SundhedSund kost

Hvordan til at beregne, hvor mange kalorier i pandekager?

Folk sidder på en diæt, ikke føler "fremmede til denne hyldest til livet." Hvis alt fejres fastelavn, og vi vil, Weight Watchers, eller på anden måde tvunget til at tælle kalorier, kan vi forkæle dig selv med lækre russiske pandekager. Vi har to muligheder: enten at spise denne delikatesse mindre, eller bage det således, at energiindholdet i produktet er faldet flere gange. Hvor mange kalorier i pandekager, og hvordan man kan reducere den ernæringsmæssige værdi af bagningen? Lad os se det i øjnene.

De russiske epos siger, at Ilya Muromets blev fodret pandekager. Derfor, siger de, og tog kæmpe styrke. Faktisk er dette produkt meget nærende, fordi det indeholder hvedemel, sødmælk, gær, sukker og æg. Og vi bage dejen til fedt, og på toppen, efter smag, sætte et stykke smør, fløde, creme fraiche, marmelade eller honning. Således er den samlede oparbejdet en solid figur, og svaret på spørgsmålet om, hvorvidt, hvor mange kalorier i pandekager, vil være 330 kcal pr 100 gram produkt. Men det er nyttigt at behandle - mælk giver kroppen fosfor og vitaminer, gær og æg en gavnlig effekt på hud, hår og negle. Lad os nu overveje, hvordan man forlade hele denne positive, men på samme tid på hofterne ikke at udskyde de ekstra kilo.

Lad os starte med det vigtigste, grundlaget for mad, mel. Wheaten af højeste kvalitet giver pandekager smag og fluffy tekstur. Men det er meget nærende. Butikkerne solgte analog af det "pandekage", men det er bedre ikke at erhverve. For det første er der ingen gavnlige egenskaber af fuldkorn, og for det andet, der er allerede blevet tilføjet æggepulver. Hvor mange kalorier i et produkt, er producenten ikke engang kender. Det er bedst at erstatte hvedemel rug, boghvede, havre eller byg. I disse diætprodukter gemmes alle den helbredende kvaliteten af korn, i øvrigt, er de mindre stivelse, og derfor et sådant produkt er lettere at fordøje.

Nu til den væske, som vi avle dej. Mange kvinder bruger sødmælk, hvilket bestemt er anvendelig, men det kan skade harmonien i vores taljemål. Så opløse mel skummetmælk, kefir, yoghurt eller endda mineralvand .... Den sidste mulighed - den mest ideelle, fordi der i almindelig sodavand næsten ingen kalorier, men det giver anledning test, og i dette tilfælde er der ikke behov for at tilføje gær. Og så når de beregner, hvor mange kalorier i pandekager, kan du roligt tage af de i alt 40 enheder.

Desværre, uden æg i forberedelsen af denne parabol, kan vi ikke undslippe. Men selv her, genial husmor fundet et smuthul: Prøv at tilføje nogle protein til dejen. Pandekager på en bageplade vil ikke trævle, bliver mørt og porøst, og du kan tage væk fra det samlede indeks er stadig 40 kalorier. Kig på hvordan man kan reducere kcal produkter nødvendig for produktionen af pandekager. En stor mængde af sukker er ikke kun beklagelig indvirkning på figuren, men også på det faktum, at produktet simpelthen vil holde sig til panden. Men for at opgive sukker generelt også bør ikke være - dejen vil smagløst.

I beregningen af hvor mange kalorier i pandekager, afgørende betydning påfyldning. Hvis du lader alle de ovennævnte tricks, såsom havre mel, mineralvand og æggehvider, men nafarshiruete produkt er svinekød med løg, vil ernæringsmæssige værdi af sådanne fødevarer stadig være omkring 400 kalorier eller mere. For kosten er bedre at bruge sådanne lækre toppings som frugt, fedtfattig hytteost med rosiner, tørrede abrikoser og honning, ost, mager fisk, kogte grøntsager (kål, porrer). Steg pandekagerne skal være på vegetabilsk olie.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.