Hjem og familieTilbehør

Hvad skal være kvindens pung læder?

Kvinder foretrækker stilfulde og funktionelle tilbehør. Og pung læder kvindelige bør være rummelige, nice og komfortable. Formen og størrelsen af hver etage udvælger en repræsentant svag under håndtaske. De tager også hensyn til, at den indvendige side vil blive opbevaret ikke eneste pengesedler, men også visitkort, kreditkort, familiebilleder, kuponer. Nogle modeller har en indvendig spejl, kunne der på ethvert tidspunkt få mig selv op.

hemmeligheder af valg

Når du vælger et tilbehør, bør du være opmærksom på følgende nuancer:

  • Læder Tegnebog (mand, kvinde - det er lige meget), er du nødt til at tage i hånden og en lille hold, så han varmet op. Hvis det er læder, vil det være varm. Hvis produktet er lavet af læder - det vil forblive kold.
  • Merchandise skal måles visuelt: et kvalitetsprodukt har en ensartet konsistens, blød, glat overflade, uden folder og folder. Der bør ikke være nogen udragende gevind. Der lægges særlig vægt på sømmene - de skal være pæn, godt tapede. Fremragende gennemprøvede punge Kvindelige læder Furla.
  • Produkter nødvendigvis nødt til at se indersiden. Bagsiden på selskabets produkt ligner fløjl. Intern ruhed - tilmeld naturlighed. Hvis underlaget er lavet af stof - før du syntetiske.
  • Tilbehør skal kontrolleres for farveægthed. For at gøre dette, på overfladen og forskydningskraft er nødvendigt at holde en serviet. Hvis der er spor på den ikke forbliver, så farvning udført i overensstemmelse med den teknologi. Homogene farvestoffer sektioner indikerer høj kvalitet.
  • Læder pung kvinder har brug for at ridse lidt fingernegl. Ægte læder vil ikke skalle af, og små rynker forsvinder hurtigt efter dig. Derudover kan du prøve at strække den - efter at strække det til sin oprindelige form.

hud

Produktion af læder tyre og kalve kunne tjene trofast i ti år, er svinehud ikke miste præsentabel udseende på tre til fem år. Model-forfalskninger ikke besidder den holdbarhed og kan kollapse et år senere. Italienske kvinders læder tegnebøger ikke mister deres oprindelige udseende i mange, se stilfuld og smuk år. En bred vifte tillader hver kvinde til at vælge den rigtige model for sig selv.

model

Der er to tendenser i markedet: den klassiske og avantgarde. Klassiske dragter kvinder forretning, alvorlig, midaldrende. For fed, moderne damer tegnebøger er lyse farver med rhinestones, broderi, malerier, applikationsbroderi og andre dekorative elementer. For de romantiske natur producenter gør læderpunge kvinders lysere nuancer.

Formen af produkterne kan varieres: konvolutten, rektangel, oval, cirkel, firkant. Den mest populære - rektangulære. Men dette, igen, en klassiker. For elskere af usædvanlige producere eksklusive produkter bizarre.

Kvinder elsker at fremhæve deres individualitet. Pung læder kvindelige er ingen undtagelse til reglen - det skal være smuk, original, komfortable, funktionalitet. Men vigtigst af alt - det skal behage og giver kun behagelige indtryk.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.