SundhedMedicin

Respiratoriske masker (foto). Hvordan til at bære en respirator?

Efteråret og den tidlige vinter - sæsonbetonede epidemier af influenza, almindelig forkølelse og SARS. Det er derfor, det er ikke nødvendigt i denne farlige tid til at glemme alt om de ekstra værnemidler såsom åndedrætsværn.

Favor og beskyttelse

I forbindelse med udbruddet af koldt vejr i mange byer i den epidemiologiske tærskel af året steg ca. femoghalvfjerds om året - firs procent. Ud over standard værktøjer til kulde, såsom styrkelse immunitet, hærdning, urtete, en af de mest pålidelige måde at undgå virus infektion er en medicinsk maske. I de senere år er antallet af mennesker, der bruger respiratoriske masker på gaden, i metroen, hospitaler, er steget dramatisk. Lægerne siger, at det er relateret til den epidemi af fugleinfluenza og svineinfluenza, og Ebola, hvis konsekvenser var aktivt diskuteret i medierne. Trods det faktum, at folk, der foretrækker denne form for beskyttelse er steget, kalder det et massefænomen er endnu ikke muligt. Beviset på dette er de offentlige arrangementer, såsom hockey og fodboldkampe, som distribuerer medicinsk masker under en influenzaepidemi. Men statistikkerne viser, at alt for ofte fans er så passionerede omkring det spil, de glemme alt om maske eller ikke ændre dem efter driftsbetingelserne.

Application Notes

Respiratorisk maske mod influenza anbefales som et middel til beskyttelse ikke kun raske og syge mennesker, men også dem, der allerede har lidt en virusinfektion i sæsonen, fordi svækket krop endnu ikke har været i stand til at modstå stormløb af nye virusudbrud. Da virus overføres ved luftbårne dråber og kan trænge ind i menneskets krop selv ved indirekte kontakt med patienten.

Læger anbefaler at bære beskyttelsesmasker ikke kun i uventilerede områder, hvor der er en patient, men også på offentlige steder såsom bus, indkøbscenter eller på gaden.

Tres procent lavere risiko for mulig smitte med influenza ifølge epidemiolog dåse ved at bære masker og regelmæssig hånd vask med antibakteriel sæbe. WHO advarer om, at forkert bære masker øger risikoen for at pådrage sig en virusinfektion.

Hvordan til at bære åndedrætsværn (professionel rådgivning):

 • medicinsk maske når den bæres dække alle mund og næse;
 • skiftende medicinske engangsprodukter masker er nødvendigt hver to til tre timer;
 • efter fjernelse af masken skal anvendes til at vaske med varmt vand og ansigt bihuler og hænder med sæbe;
 • Du kan ikke bruge en engangs maske igen, det vil sige, vasket eller behandlet desinfektion sprays.

Medicinsk maske deres egne hænder

Ikke enhver til at være bekymret for deres helbred, har råd til at bruge fem eller seks medicinske masker per dag.

Dette skyldes det faktum, at det første, i nogle apoteker i mindre byer og landsbyer er en mangelvare, og for det andet, er udgifterne til en sådan beskyttelse med anfald af kolde vejr stærkt forøget, hvilket resulterer i prisen for en maske kan være op til tyve rubler.

Virologer har bekræftet, at nødsituation respirator kan genbruges, er det nødvendigt at vaske det på sædvanlig detergent og jern jern på begge sider af jern Temperaturen bør være mindst halvfjerds grader. Med forbehold for de ovennævnte instruktioner vira fuldstændig ødelagt.

Mange at spare, foretrækker at gøre deres egne masker.

Hvordan laver virus maske deres egne hænder? Dette kræver, at segmentet af steril gaze på størrelse med 110h55 centimeter og uld.

 • Fold i halvdelen segmentet gaze, Definerer centrum, så det er lagt fladt, let fladtrykt lag vat størrelse 35h25 cm.
 • Ender af steril gaze, er bomuld ikke fyldt, skæres med en saks for at danne to par bændler-snørebånd.
 • Den øvre og nedre maskelag drejes på en sådan måde, at når iført maske dækker næse og mund, at der åbnes den nedre del af hagen.

Respiratorisk maske fra modedesignere

Den kolde og influenzasæson, mange online butikker og specialiserede apoteker begyndte at sprede usædvanlige medicinske masker haute couture. For eksempel kan hjemmesider findes maske med billedet af sjove smileys, eventyragtige figurer, dyr og endda helte yndlingsfilm. Også mange tilbyder denne service, som fremstilling af masker til kundens design. Forfatteren af denne idé i et interview sagde, at en sådan eksklusiv respiratorisk maske ikke kun vil hjælpe med at beskytte mod virus, men også tildele sin ejer fra mængden, og vil bidrage til en god stemning. Desuden er sådanne masker fremstillet af et specielt materiale, hvilket betyder, at de bevarer deres farve og form, selv efter gentagne vaske.

Omkostningerne ved en sådan medicinsk eksklusiv maske er omkring et hundrede og halvtreds - to hundrede rubler.

Valget af stof bund

Eksklusiv ansigtsmaske (respirator) er syet kun fra bomuld eller gaze medicinsk. Da masken er lavet af syntetisk stof holder skadelige bakterier og ikke "ånde".

Fomdfoldede klud skæres i ti identiske rektangler. Stramt presset mod hinanden og sy på maskinen. For at maskere kanterne syet farvet tyggegummi. Det færdige produkt kan males med speciel maling, dekorere med broderi eller pailletter. Det er interessant, at der ud over den direkte formål, en væsentlig egenskab ved nogle fotooptagelser er en respiratorisk maske. Foto modeller er primært brugt det for "Kaga", dvs., efterligner moderne japansk bevægelse.

sundhed tips

Medicinsk iført en maske udelukker ikke det faktum, af infektion med en virusinfektion, så læger anbefaler at holde en afstand på mindst en meter væk fra folk med influenza eller OTDR, samt:

 • Tør dine hænder med desinficerende løsninger.
 • Rør ikke ansigtet med uvaskede hænder.
 • Må ikke være i overfyldte steder.
 • Udluft undersøgelsen, mens du arbejder, samt soveværelset før de går i seng.
 • Reducer kontakt med mennesker, der viser tegn på sygdom, såsom hoste, løbende næse, og så videre.

Tips til dem, der allerede syg

Ved det første tegn på sygdommen bør konsultere en læge straks, samt:

 • Bliv hjemme, ikke at være i overfyldte steder.
 • Når hoste eller nysen, dækker munden, når ikke bærer åndedrætsværn. Medicinsk bandage når nysen og hoste er ved at ændre hver time.
 • Efter brug skal engangs maske og papirlommetørklæder være genstand for øjeblikkelig udnyttelse.
 • Særligt vigtigt under forkølelse og influenza til at vaske dine hænder med antibakteriel sæbe.

interessant faktum

Amerikanske forskere har erklæret, at de medicinske respiratoriske masker ikke beskytter mod virussygdomme, og tværtimod bidrager til spredning af sygdomsfremkaldende vira og bakterier i luftvejene. Forskerne har foretaget en undersøgelse, hvor to tusind sundhedsarbejdere deltog. Forsøgspersonerne blev inddelt i to grupper, den første gruppe anvender en maske på basis af vævet, den anden - en maske fremstillet af ikke-vævede materialer. Forsøget blev udført i seks måneder. Efter nogle undersøgelser, konkluderede forskerne, at sundhedspersonale, iført masker på grundlag af væv, meget mere almindeligt tegn på et svækket immunsystem og luftvejssygdomme.

Ved hjælp af en respiratorisk maske, er det vigtigt at huske, at de ikke er befordrende for anholdelsen af sygdomsfremkaldende bakterier med 100% og er kun et hjælpemiddel i sæsonen af SARS.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.