SundhedKvinders sundhed

Moderne midler til beskyttelse mod uønsket graviditet - p-piller Jess, anmeldelser og udtalelser

Problemerne i forbindelse med uønsket graviditet, kan en kvinde overhale på alle alderstrin. Årsagerne til modvilje mod at blive gravid og føde et barn kan være nok. Denne alder (tidligt eller for sent), og mulig sygdom, og familieforhold. Selv den seneste meget tung arbejdskraft kan være en grund til at nægte kvinder bliver gravide i fremtiden overhovedet. Kort sagt, hvis der er mindst én af de ovennævnte grunde, og der er nogle andre, bør du overveje en pålidelig beskyttelse.

I dag er valget af prævention er så stor, at du kan gå tabt. Hver option i noget attraktivt. Selvfølgelig vælger en svangerskabsforebyggende, kvinder primært ønsker at finde ud udtalelse fra dem, der allerede har en idé om et bestemt køretøj. For eksempel, er populære blandt den kvindelige befolkning i den fødedygtige alder pille "Jess." Anmeldelser om dette stof positivt. Alle dem, der tog den svangerskabsforebyggende understrege, at ingen bivirkninger fra tabletterne blev observeret, var der ingen negative følelser, og ikke placere visuelle ændringer i strukturen af kroppen og huden.

Samtidig, at kommentarer og udtalelser fra andre tror hundrede procent er ikke det værd. Selvfølgelig, mens han ikke vil tjekke op - ikke sikker. Nogle gange, selv efter samråd med en gynækolog kvinde kan ikke afgøre valg af prævention. På den anden side, skal det bemærkes, at moderne medicin har næsten 100% garanti for, at uønsket graviditet ikke vende verden på hovedet kvinde uventet for sig selv.

Vælg selv det retsmiddel enhver kvinde bør især individuelt, og efter høring af gynækolog, levering og modtagelse af resultaterne af alle de nødvendige analyser. Kun på denne måde kan træffe de rigtige valg og være rolig. Sandt nok, det sker på en anden måde: en kvinde jævnligt tager for eksempel p-piller "Jess", og de er ganske tilfredse med det, og lægen tilskrives helt anden prævention og hævder, at den tidligere agent er ikke helt rigtigt at samle op. Her kvinde to valgmuligheder: enten at lytte til lægens råd og tillid til ham helt, eller at kende udtalelse fra specialister fra andre klinikker og LCD.

En af de mest elskede kvinder fundet p-piller. Ikke kun kvinder, der tager piller, betragter dem de mest pålidelige middel til sammenligning med andre alternativer. Læger mener også, at p-piller i nogle tilfælde endda til gavn bringe den kvindelige krop, behandle det. For eksempel kvinder, der i flere måneder har taget p-piller "Jess", give feedback på fora på internettet er meget veltalende og positiv. At dømme efter antallet af anmeldelser, lytte til udtalelser værd. Men på samme tid, ikke alle mere retfærdig sex uden frygt og frygt er beskyttet, med hjælp af piller. Mærkeligt, men de fleste kvinder har dannet den opfattelse, at ikke at finde dem, der på ingen måde ville påvirke formen, huden, udseendet, men også bedt fremkomsten af uønsket vegetation på kroppen på steder, hvor en sådan ikke omfatter p-piller sted. Faktisk moderne lægemidler indeholder en meget lille dosis af hormoner - østrogen og progestogen. Og siger, at du kan være afslappet og figuren og huden, og for alt andet.

Bemærkelsesværdige Pill "Jess", hvilket er ganske positive anmeldelser. Ifølge producenter og udviklere af disse piller - denne pille - en af de mest moderne. De vil ikke give ubehag efter start, ændrer ikke ydre eller indre verden af kvinder. Selvfølgelig kan der være undtagelser. Men bivirkningerne set meget sjældent og kun i begyndelsen af modtagelse, indtil kroppen vænner. Generelt pille "Jess" modtaget positive anmeldelser og af læger. Mange kvinder, for eksempel, lider smerte under menstruation, med alle mulige udbrud i de kritiske dage, der lider af hud for fedtet efter at have taget stoffet markant tilstand ændret til det bedre. P-piller "Jesse" er i stand til at normalisere menstruationscyklus, samt hjælpe i behandlingen af visse gynækologiske sygdomme.

Men før du beslutter dig for at tage piller "Jess", som gennemgår vi har diskuteret, stadig bør være opmærksomme på det faktum, at der ikke skal tages p-piller for dem, der har problemer med hjerte, lever, blodkar, der lider af sygdomme som diabetes , hypertension og fedme.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.