt ikke kun de ekstra penge, men også tid og nerver.

metalkapsler

I Sovjettiden, det eneste materiale, der anvendes til at lave kroner, var metal. Billige produkter er fremstillet af en legering af cobalt-chrom. Anvendes som rustfrit stål. De, der ikke kan lide grå tænder, pels et lag af titanium nitrit, hvilket giver en gylden nuance. Senere fandt vi ud af, at det er skadeligt for helbredet, og ikke længere bruge den.

Kroner fra ædelmetaller

Der er en mulighed for at sætte dyre ting, såsom guldkroner. Guld giver dig mulighed for at perfekt udføre nogen form for tand. Det er holdbart, det bærer jævnt, ligesom emalje, harmløse. Hvis der er bekymring for, at den gyldne krone ville gøre opmærksom på sig selv, det er lukket æstetisk porcelæn tallerken - finér.

plast kroner

Denne mulighed er ganske billig. Omkostningerne ved en bit er omkring 1 tusind rubler. Hvis produktet kvalitet er tilfredse svarer til en nuance af dine naturlige tænder, er udseendet opnås helt acceptabelt. Ulempen er, at plast - meget skrøbeligt materiale. Garanti på sådanne kroner du ikke kan få på alle, især hvis de er placeret på tænderne.

Plast kan knække kan fraspalte et stykke af det på en dag efter installationen, hvis du forsøger at bide noget hårdt, såsom en møtrik. Nogle eksperter bruger dette materiale kun til midlertidig krone indtil processen operationer foretages til produktion af permanente. Under alle omstændigheder, du vælger.

keramiske kroner

Strukturen af denne metalprodukter ikke inkluderet. Keramisk krone på tanden ser ganske naturligt, men en professionel vil altid forstå, at det er kunstigt. Keramik er perfekt til et smil zone. Tygge på hendes tænder er ikke anbefales at installere, da det ikke er så stærk til at modstå de øgede belastninger.

cermet

Du kan sætte tandkroner cermet. Prisen er ganske fornuftig, omkring 5 tusind rubler for produktet. De er ganske stærk og smuk, lavet af metal, hvorpå der er påført et lag af keramiske, tæt på tone dine egne tænder. Oftest en hvid overflade er kun synlig fra den udvendige side, men kan anvendes, og fuldstændig dækning.

Men over tid, kan en sort ramme vises rundt i kanten af tanden. Dette skyldes det faktum, at gummiet er flyttet, og ud af det kommer fra metal base af kronen, hvor der ingen øvre keramisk lag. Cermets monteret på tænder og tandkød i smil området. Når mekaniske stød kan forårsage chipping. Grund af den høje slidstyrke ofte forekommer tidligt slid af parret af tænder.

zirconia

Bedst er zirconium kroner. Priserne er høje: fra 15 tusind rubler. Dette skyldes mange faktorer:

 • udgifter til materialer er stort nok;
 • kompleks teknologi produktion og installation;
 • produktet i over et års garanti.

Hvor meget er en krone på tanden i din by, kan du finde ud af ved at kalde et par tandklinikker. Pris endda inden for én region kan variere fra flere tusinde. Det er værd at huske, at ved valget af den læge bør kontaktes ansvarligt. Det er bedre at spørge bekendte og venner, hvor de er tilgængelige, læse anmeldelser, tale med dig selv at gå bandagist.

Det er bedre at gå efter sådanne dyre tjenester i et sikkert sted, som du har hørt kun gode anmeldelser. Ingen grund til at gå der, hvor det er billigere. Der kan spare på materiale eller endda angive minimumsprisen i prislisten. Faktisk viser det sig, at du betaler endnu mere, fordi produktionen af midlertidige kroner skal betales separat. Prisen zirconium kroner ovenfor er der allerede indgår i arbejdet i alle de mellemliggende stadier.

Hvor meget er en krone på tanden af zirconium, kan du fortælle en læge. Der er tidspunkter, hvor du nødt til at sætte fanerne, hvis fra din tand er næsten intet tilbage. Hvert sådant element er igen lavet af zirkonium, vil koste omkring halvdelen af prisen på kronen.

Desuden er det ofte nødvendigt pre perelechivat tænder, hvis dårligt før du gjorde noget, for eksempel, ikke indtil udgangen af den forseglede kanal. Redoing en andens arbejde er som regel værd endnu mere end den indledende behandling. Den endelige pris afhænger af mange faktorer og kan være meget højere end det, der er præsenteret i prislisten.

Hvordan at sætte zirconium

Sæt en krone på en tand - en procedure lang. Meget tid er brugt på det forberedende arbejde. Først vil du blive bedt om at tage et røntgenbillede procedure. Hvis du finder dårlig en forseglet kanal, der skal ændres. Typisk proteser og behandlingstilbud skal gøre på ét sted, ellers er der ingen garanti. Hvis tænderne mange gange en forseglet, kan tilbyde at sætte zirconium faner til strukturel styrke. I dette tilfælde fra hans tand det er stort set "stump", og kronen er placeret under fanen.

Hvis der ikke forseglinger eller stifter har du ikke nerverne er ikke fjernet, tanden bare slibe det yderste lag, og sat på zirconium kroner. På grund af de mange ekstra procedurer kroner installationsprocessen kan tage flere måneder.

Så, installation af zirconium kroner med faner, er som følger:

 • I det første besøg af fanen tænder trummerum; fjerne formular, gøre et indtryk af kæben; fabrikeret midlertidige kroner og klæde dig.
 • Under et andet besøg til at sætte faner; fjerne en ny støbt har givet deres størrelse; bære nye midlertidige kroner.
 • Den tredje besøg zirconium kroner sat på en midlertidig lim, så du kan sætte pris på den farve, størrelse og bekvemmelighed. Hvis lægen finder det nødvendigt, kan det umiddelbart håndtere produktet, hvilket reducerer deres højde, for eksempel. Du skal advare, at sammensætningen til midlertidig limning er meget skrøbelig. Nakusyvat fast eller tyktflydende mad kan ikke anbefales. Hvis kronen ved et uheld er fjernet, er det bedre at ringe til lægen, så han kan tage dig på den samme dag.
 • I fjerde besøg af kronen er fjernet; behandlet med en rengøringssammensætning; indstillet på en permanent binding klæbemiddel.

Zirkonium kroner kan monteres på implantatet. I dette tilfælde kan proceduren tage omkring et år, så længe den overlever.

I de anmeldelser folk har kommenteret, at udseendet tænder ser meget rart. De gør selv den rigtige form, vælge den rigtige farve, som regel en lidt lysere end din naturlige farve emaljen. Bestem, at det er kunstige kroner, ikke virkelige tænder, er ikke alt, især ikke-eksperter.

Således tandkroner lavet af zirkonium - den mest attraktive ud fra et æstetisk synspunkt, uskadeligt for helbredet. Deres styrke er ikke værre end den ægte tænder. Hvis den finansielle kapacitet tillader det, giver det mening at sætte dem.

Hvad skal man foretrække

Valget af muligheder er enorme. Hvad er kronen på tænderne bedre og er rigtigt for dig, fortæller en læge. Det bør bestemmes ved kun det beløb, du er villig til at bruge på dine tænder. Baseret på dit budget og tilstanden af mundhulen, vil ortopædisk bandagist hjælpe afgøre valget. Meget naturligt og æstetisk tiltalende udseende zirconium tandkroner. Foto nedenfor viser dette. Unge normalt rådgive denne mulighed, pensionister sætte billigere tandproteser.

Advarsel! Arbejde borgerne kan give et skattefradrag, som de tandlægeydelser medtaget på listen over dyre betalte lægelige ydelser. For at gøre dette, er det vigtigt at korrekt arrangere alle dokumenterne. I en privat klinik, har du ret til at kræve en kontrakt, en kvittering og en kopi af licensen.

Pleje kroner

Ifølge specialister, behøver særlige krav ikke eksisterer. Du skal blot udføre alle de daglige hygiejne. Meget god hjælper til at rense kronerne vil Irrigator. Dette apparat er beregnet til oral kunstvanding. Det kan bruges af personer uden kroner. Funktionsprincippet er baseret på bevægelsen af højtryks-jet rengøring tandoverfladen og rummet mellem dem.

Hvis du beslutter at gøre proteser, er det værd en masse tålmodighed og penge. Det giver ingen mening at sætte den billige grimme og ubehagelige krone, der vil vare en kort tid og derefter er nødt til at gentage dem. Vær sikker på at vælge en klinik med gode anmeldelser og omdømme.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.