HjemlighedGør det selv

Fra hvad vi kan gøre for senge af blomster i sommerhuset: interessante idéer

Fra hvad vi kan gøre for senge af blomster i sommerhuset? Ja ud af noget! De vigtigste ting - at vise fantasi. Oftest anvendes til at skabe blomsterbede gamle dæk. På trods af deres grimme udseende af dækkene gøre fremragende potter til planter. Dette design blomsterbede med deres egne hænder (billede vist nedenfor) ser meget interessant. Gamle dæk har brug for en god vask og maling vandtæt maling. Det er bedre at gøre det med både eksternt og på indersiden. Dette gøres således, at efter svind af jorden sengen har ikke mistet det oprindelige udseende. Om ønsket, kan man ikke gøre en blomst seng, som helhed sammensætning af dækkene er monteret på hinanden i en vilkårlig rækkefølge.

Ud over dæk, hvorfra det kan gøre senge til blomster? Classy blomst opnået fra almindelige sten. Det kan bruges til dette formål dekorative materiale og endda brolægning fliser. I organiseringen af sådanne senge skal sten bundet sammen med cement til tilvejebringelse holdbarhed. Først skal du oprette en konkret "pude", der lagde ud de store kampesten, og har dem tilfældigt knyttet mindre sten.

En anden stor seng, et foto, som du kan se på siderne af specialiserede publikationer, er lavet af konventionelle flasker. Til dannelse af en lille struktur, skal bruge omkring tyve stykker af plastbeholdere. Flaskerne skal fyldes med sand eller andet partikelformet materiale, skrues dækslet og begravet i jorden på hovedet til omkring midten. En sådan et hegn kan males i alle farver med akrylmaling. Det er bedre at gøre det, før flaskerne vil blive begravet. Til din blomsterbed kiggede slankere, skal tankene være installeret tæt på hinanden.

Fra hvad vi kan for at gøre endnu senge til blomster? Ja, fra ethvert tilgængeligt materiale. Meget usædvanligt udseende højhus byggeri af spande af forskellige størrelser. Flower Garden kan arrangeres selv i sådanne tilsyneladende uegnet til dette ting som gamle møbler, haven trillebør, støbejern bad og endda en utæt båd. Disse ting kan males i lyse farver, og så vil din blomst vil se endnu fremmed.

Fremragende lille seng fås fra gamle sko eller støvler. Sko skal være en god vask, lægge den nederste folie, dække med jord og til at plante dine foretrukne planter. Disse mini-senge se positivt på ethvert hjørne af haven.

En anden mulighed arrangement blomsterhave - blomsterbed i en gammel træstub. For at gøre dette, riv det uddybe og dække det med jord. Have tønder, malet i forskellige farver, vil også være en fremragende evne til landing gustotsvetuschih planter.

Til at dekorere den sædvanlige blomsterbed, kan du beskytte det pænt lavt hegn malet i lyse farver, eller vævet hegn. Ofte som et materiale til dekoration af blomsterbede rester af marmorfliser anvendes. Stenene er lagt ud omkring det færdige blomsterhave og male med akryl maling.

Stadig på udkig efter et svar på spørgsmålet: "Fra hvad vi kan for at gøre senge for blomster?". Vi håber, at i denne artikel, du har lært et par originale ideer til design forstadsområde.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.