TravelingHoteller

Three Corners Triton Empire Hotel 3 * (Egypten / Hurghada): anmeldelser, photos

Hotel Three Corners Triton Empire Hotel 3 * (Egypten, Hurghada) er placeret i den gamle del af den berømte kurby i verden. Dens placering er ideel for turister, der ønsker at nyde alle fordelene ved den udvej. Fra hotellet er inden for gåafstand af den berømte gade i verden Sheraton Road med populære klubber, restauranter og butikker. Vejen fra lufthavnen til hotellet er kun syv kilometer derfra. Stranden ligger på den anden linje i en afstand af 200 meter fra hotellet.

Tour pris for syv nætter er kun $ 378 per person med overnatning i et standard værelse.

område Hotellet og dets værelser

Området hotel er anlagt og indrettet en swimmingpool, som ligger mellem to 6-etagers beboelsesejendomme. Hun er professionelt indrettet af førerne af landskabet design. Organisk bundet med pools græsplæner, palmer, geometrisk klippede planter - Topiary.

Ankommet til hotellet med turisterne får en stilfuld foyer, med en gennemsnitlig størrelse og helt præsentabel udseende, som hun er knyttet til søjlerne ved indgangen og gulvet, foret med kunstige sten med et mønster, der ligner granit. Her er det placeret komfortable hvide plasticstole med røde sæder og rygge. Nyankomne bosætte sig i hotellet straks ved ankomsten, hvilket er meget praktisk.

Hotelkomplekset 477 værelser. Af disse er 277 - standard 108 - Superior med en dobbeltseng og to enkeltsenge, 24 - familie: dobbelt og med tre senge. De har alle de nødvendige møbler: kaffe og spiseborde, stole, senge, natborde. Værelser Three Corners Triton Empire Hotel 3 * individuel klimakontrol, tv, pengeskab, minibar. Standarden værelser har bruser, den overlegne - badeværelse.

mad

Hotellets gæster det meste foretrækker at Sinuhe restaurant tre gange om dagen (bord) eller halvpension (HP) fødevarer. Buffet mere beskedent i rækkevidde end i et fem-stjernet hotel, men restaurantens kok tilbereder fremragende. Restauranter også operere vejafgift på rekord (Mediterranean Chez Pascal, den italienske Dolce Vita og barer i lobbyen, ved poolen, pub).

De fleste af de turister, der planlægger på forhånd for sig selv interessant og varieret program af udflugter, såsom at købe en tur med halvpension (ikke til unødigt at binde sig til arbejdsplan af restauranten). Selvom hotellets gæster tilbyder andre spisemuligheder - helpension. I sidstnævnte tilfælde, er de også bliver tilgængelige mad i kantiner strand og pool-området.

Vacationers note trygt arbejde hovedrestaurant og god kvalitet mad. På kød- og fiskeretter i de vigtigste ikke spare, dele er store, en masse frugt på menuen.

Hotelfaciliteter

Aktiv fri ferie omfatter beachvolley, billard, dart, bordtennis. Men listen over betalte ydelser fra hotellet, så meget mere.

Nyankomne straks anbefale en tyrkisk bad i spaen. Effekten af denne procedure er at lindre porer og hud rengøring. Således er kroppen klar til strand hvile og solskoldning. Men i dag i visitation bad for at gå til stranden er ikke ønskeligt. Du bør vente en dag indtil huden er sårede procedure vil ikke komme sig. Også i spa driver en sauna, massage.

For et gebyr, hotellets gæster benytte det moderne fitnesscenter, hvor toget under vejledning af erfarne instruktører. Du kan også tage nogle dykning lektioner.

Stjerne service hotel komplekse omfatter tøjvask gæster i receptionen, gratis trådløs internetadgang, tilstedeværelsen af ATM, samt holder fester efter aftale på restauranten.

Positiv og sjældent, at en hotel-trehzvezdochnikov er tilstedeværelsen af en mini-klub, der løber fra 9-00 til 16-30, en særlig børnepool, legeplads og animation.

swimmingpool

God udendørs pool på Three Corners Triton Empire Hotel 3 *. Området af sit vand skål - 322 kvadratmeter. Den er udstyret vand varme, så i januar til februar, nogle turister foretrækker det til havet. Pool-området har liggestole og parasoller til at beskytte turister fra direkte sollys.

I bassinet af turisterne har mulighed for at spille vandpolo, og ved siden af ham aerobic, beachvolley, dart, bordtennis.

En børns Trixie Kids Club Mini Club underholder børn fra 4 til 12 år og en legeplads.

Også her fra middag til 17:00 åben buffet, som giver ferierende med te, kaffe, sodavand, kager, pizza og snacks. Is og frisk frugtjuice, der sælges i cafeteriet.

strand

Vacationers anses i artiklen af hotelkomplekset har mulighed for at deltage gratis strand Hotel Triton Empire Beach Resort. Således har ejeren optimeret deres infrastruktur. På stranden er udstyret med pontoner, der fører til den nærliggende koralrev.

I udtalelsen fra turister, den sandede stribe af stranden selv er ganske kompakt. Strande er forudsat liggestole, parasoller, badehåndklæder. Men de anmeldelser, opgørelsen mærkbart slidt.

Men indrejse i vandet er let, og det tiltrækker en familie hotel med børn.

Level, mere end tre stjerner

Three Corners Triton Empire Hotel 3 * tilbyder sine gæster en virkelig behageligt ophold Mighty. I henhold til turisterne selv, med hensyn til kvalitet er det så tæt på en fire stjerne. Der er god, og forbedre sport infrastruktur, et anstændigt niveau af magt (bord og halvpension), endda en mini-klub.

For erfarne rejsende (der sparer på "stjerne" af hans indkvarteringsforholdene, men investere de sparede penge i sightseeing, shopping, restauranter og klubber) udviklet denne service - god. Efter opholder sig i et fremmed land, internt slappe af, måske, kan kun være i det hotel, hvor turen er købt. Et hotel Three Corners Triton Empire Hotel 3 * opfylder fuldt ud dette kriterium.

Den nærmeste Hurghada infrastruktur

Traditionelt tre-stjernede hoteller, gæsterne benytte aktivt til deres rekreation nærliggende resort infrastruktur. I den forbindelse har vi overvejet hotellet - ikke undtagelsen.

Store muligheder for shopping er gæster Three Corners Triton Empire Hotel 3 *. Anmeldelser af ganske bevidst liste knudepunkt for handel infrastruktur turist Hurghada (imponerende hypermarked Hurghada Marina Boulevard, orientalsk basar i den gamle del af byen, en læder butik "Farao" tekstil "Karkusha" jeans "Levis", hundredvis af souvenir og frugt butikker gader Road Sheraton).

Men købte en tur til Three Corners Triton Empire Hotel 3 stjernet hotel har mulighed for at dykke ned i det sjove og lediggang af feriebyens natteliv. Til deres rådighed en kæmpe underholdningscenter Senzo Mell, restauranter, "McDonalds", KFS, "Pizza Hut", snesevis af barer, massageklinikker, vandpibe, diskoteker, er designet til et andet beløb af tasken.

udflugter

Udflugter kan købes direkte fra rejsearrangøren (det guider straks ved ankomsten vil tilbyde dig et komplet udvalg). Men halvanden gange mere rentabelt at købe en udflugt til de specialiserede agenturer, hjælp Hurghada.

Har købt en tur til Three Corners Triton Empire Hotel 3 * (Hurghada), turisterne mulighed for at vælge de udflugter dyre og billige.

De er dyrere ture til Cairo og pyramiderne i Giza og Luxor. Disse steder - mærkevarer til Egypten. Og hver gæst faraoer Landene bør mindst én gang for at besøge dem. Men Egypten - er ikke kun en historie i sten, er det også skønheden i koraller Røde Hav. Hertil kommer, ture til nord og syd for øen med sine eksotiske strande og naturskønne vandfald er billigere end en tur til pyramiderne.

Valg af aktiv, organiseret mange lokale dykkerskoler, en reel drev ved at udforske koraller Røde Hav verden er gæster på hotellet Three Corners Triton Empire Hotel 3 * (Hurghada). Rejsendes anmeldelser veksler med undervandsfotografering af lyse eksotiske indbyggere i den undersøiske kongerige Egypten: angelfish, papegøjefisk, sommerfugl fisk, muræner.

konklusion

Hotellet tilbyder sundhedsydelser af høj kvalitet. Det er meget bekvemt placeret i den gamle del af Hurghada. Wonderful resort infrastrukturen i byen er inden for gåafstand. Men det er ikke for folk, der er vant til fem-stjernet ferie.

Hotel Three Corners Triton Empire Hotel 3 * (hotellets billeder præsenteres i artiklen) hyggelig følelse både voksne og børn. To tredjedele af gæsterne på hotellet komplekse, har hvilet her i deres anmeldelser anbefale det til et besøg. Ved at købe en tur her, turisten får en god affyringsrampe for shopping, udflugter, ture, dykning. I alle denne service hotelkompleks økonomi-klasse er tilstrækkeligt udviklet. Tilstedeværelsen af mini-klub giver forældre, der fulgte med deres børn, for at kombinere en familieferie med fysisk uddannelse klasser, spa-behandlinger og en mindeværdig indkøbsoplevelse.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.