Hjem og familieTilbehør

Jern kedel til brygning te: en oversigt, typer, egenskaber og anmeldelser

Alle elskere af te er velkendt, at smagen af den færdige drik er i høj grad afhængig af kvaliteten af retter, hvor det er brygget. Aktuelle fabrikanter fremstiller en lang række lignende produkter, der adskiller sig fra hinanden, ikke kun i form og farve, men også anvendes i fremstillingsprocessen materiale. Den mest populære af alle de løsningsmodeller, anses for at være en klippefast tekande, skiller sig ud blandt resten masse af en utraditionel design.

En lille historisk sidespring

Det menes, at fødestedet for retterne er Kina. I første omgang blev særlige skåle bruges til te. Derefter deri foreløbigt placeret strimlet teblade, som blev blandet med vand under anvendelse af en speciel børster. Men udbredt jern kedel til at lave te var ikke i deres hjemland og i Japan. Masters i dette land har længe været kendt for deres ærbødige tilgang til alt, uanset hvad de gjorde.

Det er her, når der var den første skole for dem, der ønsker at beherske de snørklede af kunsten at gøre sådanne retter. Hver af dem havde deres egne hemmeligheder, takket være som erhverver produkter unikke design. Så støbejern kedler til brygning produceret skole mestre Maroni-Momiji, kan genkendes af billederne i form af små ahorn blade.

De væsentligste fordele og ulemper ved sådanne retter

Disse produkter er ikke bare smuk, men også meget funktionel. En af de store fordele, der har en klippefast tekande, anses det for en lang levetid. Hældes i det vandet forbliver varmt længere. På grund af den ensartede fordeling af varmen inde i køkkengrej brygget drik det viser sig ikke kun lækre, men også utroligt rige og givende.

Den eneste væsentlige ulempe ved disse produkter kan betragtes som sandsynligheden for oxidation. Men før det sker, vil det tage tid.

Sådan bruges en klippefast kedel for at gøre te?

For at forlænge levetiden af sådanne produkter nødt til at følge nogle få enkle retningslinjer. Først og fremmest skal vi huske på, at de ikke er beregnet til opvarmning af vand. Te jern belagt med emalje, hvilket forhindrer dannelsen af rust. Som følge af langvarig udsættelse for høje temperaturer kan forekomme ødelæggelse af beskyttelseslagene, vil resulterer brygget te i et sådant fartøj erhverve en ubehagelig metallisk smag.

Før første anvendelse af produktet er nødvendig for at skylle med varmt vand. Køkkenudstyr af støbejern ikke kan rengøres med slibende rengøringsmidler. Efter afslutning af te skal vaskes og grundigt tørre. Ellers kan rust forekomme på overfladen af artiklen.

Til fremstilling af enhver drik egnede redskaber sådan?

Som nævnt ovenfor, blev en klippefast kedel først introduceret i Kina og har vundet popularitet i Japan. På de områder i disse lande dyrkes det meste grøn te til madlavning, der kræver mere koldt vand end andre sorter til brygning. I dette tilfælde skal det stadig koges. Og ikke at vente, indtil væsken er afkølet til den ønskede temperatur, te brygget i en stål støbejern. Det faktum, at dette materiale er kendetegnet ved høj termisk ledningsevne, så væsken hældes i beholderen for at gøre det, vendte køler til den ønskede temperatur.

Sådan brygge te i en støbejern kedel?

For en lækker, duftende og nyttig drik så meget som muligt, du har brug for at holde sig til en bestemt algoritme. Først og fremmest, er du nødt til at udfylde en støbejern kedel med kogende vand. På grund af dette, varmer han hurtigt op, og vil derfor ikke tage væk varme fra bryggede drikkevare deri. Efter et par minutter er det nødvendigt at hælde vandet ud af gryden og fyld den i tebladene eller pulveriserede teblade. Efter dette, at kapaciteten fyldes med kogende vand, hvis størrelse afhænger af, hvor stærk du ønsker at få en drink, og dække med et låg. Efter et par minutter teen er klar til brug. Det nøjagtige tidspunkt infusion af en eller anden slags, kan findes på emballagen.

Hvad skal man kigge efter, når de vælger en porcelæn?

Den første og vigtigste kriterium ved hvilken produktet er estimeret, - kvaliteten af den anvendt til fremstillingen materiale. Det er ikke nødvendigt at blive beskadiget, uregelmæssige, ru elkedler, væskende en ubehagelig lugt.

Før du køber du kunne lide produktet skal bede sælgeren til at hælde kogende vand ind i det kølige. Lav kvalitet støbejern te kedel begynder at udsende knap hørbar knitrende, og på overfladen af små revner kan forekomme. Hvis konsulenten nægter at efterkomme Deres anmodning, derefter med stor sandsynlighed kan det hævdes, at du tilbyder lav kvalitet varer. Derfor er det bedre at opgive sådanne køb.

Derefter bør kontrolleres produktet for utætheder. Til denne te halvt fyldt med vand, du har brug for at dække og sørge for, at der ikke er lækage af væske under tømning. Særlig opmærksomhed anbefales at betale og stream hælde fra tuden af produktet. Ideelt set bør det være fladt og glat glas-lignende rør. Intermitterende hældt væske kunne indikere den dårlige kvalitet af stråleåbningerne eller udløbsåbningerne.

Efter fjernelse af dækslet, skal du slå kedlen og sætte det på en flad overflade. Dette giver dig mulighed for at kontrollere, at spidsen flugter med åbningerne påfyldning. Ved udgangen du har brug for at fylde den med vand, elevator og hold på en lille vægt. I så fald bør du ikke opleve ubehag, og tilpasning af produktet bør ikke blive forstyrret.

Derudover bør du være opmærksom på udformningen af brygning redskaber, men der må udelukkende være styret af personlige præferencer.

Støbejern tepotte: anmeldelser

Folk havde tid til at vurdere fordelene ved lignende produkter, tale om det kun på en positiv måde. Ifølge husmødre, drik, brygget i en gryde, får en læskende lækker smag og aroma. Det eneste, de rådgiver er opmærksomme på kvaliteten af det materiale, som gjorde te.

Hertil kommer, at nogle mennesker nævne en svag fremmed lugt, fælles for næsten alle nye produkter. For at eliminere det er nok til at gøre nogle enkle manipulationer og derefter kan du gå direkte til forberedelsen af te. Retter fyldt med kogende vand, du har brug for at hælde varmt vand på toppen. Have ventet fuld køling produkt, skal du udfylde de teblade i det, fyld den med kogende vand og lad i en hel nat. Om morgenen, du har brug for at flette den nuværende drik, fjerne tebladene og skyl kanden med varmt vand. Efter alle disse trin, at produktet er klar til brug.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.