LovSundhed og sikkerhed

Hvorfor bruge Field Manual

Anvendelsen af militære enheder og dele, samt forbindelser i krig og væbnede konflikter bør klart reguleret udstedt militære dokumenter. Det vigtigste her er Field Manual, som definerer alle de nødvendige aspekter og giver fortolkningen af de begreber og termer, overvejer forvaltningsenheder (enheder og formationer), forskellige former for aktiviteter, organisering software, herunder en række spørgsmål, som kræver en fælles forståelse og udførelse.

De tropper, der har højt specialiserede opgaver er deres modparter. For eksempel er der Airborne Field Manual, som fastsætter bestemmelser om forberedelsen til landing, landing og gennemføre arme operationer kombineret direkte i de fjendtlige bageste faldskærmstropper og luftbårne overgreb enheder, samspillet med forskellige grene af militæret. findes sådanne dokumenter i andre grene af de væbnede styrker, der vedrører andre magtstrukturer, ikke bare direkte under Forsvarsministeriet.

Overvej tættere Battle for de væbnede styrker i chartret om forberedelse og gennemførelse af kombinerede arme kamp på det taktiske niveau (bataljon, firma). Dette dokument vedtaget af Bestil Glavnokoma landstyrker - vice russiske forsvarsministerium nummer 130 og er dateret August den 31. i 2004.

Han giver en definition af, hvad der præcist er denne type kampe, det grundlæggende i anvendelsen og brand ødelæggelse af de modsatrettede kræfter. Forklarer det system af enheder af organiseringen af ledelsen, principper for chefer og stabe, samt proceduren for at interagere med enheder, grupper og styrende organer i andre russiske tropper.

Feltmanual specificerer den defensive og offensive taktik, udførelse et møde engagement. For første gang omfattede spørgsmål og metoder til at modvirke fjenden omringet og ud af det, brug af militære styrker i de konflikter, der er opstået i grænseområdet eller indre områder. Traditionelt proceduren aktiveret march og flytning af tropper stationeret i marken og forpost system. Under hensyntagen til de faktiske forhold i vor tid, i en ny fortolkning betragtes omfattende support, der giver de elementer af hans kampenhed (efterforskning, Lagring, elektronisk krigsførelse, taktisk camouflage, engineering spørgsmål, beskyttelse mod masseødelæggelsesvåben), moralske-psykologiske, tekniske og logistiske aspekter.

Således Field Manual selv for en kort oversigt over indholdet gør det muligt at gøre det klart for sig selv dybde og alsidighed der kræves for at håndtere begivenheder, der kræver præcis og udtømmende opfyldelse i brugen af tropper. Dette gælder ikke kun for militære operationer, der udføres med brug af konventionelle våben, men også når angribe nukleare og andre typer af masseødelæggelsesvåben.

Feltmanual er ikke et dokument, der kræver den dogmatiske implementering, dens bestemmelser er principper og fonde, der tillader at udvikle de taktikker og metoder til handling, den mest hensigtsmæssige under de nuværende omstændigheder. Den bør anvendes i overensstemmelse med situationen, og den øverstbefalende kreativt løse sine opgaver.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.