Nyheder og SamfundBerømtheder

Vladimir Krasnopolskiy: Filmografi. De bedste film af instruktøren

Vladimir Krasnopolskiy - en talentfuld instruktør, som meddelte, selv ved en sådan tv-serier som "Skygger ved middagstid", "Eternal Ring". Enkel fyr fra Sverdlovsk, blev født i 1933, har han formået at blive en symbolsk figur af den nationale biograf. Til hans 82 år i master tog han over 30 af høj kvalitet spillefilm og tv-serier. Hvilke af dem skal findes til fans, der er interesseret i hans arbejde, og blot publikum, der sætter pris kvalitet biograf?

Vladimir Krasnopolskiy indledende måde

Den første store resultat var instruktørens film "Den langsomste tog', udgivet i 1963. På skabelsen af denne film, såvel som over alle fulgte ham malerier, Vladimir Krasnopolskiy arbejdet sammen med sin fætter Valeriem Uskovym. Handlingen foregår i foråret 1943, da Anden Verdenskrig stadig i fuld gang. Troop toget forlader byen, befriet fra fjendtlige soldater. Journalisten Sergeeva, lysende begivenhederne i krigen og rejser i en separat bil, er der lejlighedsvis rejsende, der ønsker at komme ud af et farligt sted. Korrespondent ude af stand til at nægte sine "gæster".

Positivt reageret på kritikken og dramaet "Nepodsuden" præsenteret for offentligheden i 1969, som også var skaberen af Vladimir Krasnopolskiy. Hovedpersonen er en trist billede - Pilot Forrådt af en ven og elsker i sin ungdom. Alle deltagere i begivenheden mange år senere pludselig befinder sig om bord, piloten af offeret. Oleg Strizhenov, legemliggjort billedet af hovedpersonen, har han modtaget adskillige priser for denne rolle.

star TV-serie

"Skygger Ved middagstid" - et tv-projekt, hvorefter i 1972 blev berømt Vladimir Krasnopolskiy. Serien er en milepæl saga, hovedpersonerne som individer repræsenterer en enkel, ved første øjekast, den sibiriske familie. Men fortiden ikke lader Ustinov Pistimeyu, som har en direkte indvirkning på den skæbne deres børn. TV-serien dækker perioden af det sovjetiske regime 70-årige, som viser den tragedie, der havde oplevet på det tidspunkt landets indbyggere. Plottet er lånt fra den eponyme roman Anatoliya Ivanova.

Vladimir Krasnopolskiy - instruktør, der har skabt og er kendt for at arbejde som tv-serien "Eternal Ring". Fokus for publikum er familien igen, repræsentanter hvoraf nødt til at gå igennem strabadserne revolutionens, gennem tre store krig. Der lægges særlig vægt på skaberne af den evige konflikt mellem fædre og børn, der forværres af indflydelsen af begivenheder i verden. Den første serie blev offentliggjort i 1973, i 1996 direktør for "afsluttet" TV-projekt, der giver den med dele tidligere fjernet af anmodningen censur.

de bedste filmprojekter

Ikke kun på grund af nedskydningen af høj kvalitet serien har formået at blive berømt sådan en begavet mand som Vladimir Krasnopolskiy. Film lavet af ham med bistand fra Uskov, er også populære. For eksempel bør du helt sikkert se drama "Thief", kreativ tandem udgivet i 90 år. Det vigtigste heltinde af båndet er en ung kvinde tvunget til at gøre en levende ved at sælge en levende i en vanskelig periode med perestrojka. I modsætning til omstændighederne i karakter formår at finde kærligheden.

Fans af detektiv genren vil kunne lide billedet "meddelagtighed i mord", historien er taget fra det samme produkt Uotena. Historien begynder med opdagelsen af liget af en ung kvinde, den tidligere hustru til en velhavende mand. Undersøg kriminalitet og morderen har til Senior Inspector Fields, hjælpe ham i denne er taget Detective Gilbert, som har sin egen oprindelige version.

Hvad andet at se

Ovenstående er ikke alle værdige værker, der fandt Vladimir Krasnopolskiy. Filmografi kreative duo omfatter også den populære TV-serie "Two Fates", som skaberne var i stand til at vende tilbage til sin corporate modtagelse. Historien om de centrale figurer er afsløret langsomt over mange år. Hovedpersonen - en pige fra samme landsby, der engang var den tidligere bedste venner.

Skal vise interesse i multi-drama "Wolf Messing", som beskæftiger sig med det liv stien til den berømte seer. Du kan også se den nyeste serie, skabt af fætre Krasnopolsky og Uskov - "Funny liv"

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.