Hjem og familieKæledyr

Hvilken mad for britiske katte til at vælge? Tips og anmeldelser på producenter

Britiske katte - det er nogle af de mest interessante repræsentanter for katten verden. Dette gælder ikke kun for deres unikke udseende, men også karakter. Overraskende smart og fredelig, vil de gøre virksomheden enhver person, få venner med børnene. Naturens tålmodighed giver dig mulighed for at gøre nogen af deres narrestreger. I dag ønsker vi at tale om mad til de britiske katte. Ernæring dit kæledyr bør ændres, komplet og selvfølgelig lækker, fordi disse katte er anderledes selektivitet.

behov katte

Først og fremmest bør mad til britiske katte indeholde masser af protein. På trods af at det er kæledyr, de stadig forblev rovdyr bortskaffes til animalske fødevarer. For den gennemsnitlige brite i dag nødt til 125-250 g mad. I nogle tilfælde (graviditet, høj fysisk aktivitet), kan mængden øges op til 300 gram Når du vælger selv en killing, skal du forstå det samme, at mad for britiske katte skal være forberedt specifikt. Alle krydderier, salt og andre tilsætningsstoffer, som er rigeligt i vores sædvanlige mad, skadeligt for dem.

Hvordan til at beregne den optimale dosis

Ration beregnes baseret på normen på 70 kcal og 10 g protein pr 1 kg af dyrets legemsvægt. Samtidig feed af britiske katte kan være både naturlig og klar. Og bedst af alt, hvis du lære en killing til en række fødevarer fra de forskellige aldre. I dette tilfælde har problemet med en afbalanceret kost ikke true dig.

Så, som vi har sagt, er det primært en fluffy skønhed behov protein. Dette kød, fisk, æg, hytteost, sojamel, som i alt 200 gram om dagen. Kulhydrater er også nyttige som en kilde til energi. Dog bør beløbet være langt mindre end omkring 50 gram om dagen. Dette kan være ris, havregryn og boghvede. Korn stort set ikke assimileret og fyldstoffer. Kød og fisk absorberes godt i rå form, er det nødvendigt kun promorozit godt, men sørg for at koge kornene.

Hvis du vælger en naturlig kost

Udeluk fra kosten af svinekød eller lam, det er for tung mad. Helt fjerne fødevarer fra dit skrivebord, eller du vil reducere levetiden af hans britiske.

Det er meget ønskeligt at give dit kæledyr kylling hoved og fødder, som efter et måltid, de kan have tarm skade. Hvis du ønsker at klappe en skærpet tænder, giver en stor oksekød knogle med årer. Men fisk, i modsætning til den gængse opfattelse, ofte ikke kan gives. Killinger kan gives på forhånd promorozhennaya fisk en gang om ugen, og voksne hver anden uge. Vær sikker på at let podvarite fisk og fjerne det fra knoglerne. Hvis dit kæledyr urolithiasis, er fisken helt udelukket.

Naturlig kost, uanset hvor balanceret det kan synes, kræver den obligatoriske anvendelse af vitamin og mineral-komplekser. Ellers er det meget sandsynligt, at udviklingen af beriberi. Hvis du er madlavning mad på forhånd, derefter opdele maden i lige store portioner og fryse. Før du giver en kat, du har brug for ikke kun at afrime, men også for at sikre, at maden var varm. Kolde fødevarer britisk kontraindiceret.

Fra førende producenter

Tørfoder til katte i det britiske - er på den ene side er det meget belejligt. Ejeren ikke behøver at bekymre dig, at hans favorit ikke fik nogen vigtig sag. Hertil kommer, altid summende med stor velbehag spise indholdet af poserne. Der er dog nogle faldgruber. På markedet for færdige foder en masse forfalskninger og sælgere ikke altid overholder de optimale opbevaringsbetingelser. Alt dette er først og fremmest, påvirker kvaliteten af fødevarer, og det er allerede afspejlet på din hunds helbred.

Hvad er umuligt at fodre

Husk, at mad til den britiske race af katte skal være af høj kvalitet. Giv ikke dit kæledyr "Whiskas", "Kitiket", "Purina" og andre billige fødevarer. Alle økonomi-klasse indeholder mange farver og varianter, ballast komponenter og meget lidt protein. Som et resultat af fodring af dyrene udviklede nyresten, leversygdom forekomme og mavetarmkanalen. Det er bedre at fodre din britiske naturlige fødevarer, vil brugen være mere.

Optimal kost

Royal Canin - er foder for britiske katte præmie. Det har en række konkurrencemæssige fordele. For det første, fordi denne fødevare er forholdsvis overkommelig og tilgængelig i de fleste specialbutikker. Desuden skal det bemærkes, at det har en afbalanceret sammensætning, et dyrefoder fremstillet af råvarer af høj kvalitet. På baggrund af erfaringerne fra mange ejere, opdrættere og dyrlæger, kan vi konkludere, at dette er en af de bedste foder til i dag.

Dette helt indeholder flere muligheder klar kostvaner for dit kæledyr. Producenten tilbyder en koncentreret mousse til unge killinger. Efter 4 måneder, de kan være vant til at tørre foder af samme mærke. Husk, at tørfoder skal opbevares i lukkede, uåbnede poser. Dåse dyrefoder skift i en glaskrukke og opbevares i køleskab.

Alt Kun den højeste kvalitet

Selvfølgelig, alle ejere ønsker at give deres kæledyr den bedste. Derfor dyrlæger rådes til at være opmærksomme på den præmie mad. Britiske katte er ikke let at omskole, så det er bedre at vælge kun de mest godt. Og mange dyrlæger er enige om, at Royal Canin - det er godt, kvalitet mad præmie, men hvis det er muligt, er det bedre at vælge en mulighed på linje af super-præmie.

Den væsentligste forskel

Feed super premium bare perfekt til briterne. Den væsentligste forskel - en høj næringsværdi, høj fordøjelighed. Ved fremstilling af de kategorier af anvendte foder kyllingekød, lam, æg og kvaliteten af korn. Det bedste muligheder for briterne foder Eukanuba tilbud (Holland), Hills (USA), Pro Pac (USA). Meget god og kvalitet kostvaner, der anbefaler de førende opdrættere.

Feed-Holistisk

Det ser ud til, der kan være mere kvalitativ end kostvaner præsenteret ovenfor. Men det bedste af britisk mad til katte, eliten super-præmie. Feed-Holistisk helt allergivenlige. De omfatter nytteplanter og frugter, grøntsager og kosttilskud. Foderkomponenter vælges på en sådan måde, at dyrene modtage alle nødvendige stoffer. foderkomponenter ikke hindrer sidestilles med hinanden, hvilket resulterer i en maksimal optagelse i kroppen af dyret. Men sådanne tilbud i markedet er knappe. Dette er den berømte mad Acana (Canada), Chicken Soup (Diamond, USA), Eagle Pack (USA). Hvis du tilfældigvis finde denne slags mad, brug af denne mulighed. At dømme efter de anmeldelser af dyrlæger, det er den mulighed, der kan anbefales til alle britiske.

Er det muligt at kombinere de to typer af kost?

Om at blande naturlige og færdige foder er allerede blevet sagt en masse, men kom ikke til samme mening. Mange tror, at det er muligt i morgen at fodre dyret grød og kød, og så en dag sætte en kop tørfoder, men dyrlæger er kategorisk imod en sådan beslutning. Det er umuligt at fodre tørfoder som en delikatesse, eller en gang om dagen eller en gang om måneden.

Anbefales kraftigt at fodre dit dyr feeds fra forskellige producenter. Det maksimale, der er tilladt, er at sprede den kost, som består af tørfoder våd dåsemad af den samme producent. Således er andelen af dåsemad bør ikke overstige 25% af den daglige normen.

For at opsummere

At dømme efter de anmeldelser, den ideelle mad til British Shorthair katte - det er virksomhedens produkter Hills (USA). Den lever super-præmie, som tager hensyn til de særlige forhold i denne race, og gør det muligt at dyrke en sund og aktiv dyr. Desuden er alle af høj kvalitet foder det oftest findes i russiske butikker, hvilket gør det lettere at mestre opgaven. Du behøver kun en gang om måneden for at opdatere reserverne, og briten vil vokse op sunde og glade.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.