Mad og drikkevarerOpskrifter

Hummus - hvad er det? Hvordan at lave mad hummus? Den klassiske opskrift på hummus

I Mellemøsten er meget populær kold snack er hummus. Det vil sige, vi vil overveje i dag. I Israel, Libanon, Tyrkiet og Syrien tjente denne skål som en sauce med pitabrød og pitabrød, og i nogle lande er det bruges med chips eller brød. Humus er en snack kikærter, sesam pasta, olivenolie, citronsaft, paprika og hvidløg. I de senere år har denne parabol vundet stor popularitet i vegetariske retter. Det er især værdsat af folk, der ikke kan spise fødevarer, der indeholder gluten.

Sammensætning af hummus

Hummus (dvs. vi allerede kender) er lavet af kikærter, som er jorden ved hjælp af en blender til puré. Afhængigt af dens sammensætning, de retter smag kan variere. Og det afhænger af krydderier, der føjes til smag, samt grøntsager. Meget populære tilføjelser til denne delikatesse tjene ristede tomater, mosede græskar, pinjekerner, fetaost og andre. Den meget samme skålen indeholder en masse protein, fiber, jern, og så videre. Overvej et par opskrifter på usædvanlige retter.

Hummus: klassisk opskrift

Denne ret er meget populær i østlandene. Det er ofte kogt. Denne ret kan findes i restauranter i mange lande. Gør det er ikke så svært og tager ikke meget tid.

Ingredienser: fem hundrede gram kikærter, syv spiseskefulde olivenolie, seks spsk af hvide sesamfrø, en halv skefuld spidskommen, fire fed hvidløg, fire af citronsaft, salt og krydderier efter smag.

fremstilling:

Hummus (klassisk opskrift) fremstilles som følger: kikærter gennemvædet i tolv timer ved tilsætning af små mængder soda i vand, er det vel at mør. I løbet af denne tid, kikærter svulmer og absorberer alt vandet. det vaskes derefter, er vand hældes ved en sats på en til fire (i dette tilfælde skal fuldt ud koge under mæskning) og kogt i to timer, periodisk fjernelse af skum, der dannes. Mellemtiden forbereder fyldet.

Fremstilling af fyldning

Spidskommen stegt indtil indtil den karakteristiske lugt vises. Derefter tilsættes sesamfrø og tørret på høj varme i fem minutter, ryster panden hele tiden. Han bør være gylden brun, men ikke mørke. Derefter afkøles den. Blandingen formales godt, tilsæt olie og pisk blender, indtil konsistensen af tyk fløde.

Tilberedning af måltider

Madlavning på hummus, den klassiske opskrift, som vi overvejer. Klar kikærter fjernet. Filtreret gennem en bouillon, som skal tømmes i en separat beholder. Del ærter hældes olie og drysset med salt. Resten af bønnerne er jorden blender, tilsæt olie, to hundrede gram anstrengt bouillon, sesam pasta, hvidløg og citronsaft.

Klassisk hummus serveret, garneret med urter, paprika, ærter, sammen med udskudt lavashom. Det kan også leveres som en separat skål, eller som supplement til forskellige salater. Opbevar den på et køligt sted ikke mere end ti dage.

Hummus på hebraisk

Ingredienser: tre hundrede gram kikærter, et hundrede gram sesam, ske-gulv spidskommen, syv skeer citronsaft, pinjekerner, salt og krydderier, olivenolie og krydderurter efter smag.

fremstilling:

Før du koge den jødiske hummus, kikærter nødt til at sortere ud, vaske godt og hæld vandet om natten. Over tid, vandet drænet, ren skræl kikærter, fylde ny vand, og kogt i to og en halv time. I løbet af denne tid bønnerne skal være blød. Når de er kogt, vandet drænes ind i en separat skål (det får brug for mere). Spidskommen og sesamfrø drysses på panden og steg i tre minutter, under jævnlig omrøring. Så de er malet i en kaffemølle. Til denne blanding tilsættes salt, hvidløg og smør og pisket ved anvendelse af en blender. Så i denne masse sætte kikærter og pisk igen. Til en blanding bestående af ært bouillon, tilsat salt og krydderier, citronsaft og bland. Klar hummus af kikærter dekorere pinjekerner, urter. Den serveres både varm og kold.

Hummus med artiskokker

Ingredienser: en kop dåse artiskokker, fire hundrede og halvtreds gram dåse kikærter, halv skefuld citronskal, tre spiseskefulde citronsaft, to spiseskefulde olivenolie, fem spiseskefulde tahini og to spiseskefulde persille hakket, en knivspids salt, en fjerdedel øse af flager af rød peber, to fed hvidløg.

fremstilling:

Hjemmelavet hummus med artiskokker får en unik smag. Denne ret går godt med chips eller grøntsager.

Så satte kikærterne i en blender sammen med hakkede artiskokker, tahini pasta, olie, hvidløg og alle de andre ingredienser undtagen greens. Hele denne blanding blev pisket til en tyk pasta. Det færdige fad er drysset med persille og et par artiskokker.

Hvornår og hvordan man spiser hummus

Hummus (dvs. vi allerede kender) er fantastisk til morgenmad, så hver ejer vil ikke have at bryde deres hoveder over, hvad at lave mad til sin husstand. Dette skyldes, at fadet er udstyret med mange nyttige egenskaber. Ved morgenmaden, er det serveret med frisk brød, god pasform og pitabrød, kiks eller chips.

Hvis serveres hummus til frokost eller middag, dens komplement, friske eller konserverede grøntsager eller kød. Ideelt denne parabol er kombineret med en bøf eller grill. Usædvanlige smag det erhverver, når det er spredt på en stor tallerken, midt i, som lå stegte svampe eller kød.

Hummus, hvis billede er vedhæftet, er en ernæringsmæssig produkt, der kun indeholder naturlige ingredienser. Når dets fremstilling anvendes ikke nogen smags- eller tilsætningsstoffer. Denne ret er meget populær i kosten køkken, fordi det indeholder en lille mængde af kolesterol. Regelmæssig dets anvendelse er med til at reducere blodsukkeret, forhindrer udviklingen af hjertesygdomme. Efter brugen af dette produkt er der en følelse af mæthed, som varer i lang tid.

Grøn hummus (amerikansk)

Ingredienser: En tredjedel af kop basilikumblade, fire hundrede gram kogte kikærter, en krukke med dåse bønner, tre spiseskefulde olivenolie, fire fed hvidløg, to spiseskefulde citronsaft, salt og peber.

fremstilling:

Re hvordan man laver hummus, bladene har brug for at blanchere de basilikum tyve sekunder og køle dem straks i isvand, tør og sat i en blender. Der tilsættes også hvidløg, en teskefuld citronsaft, grøntsager, salt og peber, lidt olie. Hæld langsomt olien, samtidig med at piskeris. Tilsæt derefter citronsaft, hvis det ikke er nok, men en masse af at sætte det er ikke nødvendigt, at fadet ikke var surt. Det færdige puré spredt på en stor tallerken, serveret med chips fremstillet af majs. Hvis basilikum eller anden grund ikke passer, kan den udskiftes med persille eller koriander.

Hummus med Aubergine

Ingredienser: fem hundrede gram Aubergine knivspids friskkværnet peber, fire hundrede gram dåse kikærter, et fed hvidløg, tres gram olivenolie, salt skeen halvdelen, to spiseskefulde tahini, to spiseskefulde citronsaft.

fremstilling:

Fremstillet aubergine skåret i terninger, blandet med salt og peber, smør, spredes på en bageplade og bagt i tyve minutter. De blender sat dåse kikærter, pre dræne vand fra det, tilsat afkølet aubergine, pisket til puré tilstand. Det færdige fad skift i en skål og server, pynt med krydderurter, hvis det ønskes. Opbevar den på et køligt sted ikke mere end ti dage.

Endelig ...

Nu ved vi, at du kan forberede morgenmad i hummus. At det er godt klar over orientalske retter. For nylig, men en skål af kikærter, tahini og olivenolie er blevet meget populære i mange lande rundt om i verden. Vi elsker det, og voksne og børn. Der er mange muligheder for dens fremstilling, men en del skal indeholde følgende komponenter: kikærter, sesam pasta, citronsaft og olivenolie, hvidløg og paprika. Denne ret går godt med rå grøntsager, kød, svampe, frisk brød, kiks eller chips. Uanset hvad det var, men det er velsmagende, usædvanlige orientalsk delikatesse vundet hjerter af mange mennesker i forskellige lande, så de er glade for at beskæftige sig med hans madlavning.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.