HjemlighedKonstruktion

Byggematerialer til haven: beton M100 og M100 løsning

I moderne byggeri bruger en masse forskellige materialer. Nogle af dem er dukket op for nylig, såsom betonblokke og porøs mursten, og nogle har været kendt i over tusind år og har været brugt i opbygningen af mange bygninger, for eksempel den samme beton, mørtel eller almindelig mørtel.

Planlægning arrangement af private huse, nogle gange ikke engang ved, hvad der passer bedst, og hvad opt. I denne artikel beskriver vi i detaljer om funktionerne i populære materialer som beton M100 og M100 løsning om, hvordan de adskiller sig fra de andre, og hvor de kan bruges.

Af den måde, vidste du, at betyder parameter M100? Denne betegnelse er en ret almindelig brand. Ud til beton og mørtel, kan du også møde mursten M100 M100 og den selv tung olie, der anvendes som brændstof til forskellige installationer og køretøjer.

Byggematerialeindustrien mærke M100 refererer til graden af styrke, bæreevne på 100 kg pr 1 kvadratcentimeter. Selvfølgelig, hvis du ønsker det, kan du bruge mærket M300 eller M500, men hvad er pointen at betaler for meget? Hvis bygningen ikke er højere end 2-3 etager, mærket M100 er helt nok.

beton M100

Dette mærke er populære og meget brugt til forskellige anlægsarbejder. Det har den enkle struktur, som naturligvis gavnlig effekt på dens pris. Men vi bør huske på, at det alt for lave styrke værdier og kun at bruge dette materiale, hvor belastningen ikke overstiger grænserne for dette mærke.

Beton M100 er oftest bruges i det forberedende arbejde for etablering af bunden af fundamentet. Det bruges også i vejbygning som de underliggende fundamentale, især hvis en sådan vej ikke er for tung trafik er planlagt. Det er velegnet til montering af kantsten, tagrender enhed blinde områder, tidevand, fortove, gangstier, dvs. for enhver ikke-strukturelle beton.

Beton M100 bliver ofte omtalt som magert. Navnet henviser til det faktum, at den indeholder det mindste antal af cement, som er ansvarlig for tilslutning af alle komponenter i den samlede indtægt. En blanding fremstilles ved anvendelse af kalk grus eller knuste sten eller granit fyldstof. Forholdet mellem murbrokker, sand og cement til denne kvalitet af beton - 7: 4,6: 1.

Opløsningen af M100

Denne cement-sand mørtel, som er designet til gips baser. For den bedste udnyttelse af dens fremstilling cement klasse M300 og M400, samt additiver virker ler med kalk. Med denne løsning fungerer forskellige modstående overflader. Dens gode at bruge til at fjerne fejl og uregelmæssigheder. Denne blanding er også udbredt anvendt til tætning flisefuger og til montering af keramik, gips og andre typer af fliser. Nogle gange er det brugt i cement afretningslag gulvet.

Hvad er bedre at bruge, mørtel eller beton?

Hvis mærket af de samme byggematerialer, vil deres styrke være den samme. Men hvis vi tager hensyn til en sådan parameter som slidstyrke, fra dette synspunkt, vil betonen være bedre som en løsning for denne indikator giver ham omkring tre gange. Men løsningen er ikke stort aggregat - knuste sten, og så i nogle tilfælde vil det stadig være bedre. Som du kan se, det hele afhænger af detaljerne i arbejdet, så valget afhænger af den konkrete situation.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.