Hjem og familieTilbehør

Hvilke funktioner i Geoby (strollers) foretrækker?

At købe en babyvogn betragtes ikke ved et uheld som en vigtig begivenhed i en ung mors liv. Fra nu af vil dette emne bestemme mulighederne i mange måneder. Med succes købt, vil klapvognen åbne muligheden for ikke blot at gå, men også at flytte rundt i byen. Hvis det viser sig at være tungt og bredt, vil det være svært selv at gå til nærmeste park.

Mange, før du køber en klapvogn, vælger et mærke, der synes at være pålideligt og overkommeligt. Et sådant mærke er Geoby. Strollers af kinesisk produktion er ret overkommelige og ikke ringere end verdens førende i kvalitet. Men før forældre er der normalt et så stort valg, at det er svært at navigere i sin mangfoldighed. Hvad skal man vælge fra Geoby, hvilke modeller overvejes ikke umiddelbart?

Først og fremmest henvises der til en fuld længde klapvogn med en vugge. En vugge til en klapvogn er en kasse, der er anbragt på chassiset. Nogle gange er det blødt og kompakt, og i andre tilfælde med hårde kanter. Om denne boks er nødvendig eller ej, afhænger af barnets fødselstid. I det tilfælde, hvor barnet blev født i efteråret, har han bare brug for sådan en klapvogn: fordi barnets barndom falder om vinteren, og alle ture foregår på gaden, og ikke på balkonen - du kan ikke gøre uden en kasse. Hvis det er besluttet at købe en billig løsning, vil Geoby være et glimrende valg. Vogne med vugge er repræsenteret af flere muligheder. De fleste forældre foretrækker at købe transformatorer, det vil sige klapvogne, på chassiset, som først lægger kassen og derefter sædet til barnet.

Men nogle gange er det ikke nødvendigt med en varm og tung vinter klapvogn. Et barn, der blev født i marts, ved næste vinter vil allerede vokse op og vil ikke kunne bruge en liggestole. En sådan baby vil sidde om ni måneder og kigge på verden med forbavsede øjne. For sådanne børn er det bedre at købe babyvogne Geoby en walking version. Strollers er billigere og lettere end transformatorerne.

Blandt klapvogne er det ikke altid let at vælge den rigtige. Hvad skal jeg se efter?

En klapvogn i en håndbevægelse skal blive en klapvogn liggende. For at gøre dette er der ryglæn med flere positioner. Som regel anvendes ikke flere varianter af ryglænshældningen. Barnet sidder enten, og så ryggen hæves eller løgner, og så sænkes det. I almindelighed kan den unges gennemsnitlige stilling ikke lide, så fire eller fem positioner på bagsiden gør ikke barnevognen mere praktisk.

Vognene Geoby har som regel gode gennemtænkte mekanismer til at sænke ryggen. Mor skal gøre det nemt med en hånd Det er det værd at være opmærksom på.

Meget vigtigt i klapvognen er antallet af lommer. En praktisk lomme- eller flaskeholder, en dyb bagagepose nedenunder, og nogle få lommer til små ting gør livet meget lettere.

Farven på klapvognen er af stor betydning, og Geoby er heller ikke den sidste. Vogne her er repræsenteret af en række farver: monokrom, med et mønster, tofarvet. Men det er nødvendigt at tage højde for, at transporten af blå farve hurtigt vil brænde ud, og mønsteret kan gå ud af mode. Praktiske mødre forsøger ofte at få en mørk, ikke-klapvogn, med rette tro på, at det er den eneste farve, ikke-klapvogn, der er det mest optimale valg.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.