SundhedSund kost

Oksekød: kalorieindhold, gavn og skade

Under kalorie forstås den mængde energi, som modtager kroppen af et bestemt produkt. Traditionelt menes det, at et gram fedt indeholder ni kalorier, et gram kulhydrat giver fire kalorier, og et gram protein har tre kilokalorier.

Disse tal gør det muligt at beregne indholdet af et produkt kalorieindhold. Afhængig af den metode til fremstilling af energiindholdet i maden er under forandring. En af de unikke i sine energiintensive produkter er oksekød. Dens kalorie indhold er lavt.

Oksekød kød kaldes nogen kvæg. Dette kan være en ko eller tyr kød, bøffel, yak, okser, bøffel. Oksekød - en værdifuld kilde til protein, B-vitaminer og andre næringsstoffer. Det kan koge, brase, stege eller pande på kul, røg eller bage. Af hakket kød kan lave frikadeller, ravioli, frikadeller. Oksekød er egnet til sky eller fyldstof.

Kaloriefattige råt kød varierer fra 177 kcal i hakket oksekød til 446 kilokalorier i bacon og ribben.

Kogt oksekød, en kalorie - 220 kcal per hundrede gram af produktet er meget nyttig på grund af proteinindholdet. oksekød protein er let fordøjeligt af det menneskelige legeme.

Måske er det ikke det diætetisk produkt, men det er det gennemsnitlige indhold af oksekød ernæringseksperter fedt anbefaler, at folk, der ønsker at tabe sig. I kampen mod overvægt kogt oksekød er bedre at bruge ikke mere end to gange om ugen.

Sidder på en diæt, er det bedst at bruge de mest "lean" udskæringer af oksekød. Disse omfatter mørbrad, kam, mørbrad og tynd kant. Disse dele af slagtekroppen indeholder mere protein og derfor er det bedre fordøjet og ikke overbelaste kroppen.

Oksekød gryderet, hvor kalorieindholdet er ikke mere end 220 kcal er et alternativ kogt. Oksekød kan ikke udelukkes fra kosten i mere end to uger, uanset stivhed i kost og sygdom. Det er allergivenlige, hvilket betyder, at det ikke har nogen kontraindikationer. Slankekure, kost diversificere kød oksekød. Stuvet eller kogt, er det altid tilfredsstiller appetit og forårsager en følelse af tyngde.

For folk, der ønsker at holde figuren, ikke begrænser sig selv i kødprodukter, kan det være tilrådeligt at tilberede bøffer af hakket oksekød til et par. Et hundrede gram af produktet indeholder kun 177 kalorier.

Oksekød, hvilket kalorie er ikke så stor som svinekød, indeholder meget lidt fedt. Det er i stand til at reducere niveauet af "dårlige" kolesterol. Dette produkt er uundværligt for diabetikere.

Ernæringseksperter anbefaler overholde en sådan kost, som udgør 60% kulhydrater, og 30% er givet fedtstoffer. I dette kød som oksekød kaloriefattige og næringsværdi i fuld overensstemmelse med dette krav.

Den eneste ulempe af oksekød, og selv da ikke alle, men kun det, der dyrkes på gården - er tilstedeværelsen i kød af restkoncentrationer af væksthormoner, forskellige kosttilskud og antibiotika. Faktum er, at med hjælp af sådanne tilsætningsstoffer, er landmænd kæmper med dyresygdomme og vækst problemer. Derfor utvivlsomt bedre køb kød fra køer, der afgræsses på ren eng.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.