SundhedSund kost

Den mikro-makro kost - grundlaget for sund kost kvinde

Af den aktuelt eksisterende rigtige kost er den bedste mikro-makro kost ( "bio" - Liv og "makro" - stor).

Dens grundlæggende princip er opfattelsen, at det kun er nødvendigt at spise de fødevarer, der er specifikke for det område, hvor de bor.

Det andet princip - naturlighed. Brug kun anbefalede naturlige og modificerede eller forarbejdede fødevarer (dåse majs, dåse grøntsager, syltede produkter).

Det tredje princip er, at vi er nødt til at være opmærksomme på deres individuelle karakteristika og smagspræferencer.

Den mikro-makro kost - det er mere en livsstil, der har til formål - erhvervelse af harmoni med naturen. Derfor skal du overholde følgende regler:

  • Produkter bør kun være naturligt. Det anbefales at købe dem fra et velrenommeret sælger, eller andet at vokse på sin egen grund.
  • Sørg for at studere deres sammensætning, når du vælger produkter. Det bør være smagsforstærkere, kemiske farvestoffer, konserveringsmidler og andre kemiske tilsætningsstoffer.
  • Bør udelukkes fra brugen af halvfabrikata. Madlavning anbefales i den ene måltid.
  • Det eliminerer brugen af store mængder væske. Bør drikke små slurke, bare for at slukke deres tørst.
  • Vær sikker på at tygge maden, fordi processen med fordøjelsen begynder i munden. I dette tilfælde vil den følelse af mæthed kommer meget hurtigere, kan assimilere alle næringsstoffer og stofskifte til normal snart.
  • Anbefales at begrænse brugen af salt. Tilsættes til fødevarer kan kun havet, snarere end sten.

Derfor kan man ikke sige, at mikro-makro - en mager kost. Mest sandsynligt er det et sæt regler og principper i hver dag, der anbefales at være sikker på at udføre. Derfor gør en kost er ikke svært.

En af de vigtigste ingredienser bør være frugt og grønt, det er det,
Den vokser i det område, hvor vi bor. Behøver kun at vælge "sæsonvariation". Til vores band kan det være et græskar, æbler, gulerødder, pærer, blommer, blomkål eller kål, og så videre. Men mikro-makro kost er strengt forbudt brugen af kartofler, rødbeder, tomater og endda zucchini. Madlavning grøntsager bør kun være et par, ved hjælp af den minimale varmebehandling. Det er forbudt at spise tropiske frugter (ananas, kiwi, bananer, appelsiner). Men her er det vandmelon og melon til at spise om sommeren skal du være sikker på.

Den anden større komponent af kost - korn og korn. Det er nødvendigt at vælge kun fuldkorn: havre, rug, boghvede, brune ris. De kan sættes i supper, gryderet eller kok krydrede og ikke-mejeri korn. Brødet skal spises kun et groft slibning.

Den mikro-makro kost - vegetar. Derfor er brugen af kød og mejeriprodukter er forbudt. Faktum er, at i disse halvfabrikata indeholdende antibiotika, konserveringsmidler, farvestoffer og hormoner, "proppet" dyr. Derfor kun tilladt at tilføje en lille mængde til at spise fisk og skaldyr. Fordi videnskabelige undersøgelser har vist, at de bedre absorberes af kroppen og ikke indeholder skadelige stoffer. Men bliver nødt til at fjerne fede fisk (laks, ørred, laks, karpe).

Tilsæt ikke blanding af duftende krydderier til madlavning fødevarer. Du behøver kun at vælge friske krydderurter og rodfrugter (persille, dild, grønne løg, peberrod).

Mikro-makro kost forbyder indtagelse af chokolade, slik, honning, sukker. Til dessert, anbefales det at spise tørret frugt, nødder eller græskarkerner (men du kan spise lidt, og ikke hver dag).

Spis godt og forblive sunde!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.