ForretningTjenester

Optimalt udbytte, Likvidation LLC

Et koncept af ordet "eliminere" ubevidst skaber en følelse af en vis ængstelse.

Hvad jeg mener? Jeg har til at beskæftige sig med afviklingen af hans selskab. Ved første alt var fint - handel udviklede, men da kun i hele landet plante leverer materialerne blev lukket, hvilket medfører en kædereaktion. Blot ønsker at præcisere, at afviklingen af den juridiske enhed til tider hårdere end dets registrering. Først og fremmest, at selskabet skal betale alle gæld i køen henholdsvis er fastsat i lovgivningen. Likvidation Company med gæld - en traditionel praksis, der er ganske forudsigelig, da lukker normalt sker, fordi virksomheden ikke kan betale alle medarbejdere, kunder, leverandører.

Til ødelæggelse er forpligtet til at tage ved hjælp af kvalificerede fagfolk, der vil være i stand til, efter loven, lave en likvidation så smertefri som muligt for forretningsrejsende skabere. For at kunne eliminere LLC, bør være 2-3 måneder, hvis gælden i virksomheden og den lille værdi af den eksisterende ejendom vil være nok til at betale. Der er en række af nuancer, især i overensstemmelse med de tidsfrister.

I tilfælde af likvidation af min faste tog det omkring fem måneder for at endelig beskæftige sig med gæld og bringe dokumenterne i orden. Fem måneder senere, modtog jeg et certifikat fra registret af virksomheden lukket. Kvaler og erfaringer har været ligesom og endeløse påmindelser medarbejdere skat, kreditorer. Så hvis du bliver nødt til at stå fast likvidation, skynd dig og straks kontakte en specialist. Ja, og loven er bedre ikke at spøge.

Selve begrebet ordet "eliminering" på det ubevidste skaber en følelse nogle angst. Alt sker på grund af det faktum, at hjernen - kroppen sparsomt udforsket, nogle gange bedrager os og giver en forkert beslutning og foreninger. Du kan tage, for eksempel at lukke en virksomhed. likvidation af den virksomhed - en absolut normal, normal proces, der dekreteret af vores lovgivning. I en markedsøkonomi den stærkeste overlever, men til tider at opretholde et synkende skib er simpelthen ubrugelig og håbløs.

Hvorfor al denne jeg? Jeg var nødt til at beskæftige sig med afviklingen af mit firma. Ved første alt var fint - business tvister, men efter den første og den sidste fabrik i landet, der leverer råvarer, lukket, hvilket medfører en kædereaktion. På forhånd vil jeg gerne understrege, at afskaffelsen af den juridiske person er meget vanskeligere end at skabe. Først og fremmest, er selskabet forpligtet til at betale alle skyldige beløb i henhold køer er etableret ved lov. Likvidation Company med gæld - en fælles praksis, men ellers kan det ikke være, siden afskaffelsen af, som regel skyldes det faktum, at virksomheden ikke kan betale med deres kunder, medarbejdere, leverandører.

I den fase af ødelæggelse der må du tage ved hjælp af erfarne fagfolk, der ved, hvordan, uden at overtræde reglerne for adfærd hele processen så behageligt som muligt for forretningsrejsende skabere. Hvis du hurtigt vil fjerne Ltd af gæld, vil tage et par måneder, forudsat at selskabets gæld er små og priserne beregnede egenskab er tilstrækkelig til tilbagebetaling. Der er mange nuancer, især i relation til frister compliance.

For at eliminere min virksomheds advokater tog omkring 5 måneder til fuldt ud at løse de problemer med gæld og bringe dokumenterne i orden. Efter 5 måneder, jeg har modtaget et certifikat af likvidation. Rystesyge og ophidselse over, såvel som almindelige opkald til medarbejdere skat, kreditorer. Så hvis du vil være behov for at fjerne juridiske person, skynd dig og straks kontakte en specialist. Desuden er de juridiske spørgsmål er ikke værd at eksperimentere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.