LovSundhed og sikkerhed

Flimrer - er en individuel fodgængerbeskyttelse betyder på vejen!

Ulykker, hvor ofrene er fodgængere, en regelmæssig begivenhed i alle regioner i vores land. For at forhindre lignende hændelser alle trafikanter bør være mere forsigtig og overholde færdselsreglerne. Specielt for fodgængere, og der er yderligere midler til beskyttelse - flimrer. Det reflekser at hjælpe føreren bemærket en mand på vejen i mørke.

Arter og sorter flimrer

Reflekser nu tilgængelige i en række forskellige måder. It vedhæng, nøgleringe, badges, etiketter, overføringspapir til tøj, armbånd. Nogle producenter af beklædning og fodtøj tilbyde deres kunder en komplet model med indsats-flimrer. Hvad der præcist vælger - afhænger af din smag og individuelle behov. Ifølge de fleste mennesker er en af de mest bekvemme muligheder - iført tøj med retro-reflekterende elementer. Pynt hver ting reflekterende overføringspapir let, men bestemt hver af os har en favorit par jeans, jakker og sko til aften løbeture. Den ideelle placering for de ikoner - hatte eller rygsække. Charms-flimmer - det er et fantastisk tilbehør til at dekorere håndtasker, skoletasker.

Tips til at bære flimrer

Hvordan og hvor kan man bære flimrer, hvis du ønsker at være mere synlige? I virkeligheden er dette tilfældet, når "den mere - jo bedre." Eksperter anbefaler at bære reflekser på venstre og højre, og front og bag. For eksempel, hvis du ønsker at beskytte dit barn, bør reflekterende flimrer hænge på sin rygsæk (tilbage), som et ikon på brystet og på remmen (med den ene hånd), og et armbånd på armen (den anden side). Børn og unge som kraftigt tilbehør, og hvordan man kan være en voksen? Range flimrer på salg i dag er utrolig høj. Du kan afhente et meget subtile reflekser, eller gjort en interessant design. Glem ikke, at for at beskytte sig selv på vejen skal være ikke blot for fodgængere. Cyklister, der kan lide at ride om natten, der kræves for at knytte til dit køretøj LED reflektorer. Tja, hvis ejeren af cyklen og tøjet vil have reflekser.

Behøver jeg at bære reflekser?

I mange europæiske lande at bære flimrer for fodgængere, der er nødvendige. I vores land, blev de ændringer af forordninger, der påvirker spørgsmålet først indført i 2014. Ifølge russisk lovgivning, slid retro-reflekterende elementer fodgængere skal ved kørsel på vej eller i vejsiden i mørke / i dårlig sigtbarhed. For manglende opfyldelse af de krav, der er fastsat sanktioner. Det er værd at bemærke, at reglerne gælder kun uden for bosættelser. Det viser sig, at byboere ikke er forpligtet til at bære flimrer for fodgængere? Fra et lovgivningsmæssigt synspunkt, det er. Imidlertid er det underforstået, at erhvervelsen og bære retro-reflekterende elementer - er at tage sig af deres egen sikkerhed. Ulykker med fodgængere forekomme regelmæssigt, ikke kun på banen, men også i de store byer, samt tyndt befolkede landområder. Et flimmer nu værd 25 rubler. Det betyder, at alle kan købe et sæt reflektorer for dem selv og deres kære. Mange mennesker opdager, at du skal begynde at bære et flimmer og snart bliver det en vane. Så hvorfor ikke tage sig af personlige sikkerhed?

Fra hvilken afstand en bilist måske bemærke en fodgænger ret?

Når du kører med nærlys chauffør ser en fodgænger i en afstand af 25-30 meter. Men det er nogle gange ikke nok til at reagere korrekt. Hvis stede i påklædning af en fodgænger lysreflekterende medlem, kan bilisten mærke til det fra en afstand på 130-140 meter. Enig, det er en imponerende forskel. Ved kørsel med fjernlys, kan chaufføren se reflektoren i en afstand af omkring 400 meter. Det betyder, at flimrer - det er virkelig en enkel og effektiv metode til at blive mere synlig på vejen.

Bøder i Rusland for ingen flimmer

Hvad sker der med fodgængere walking uden flimmer? For bevægelse langs vejene i mørke flow er en straf i mængden af 17.500 rubler. Hvis "diskret" fodgænger er under indflydelse af alkohol, mængden af straffen øges til 35-105 tusind rubler. Hvis der ikke reflektor anerkendt årsag til akut på vejen, kan fodgængere blive idømt en bøde for 350 tusind rubler. Enige om at købe reflekser er meget billigere. I mange byer i aktierne ejes regelmæssigt i vores land, minde, der flimrer - det er meget nyttigt tilbehør. Under sådanne arrangementer kan nogle gange endda få et sæt af personlige værnemidler gratis.

Beskyttelse eller sød souvenir? Udtalelse af færdselspoliti

Trafik politifolk mindes om, at ikke alle de produkter, der sælges under navnet "flimmer" lige så nyttig. De fleste af høj kvalitet reflektorer betragtes hvid og citron-farvet, lavet i et enkelt design. Men med legetøjsfigurer mangefarvet ofte er de mest almindelige dekorative smykker. Når du køber kan du bede sælgeren til at vise certifikatet til at flimre. Foretrækker tilbehør enkle former - striber geometriske former. Det menes, at deres lys refleksionsevne højere end komplekse form sendere. Nu hvor du ved, hvordan man ser der betragtes som de bedste flimrer. Foto kan du se et eksempel i begyndelsen af dette stykke.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.